Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok direkt senin gibi kadınları suçluyorum bu durmlarda. Çünkü o zengin erkek onun umurunda bile olamayacak. Kendini düşünmesi gereken sensin. Ayrıca 43 yaşındaki evli adam yüz bulmasa kolay kolay yaklaşmaz senin yaşındakilere. Zaten fazlaysa da yüz bulmuş sizden. Konu fake olmasını diliyorum.

Burada da şu cümle çok kuruluyor da sen evli olduğunu bile bile birlikte oluyorsan en az o adam kadarsin. İyi kimseye sadakat sözümüz yok diye istediğimizi yapalım. Nerede kaldı ahlak? İyi niyet?

Doğur ya da doğurma gibi bir akıl veremem ama gayri meşru dünyaya gelmiş ve evlatlık verilmiş öğrencim var.Şu an dördüncü sınıfta.Ailesi ne kadar severse sevsin yavrum evlatlık verildiğini hazmedemiyor,hala sorunlar ile cebelleşiyor.üç yıldır pedagoğa gidiyor.

Evli?
43 yaşında?
ATM den hamile kalan var mı ya?

Konforlu yaşamak adına bir üniversite öğrencisinin alçaldığı duruma bak!

Oyle bir demissiniz ki sanki evli biriyle olmak bir cocugun oyuncagini calmakla esdeger. Kiyamam ne kadar da masummm.

Bu adamın karısının yapması gereken bir çıkarım, sen böyle konuşacak bir konumda değilsin küçük kız. Sen kendine bakacaksın. Anana da dersin ben sadakat sözü vermedim diye, hayatını doğrudan etkileyecek, bir dönemde kaderini ellerinde hissettiğin herkese aynen böyle bıdı bıdı ötersin artık. Onlar da kusura bakmayın haklısınız der zaten işleri ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…