- 23 Eylül 2023
- 3.524
- 21.758
-
- Konu Sahibi Canandemir344
Bağcılar kıza uzak değil ama İstanbul boğaz vs tarafları uzak bir de Bagcılar hiç iyi bir yer değil zaten uyanık o yüzden söylememiş ailesi anlar diye oradan tekin insan zor bulursun.
Demekki Adam yatakta Cok iyi ,kiza da iyi davraniyor ki sizin kizin gönlü kapilmisGereksiz şeylere takılacak zamanım yok anlatmak istediğim konunun özü kız o yolun yolcusu değildi, o yolun yolcusu denen tiplerden olsaydı keşke aman derdim bu da zaten bunu yapar ne beklersinki yoksa bana ne bakireyse kendisine bakire. Gereksiz şeylere takmak yerine konunun içeriğine takıp yorum yapsanız faydalı olurdunuz.
Belki de kendisidir.. baş harfi verenden hiç ama hiç pozitif enerji almam biraz daha soru soran olursa kızın adresini verecek az kaldı. Ailede " bakın ben namusluyum" diye övgü - alkış almaya çalışan zavallı tip bu, nerde görsem tanirim.Ne üzülecek, bilerek kınamak için gelmiş konu açmış. Kızı taşlayalım, kıza ahlaksız rezilll yazalım diye bekliyor.
Kendi kızının başına gelse konuşanların ağzını yırtar böyleleri, işine nasıl gelirse öyle ahlak sınırlarını çizerler.
Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.Ne üzülecek, bilerek kınamak için gelmiş konu açmış. Kızı taşlayalım, kıza ahlaksız rezilll yazalım diye bekliyor.
Kendi kızının başına gelse konuşanların ağzını yırtar böyleleri, işine nasıl gelirse öyle ahlak sınırlarını çizerler.
Gereksiz yorumla kalabalık yapmayalım lütfen.Belki de kendisidir.. baş harfi verenden hiç ama hiç pozitif enerji almam biraz daha soru soran olursa kızın adresini verecek az kaldı. Ailede " bakın ben namusluyum" diye övgü - alkış almaya çalışan zavallı tip bu, nerde görsem tanirim.
Kendini belli ediyorsun yavaş yavasGereksiz yorumla kalabalık yapmayalım lütfen.
Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.
Evet akıl sağlığı yerindedir. Gayette ne halt yediğini biliyordur. Her insanın ahlak sınırları, doğrusu yanlışı çok farklı. Bana göre bu kız akılsız kendi hayatını cehenneme çeviren birisi.
Ama kıza sorsak "kocamla ne zorluklar sonucu kavuşup, evlendik size anlatamam. Kocamla göz göze geldiğimizde kocamın gözleri parlıyor."
Boşver ne hali varsa görsün. Eşek kadar 28 yaşındaki bir yetişkin. 18 yaş olsa hadi kandırdılar çocuk dersin belki ama 28 yaşa hiçbir şekilde akılsızlık diyemeyiz.
Konunun içeriği sizi ilgilendirmeyen bir konuda hadinizi aşmanız. Size ne, bize ne, kime ne? Koca kadın hayatının hesabını size mi verecek?Gereksiz şeylere takılacak zamanım yok anlatmak istediğim konunun özü kız o yolun yolcusu değildi, o yolun yolcusu denen tiplerden olsaydı keşke aman derdim bu da zaten bunu yapar ne beklersinki yoksa bana ne bakireyse kendisine bakire. Gereksiz şeylere takmak yerine konunun içeriğine takıp yorum yapsanız faydalı olurdunuz.
Çok önemli şuan benim neresinde olduğum muazzamsınız cidden.Siz bu konunun neresindesiniz?
Isim soyisim ile uyelik acanlar bana supheli geliyor nedense.
Hiç sevmem deyip sayfalarca boş konuşmak…Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.
Mesela yeğeniniz böyle bir şey yapsa bana ne mi diyecektiniz yine bu kadar rahat mı dünya yorum yazmak kadar mı kolay? Yegenin de size sana hesap mı vereceğim diyecek siz de o yetişkin deyip öylece onun eriyişini, içine duştüğü kötü durumu seyredecek misiniz? Inanılmaz ya bazı insanlar...Konunun içeriği sizi ilgilendirmeyen bir konuda hadinizi aşmanız. Size ne, bize ne, kime ne? Koca kadın hayatının hesabını size mi verecek?
Evet. 28 yaşında koca kadın olmuşsa yeğenim tercihleri tamamen kendisini ilgilendirir.Mesela yeğeniniz böyle bir şey yapsa bana ne mi diyecektiniz yine bu kadar rahat mı dünya yorum yazmak kadar mı kolay? Yegenin de size sana hesap mı vereceğim diyecek siz de o yetişkin deyip öylece onun eriyişini, içine duştüğü kötü durumu seyredecek misiniz? Inanılmaz ya bazı insanlar...
Evet onemli.Çok önemli şuan benim neresinde olduğum muazzamsınız cidden.
Adamın karısı olma ihtimali yüksek benceBelki de kendisidir.. baş harfi verenden hiç ama hiç pozitif enerji almam biraz daha soru soran olursa kızın adresini verecek az kaldı. Ailede " bakın ben namusluyum" diye övgü - alkış almaya çalışan zavallı tip bu, nerde görsem tanirim.
İlk önce öyle düşündüm de nerden tutsan elinde kalacak konu ,yok bakireydi yok 8 de çıkıyor 11 de geliyor yok bilmem evi nerde ! Kızın adını soyadını adresini verse bu kadar belli eder !Adamın karısı olma ihtimali yüksek bence
Ay sizene ya3 sevgilisi oldu, istediği zaman arkadaşlarımla gezeceğim vs diyerek çıkardı yani cidden rahattı. Bu igrenç kişiyle 2 sene boyunca her hafta sonu sabah 8'de kalkıp buluşmuş eve akşam 11'de gelmiş annesine hep İstanbul taraflarındaydık demiş ama muhtemelen Bağcılar'da evde yakışıksız şeyler yapıyordu sürekli. Bu kız sizce sıkılmış mı? Annesi diyordu bu hep gidiyor soruyorum, takip ediyorum ne olur ne olmaz diye ama gene başaramadım dedi.