Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu

Boşanırsa tazminat+nafaka yüküne girecek. Birde sana ve bebeğe masraf edecek mi sanıyorsun. Hepsini yapacak mı sanıyorsun.

Her şeyi karısının üzerine yapacak, sigortasını iptal edecek, ortadan kaybolacak. Sen 20 yaşında kucağında bebekle kalacaksın sadece bu kadar.

He şimdi gördüm adam çok zenginmiş. Acun vs Şeyma

Doğurup çöpe atma, apartman boşluğuna terk etme!!! Git aldır. Kimseye aldır demem ama sen aldır.
Haberlerde bir bebeği daha çöpte görmeye gönlüm el vermeyecek

Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.

Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu
bilinçli hamile kaldığın çok belli ama sana şunu söyliyim o hart horoz ne yapar eder karısına döner sen dış kapının mandalı olarak kalırsın.
erkekler bu işlerden rahatlıkla sıyrılıyor ama toplum sana ve çocuğuna iyi gözle bakmayacak maalesef

Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.
İlk tepki hiç şaşmaz “benden olduğu ne malum”

Konu gercek degil...Fakeci kardes bak sana tuyo vereyim...21 yasindaki hic bi ergen demez ben daha cok gencim, genc kizim vs surekli bunu tekrarlamissin...Hep ben cocuk degilim yetiskinim derler o yastakiler...Sen 21 den daha buyuk bi kimliksin

Tüüühhhh burdan oraya kadar tükürüyorum canım sana

Annem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.
Bu ne yazık ki tek kız evladı olan her annenin yaşadığı durum
Bu demek değil ki onun sevgisini istismar et…
Ya konu sahibi açık değilsin tam net söylemiyorsun hedefin ne doğurursan getirecek artıları eksileri tartmıyorsun mesela?
Aç davayı diyorum bir aksiyon al ama buna yanıt vermiyorsun bile…
Merak etme işin sonunda adam ayvayı her türlü yiyecek ama senle yaşamasının bir garantisi yok

Suc demek istemiyorum cünkü ortada işlenen suc yok.
Adam kendi evliliğinden sorumlu. Sen kendinden sorumlusun.
Yaptiğin yanliş, korunmadan ilişki yaşaman.

Maddi durumunuz nasil?
Annen nasil tepki verir?
Doğurmak istiyorsan (bunu iyice düşün) kimseye dert anlatmak zorunda değilsin.
Adam paşa paşa nafakasina öder. Sende calişip birtürlü bakarsin cocuğuna.

En önemlisi Annenin tutumu.
Sende babasiz büyümüşsün. Senin cocuğunda büyür

Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez

Diosuuuuuuun tam turk filmi tadinda...vardi 80lerde boyle filmler,kucaginda cocukla ana evine donup yillarca dikis diken

e ne oldu da belanı arayıp deden yaşındaki adamın oyuncağı oldun bu kadar sevgi dolu ailen var

Aynen oyle kalmasaydin aldir der gecer...

Ece Uludere kim? Muhtemelen adını karalamak için böyle bir isimle konu açıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…