- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi eceuludere
Nerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
Aaa bir yatmada mi hamile kalmış hemenNerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
Ne yapacaksın peki? Annen biliyor mu?Benim babam 52 yaşında benden 31 yaş büyük ama görüşmüyoruz annemle ben bebekken boşanmışlar
Kızılcık Şerbeti Çimen misin? Pühh, spoiler yedim.21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Çimen bu.Kızılcık şerbeti Alev sen misin diyeceğim ama Apo’nun haberi vardı sanki
Kızılcık şerbeti Alev sen misin diyeceğim ama Apo’nun haberi vardı sanki
Adama söyle bakalım tepkisi ne olacak?21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmakYa bizi yemeEvli erkek seni rahat bırakmaz.
Karısıyla yaşayamadığı fantezileri metreslerinde yaşar böyle tipler.
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
E başka ne suçunuz olacak ki? Yargılama değil konu da her şeyi yaparken eminim "ben kocaman kadınım istediğimi yaparım" diyordunuz sıkışınca yaşım küçük olmuş konu. Yaşınız küçükse sevişmeyeydiniz, evli insanları hayatınıza almayaydınızAklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Ne dogurmasi kizim!! Cocuk gayrimesru olmasini hic bir zaman istemez. Cok utanc verici bir durum baban yasindaki adamla yatip kalkiyorsun nasil mideniz var yahu21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?