- 26 Ağustos 2023
- 1.308
- 2.463
-
- Konu Sahibi eceuludere
Fake konusun net sayfanin adminleri nerde banlasinlar su sivri zekayi10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
Egitim derdinde olsaydi evli adamlarin pesinde kosmazdi.Çocuğunu aldır, adamdan ayrıl ve eğitimine bak.
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Sence adam çocuğu kabul edecek mi ki?Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Senin sorumlulugun kendi vicdanina karsi. O da yok belli ki.Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Sende çapkın babanın çapkın kızı oldun demek ki.Babam çapkın bir adammış ve kumar borçları yüzünden boşanmışlar
Kiz olmazsa ikinciyi yaparsin.10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
Gerçekten içler acısı ..Egitim derdinde olsaydi evli adamlarin pesinde kosmazdi.
Git ne yapacağını evli sevgiline sor.21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Evli biriyle olmakBenim tek suçum evli biriyle olmak
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Yani madem doğurmak istiyorsan bir an evvel söyle babalık davası aç adama da güzel bir ders olsunMaddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin
Siz de anne babanıza karşı sorumlusunuz ama.Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
yanlışlara sorunlara cumburlop dalıp derdim var demeyin. siz sadece malsınız. Derdi olanlar çevrenizdekiler ki dertleri de siz oluyorsunuz, o bebegin, adamin ve adamin karisinin, çocuklarının ortak derdisiniz. Bidaha söyliyim içimde kalmasın MALSIN. Aldır o çocuğu.Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Neden annem bakmasınSence adam çocuğu kabul edecek mi ki?
Hem kız olursa annen bakmasın bence büyük sıkıntı .
Yetiştirdiği kızdan örnek verecek olursakNeden annem bakmasın