- 23 Eylül 2023
- 3.382
- 20.971
-
- Konu Sahibi eceuludere
Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu
He şimdi gördüm adam çok zenginmiş. Acun vs ŞeymaKullanıldığını da nereden çıkardın? Bilakis adamın peşinde gezinip bulduğu ilk fırsatta da çocuğu patlatmış. Ama öyle ama böyle adama kapaklanma derdinde. Buz gibi metres ayol. Adamda bundan kaç tane vardır kim bilir. Çocuğu umursayacagini da hiç sanmıyorum. Çok çok eline para sayıp ne yaparsan yap der
Hangi konu o?Siz bu Ecenin aldattığı adamın karısı falan mısınız onun adına geldiniz konu mu açtınız onu aklınızca rezil etmek için ?
Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.Kullanıldığını da nereden çıkardın? Bilakis adamın peşinde gezinip bulduğu ilk fırsatta da çocuğu patlatmış. Ama öyle ama böyle adama kapaklanma derdinde. Buz gibi metres ayol. Adamda bundan kaç tane vardır kim bilir. Çocuğu umursayacagini da hiç sanmıyorum. Çok çok eline para sayıp ne yaparsan yap der
bilinçli hamile kaldığın çok belli ama sana şunu söyliyim o hart horoz ne yapar eder karısına döner sen dış kapının mandalı olarak kalırsın.Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu
İlk tepki hiç şaşmaz “benden olduğu ne malum”Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.
Tabi bi de babalık davası falan uğraşacan bi ton. Konu sahibinin çok işi var. Neyse ki rezilliği seven bir yapısı var çok koymaz ona.İlk tepki hiç şaşmaz “benden olduğu ne malum”
Bu ne yazık ki tek kız evladı olan her annenin yaşadığı durumAnnem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.
Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücezBu ne yazık ki tek kız evladı olan her annenin yaşadığı durum
Bu demek değil ki onun sevgisini istismar et…
Ya konu sahibi açık değilsin tam net söylemiyorsun hedefin ne doğurursan getirecek artıları eksileri tartmıyorsun mesela?
Aç davayı diyorum bir aksiyon al ama buna yanıt vermiyorsun bile…
Merak etme işin sonunda adam ayvayı her türlü yiyecek ama senle yaşamasının bir garantisi yok
Konuyu isim soy isimle açıp böyle sansasyonel yorumlar yazması, konu sahibinin ece adında birinin arkasından burda konu açtığını düşündürdü bana
Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez
e ne oldu da belanı arayıp deden yaşındaki adamın oyuncağı oldun bu kadar sevgi dolu ailen varAnnem öyle biri değil kırmızı çizgisi benim benden başka evladı yok beni tek başına büyüttü. Beni dakika başı öpen koklayan sevgisini eksik etmeyen biri benim annem çünkü bu hayatta birbirimizden başka kimsemiz yok
bilinçli hamile kaldığın çok belli ama sana şunu söyliyim o hart horoz ne yapar eder karısına döner sen dış kapının mandalı olarak kalırsın.
erkekler bu işlerden rahatlıkla sıyrılıyor ama toplum sana ve çocuğuna iyi gözle bakmayacak maalesef
Ece Uludere kim? Muhtemelen adını karalamak için böyle bir isimle konu açıyorsun.21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?