- 1 Eylül 2021
- 4.729
- 17.994
- Konu Sahibi eceuludere
Siz bu Ecenin aldattığı adamın karısı falan mısınız onun adına geldiniz konu mu açtınız onu aklınızca rezil etmek için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çocuğu yüksek ihtimal alamaz doğru ama sen bakabilecek misin? Anne bakmasıyla olmaz öyle annen biliyor mu soruma cevap vermedin henüz?Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Annem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.Evet çocuğu yüksek ihtimal alamaz doğru ama sen bakabilecek misin? Anne bakmasıyla olmaz öyle annen biliyor mu soruma cevap vermedin henüz?
Annen normal karşılıyorsa diyecek sözüm yok ama çocuğun psikolojisini düşünüyor musun?
Eğer hepsinin altından kalkarım diyorsan doğur ve babalık davası aç
Önce bi anana sorsaydın, hayatının geri kalanını senin nikahsız çocuğuna bakarak mı geçirmek istiyormuş diye?Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Hı hı kesin öyle olur. Hayatı yeşilçam sanmak için fazla da gençsin ama..Annem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.
Annem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.
Annem öyle biri değil kırmızı çizgisi benim benden başka evladı yok beni tek başına büyüttü. Beni dakika başı öpen koklayan sevgisini eksik etmeyen biri benim annem çünkü bu hayatta birbirimizden başka kimsemiz yokBence seni evden sepetleyecek annen şekerim. Adamda çocuğu kabul etmez, gider her şeyi karısının üzerine yapar. Kendi sigortasını yaptırmaz,,sigortam yok işim yok der çocuk için para ödemez. Sen genç yaşında, kucağında bebek sokakta kalırsın.
Kızılcık şerbeti Alev sen misin diyeceğim ama Apo’nun haberi vardı sanki
Annem tabiki başta çok kızacak normal karşılamayacak ama ben onun çocuğuyum beni silecek hali yok bir süre sonra unutulacak torununu görünce yumuşayacak.
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim buBekar olabilirsin ama özgür konusunda en azından kendine ve annene saygın olsun. Zaten bir özgürümde özgürümde lafı. Sen evli adamla olmakta özgürsen o kadında boşanmamakta özgür.
Hımm sen doğurmaya okeysin o zaman. Bize neden soruyorsun kurgunun devamını??Çocuğumu benden alamaz. Kanun var bu ülkede. Ben okuluma devam ederim annem de çocuğuma bakar
Genç olmak hata, evli adamla bile isteye soyunup yatağa girmek hata ,korunmayıp hamile kalmak hata. V.s v.s …Her yaptığımız avelliği gençliğimize vermesek mi?
Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu
Boşanmazsa ne olacak peki? Kaldı ki boşanacağını zannetmiyorum. Sen kullanıldığın ile kalacaksın. Elinde de bir çocuk. Anneciğin ne kadar üzülecek kim bilir.Boşanabilir boşansın zaten benim istediğim bu
Kullanıldığını da nereden çıkardın? Bilakis adamın peşinde gezinip bulduğu ilk fırsatta da çocuğu patlatmış. Ama öyle ama böyle adama kapaklanma derdinde. Buz gibi metres ayol. Adamda bundan kaç tane vardır kim bilir. Çocuğu umursayacagini da hiç sanmıyorum. Çok çok eline para sayıp ne yaparsan yap derBoşanmazsa ne olacak peki? Kaldı ki boşanacağını zannetmiyorum. Sen kullanıldığın ile kalacaksın. Elinde de bir çocuk. Anneciğin ne kadar üzülecek kim bilir.
Adamın evli olduğunu bile bile birlikte olmuşsunuz. Şimdi ne yapayım diye soruyorsunuz.21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Eeee anne ve babası boşanmış bütün kızlar bsbası yaşında heriflerlerle mi ilişki kursun?Sığınmayın böyle şeylerin arkasına ya,umarım karısı öğrenip boşar bu kart zamparayı.Donuna kadar da alır inşallah .Benim babam 52 yaşında benden 31 yaş büyük ama görüşmüyoruz annemle ben bebekken boşanmışlar