- 30 Aralık 2009
- 4.197
- 15.948
-
- Konu Sahibi eceuludere
Haaa tamam o zaman.10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
annenle baban neden boşanmışlar? babanın annene yaşattığını sende o adamın karısına mı yaşatıyorsun?Benim babam 52 yaşında benden 31 yaş büyük ama görüşmüyoruz annemle ben bebekken boşanmışlar
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Bence kesin troll bu. Şaka mısın sen10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
Babam çapkın bir adammış ve kumar borçları yüzünden boşanmışlarannenle baban neden boşanmışlar? babanın annene yaşattığını sende o adamın karısına mı yaşatıyorsun?
Burada da şu cümle çok kuruluyor da sen evli olduğunu bile bile birlikte oluyorsan en az o adam kadarsin. İyi kimseye sadakat sözümüz yok diye istediğimizi yapalım. Nerede kaldı ahlak? İyi niyet?Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Sende babanın çapkın kızı demekBabam çapkın bir adammış ve kumar borçları yüzünden boşanmışlar
Şu cümleden sonra trol olduğuna emin oldum. Sen adama sahip olamadığı kız çocuğunu mu vereceksin10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben
Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakarEe olursa adam çocuğu sana mı bırakır, alır elinden çocuğu karısına baktırır. Saf mısın. Şey mi sanıyorsun sana ev tutacak
Babam çapkın bir adammış ve kumar borçları yüzünden boşanmışlar
Konu basligi sugar daddy ararken basima gelenler olmaliymis.Nerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Son bölümde midesi kalktı gör bak onun da hamile haberi gelecekAaa çimen bile çocuk yapmadı hemen
Ee neyi soruyorsun o zamanÇocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Oyle bir demissiniz ki sanki evli biriyle olmak bir cocugun oyuncagini calmakla esdeger. Kiyamam ne kadar da masummm.Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Bu adamın karısının yapması gereken bir çıkarım, sen böyle konuşacak bir konumda değilsin küçük kız. Sen kendine bakacaksın. Anana da dersin ben sadakat sözü vermedim diye, hayatını doğrudan etkileyecek, bir dönemde kaderini ellerinde hissettiğin herkese aynen böyle bıdı bıdı ötersin artık. Onlar da kusura bakmayın haklısınız der zaten işleri ne ?Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim