Evli ve kötü birine kaçan bekar kızın akli melekeleri yerinde midir?

Bok gibi de olsa bu bie tercih. Bok gibi olmayı seçmiş.

Daha iki saat evvel bi arkadaşımdan pdr mezunu bi arkadaşının ayarlanan işleri kabul etmeyip ısrarla markette çalışmasını sürekli ayyaş gezmesini iğrenç arkadaşlarla bile bile arkadaşlık etmesini dinledim. Bitirmiş arkadaşlığını. Yapabilecek budur çünkü sadece.

Bu işi Müge Anlı çözer belki
Kızı arayınca bu evini sattığı kişiyi dediklerinde onun düşmanları var diyecek ve inanacak kadar kopmuş birini bence Müge var ya cidden adam ederdi başka kimse bunu insanlığa davet bile edemez haline baksanıza rezalet. Hatta Müge'de ikna edemez ama şahsın resmini tvye verseydi o zaman şahıs kızı bırakır öyle kurtulurdu kız.

Siz evli adamın karısı değilseniz karışmayın!

Gereksiz şeylere takılacak zamanım yok anlatmak istediğim konunun özü kız o yolun yolcusu değildi, o yolun yolcusu denen tiplerden olsaydı keşke aman derdim bu da zaten bunu yapar ne beklersinki yoksa bana ne bakireyse kendisine bakire. Gereksiz şeylere takmak yerine konunun içeriğine takıp yorum yapsanız faydalı olurdunuz.

Milletin hayatından size ne yahu.. bırakın ne yaparsa yapsın. Ya pardon da kızın seceresini dokecekseniz bıraksak.. size ne yahu. Kız çok doğru şeyler yapmış demiyorum ama eşiniz değil dostunuz değil. size ne ya.

Valla disko nedir bilmez dediğiniz kız o kadar rahat olamaz namazdan girio bundan ciktiniz bence bide o kuzi dinlemeli keşke böyle yapmasaydi ama bence aşırı baskı vardı ben böyle yorumluyorum genelde öyle oluyor bu işlerbaski görenler böyle fiydirabiliyor iyi forumlar dilerim.

Siz evli adamın karısı değilseniz karışmayın!
Yani sevdiğim akrabam böyle birine kaçsaydı kendime bu cevabı verip öylece izleyecektim diyorsun özetle bravo. Hayat insanı imtihan eder ifadelerimize dikkat edelim. Siz bu yorumunuzla her şeye okey vermiş oluyorsunuz yani karışmayın oh çok güzel. Mesela empati yapacaksın kızım olsaydı o kişi ve bu yorumu yapsalardı bana evet doğru dedi mi derdim diyeceksiniz.

Elalemin dedikodusunu gelip burada yaymaya çalışarak, elin kızının bacak arasının bekçiliğini yaparak sen çok faydalı oldun.

Anladık kız kocaya kaçmış. Sen de utanmadan ahlak bekçiliğini dedikodularınla burada sürdürüyorsun.

Kızın zaten yaşadığı büyüdüğü çevre senin gibilerle doluymuş, kaçtığı çevrede büyüdüğü çevreden pek farklı değil öyle anlaşılıyor.

Hayat insanı imtihan ediyorsa sen kendine bak önce. Kızın yaptığı yanlış, ama seninki de yanlış.

Senin kızın böyle kocaya kaçsa, elalem ulu orta kıızının bacak arasının hesabını tutsa ne yapacaksın?

Bağcılar da İstanbul değil mi?

Oturup akrabanın kızlık zarının nöbetini tutan bir sulaleden farklı bir şey beklenmezdi ! Haddinizi bilin ne benim aileme ne de olmayan çocuğuma dil uzatmayın kimsenin de nöbetini tutmayın kendi evinize sahip çıkın . Sizin durumunuz aşağıdaki görsel gibi ;

Eklentiler

• images (2).jpeg
    35,3 KB · Görüntüleme: 59
2 sene boyunca her hafta sonu evden buluşmaya gitmiş sabah 8'de çikmış akşam 11'de eve gelmiş sizce baskıcı ortamlarda bu mümkün mü? Kızın babası öyle iyiki onu açık öğretimde okumaya teşvik etmiş beraber sınavlara gidiyorlarmış aynı sınıf ve bölüm sırf kızı okusun, kendini geliştirsin diye babası da 60 yaşında falan yani.

+100000000

Çok muhafazakar , akrabasına üzülen onu kurtarmak isteyen baş harflerini yazarak elaleme meze yapmaz , kendi içinde tutup konuşanları susturur !

+100000000

Çok muhafazakar , akrabasına üzülen onu kurtarmak isteyen baş harflerini yazarak elaleme meze yapmaz , kendi içinde tutup konuşanları susturur !

Ne üzülecek, bilerek kınamak için gelmiş konu açmış. Kızı taşlayalım, kıza ahlaksız rezilll yazalım diye bekliyor.

Kendi kızının başına gelse konuşanların ağzını yırtar böyleleri, işine nasıl gelirse öyle ahlak sınırlarını çizerler.

+100000000

Baş harfler iğrenç insana ait akrabama değil. 5 aydır kimse çözüm bulamadı boş yapmak yerine keşke kapasitenizi kullanıp psikolojisi bozulmuştur veya hap vermişlerdir, istismar olabilir gibi fikirler beyan edip neler yapılabilir onlardan bahsetseydiniz. Etiket yapıstırmaksa konu ben de yapıştirırım da susuyorum saygımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…