Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazırolda bekliyordu o da hemen 20 yıllık karımdan boşansam da ergenle evlenip çocuk büyütsem diye.

Diosuuuuuuun tam turk filmi tadinda...vardi 80lerde boyle filmler,kucaginda cocukla ana evine donup yillarca dikis diken
Ya ahahah aynen onu diyecektim, bunlar filmlerden görüp matah bişey sanıyorlar ama orda da kadınlar sürünüyo be, posaları çıkıyo. Bela arıyor kızlar. Rahatlık batıyor.

Doğur tabii, boşanmazsa doğurunca allem et kullem et ikinciye hamile kal; o zaman kesin boşanır ve seninle evlenir.

Nikahıyla evli olup boşanan çiftler nafakada iki çocuğa bile 2-3 bini zor alıyor çok beklersin gayrimeşru evli adamla yaptıgın çocukla ev araba hayalini yüklü miktarda nafakayı eşi değilsin beni kumpasa getirdi tek gecelikti dese ne yapacaksın hadi gönül eğlencesiydi vs dese…. durumu iyi diyorsun bir ordu avukatla dikilir karşına. Hele eşini karıştırmıyorum bile çocuğu seveceği ne malum al çocuğunu da git deyip her ay köpeğe atar gibi 1-2 bin çocuk parası alırsan öp başına koy.
Aklını başına al genceciksin annene üzülüyorum en çok..

Adam ,ayda 3 bilemedin 5 bin tl ye çocuğunu baktıracak konu sahibine :)
Herif Zengin diye bile isteye yaptı çocuğu amma velakin evdeki hesap çarşıya uymayacak farkında değil.
Resmî karısıda boşanmazsa konu sahibi çile bülbülüm çile şarkısını söyler durur artık.

Elbetteki o bebeğin hiçbir günahı yok diğer çocuklar ne ise bu bebekte o eşitlikte ama eşi öğrenince herkes kendi evladının hakkını savunur boşanmasını zaten baştan unut..

Şu an hamile olduğunu söylese adam muhtemelen bir daha bulaşmaması/aldırması için güzel bir şeyler teklif edebilir ama konu sahibi amaçsız gibi duruyor derdi para mı adamın onunla olması mı net değil

Adamın eşinin böyle bir durumda boşanması lazım biraz gururu varsa şu an için gözümde masum olan çocuklar ve kadın
Böyle bir adamla yaşamaya devam etmek kadın için en büyük onursuzluk olurdu

Ya ahahah aynen onu diyecektim, bunlar filmlerden görüp matah bişey sanıyorlar ama orda da kadınlar sürünüyo be, posaları çıkıyo. Bela arıyor kızlar. Rahatlık batıyor.
Kiz istiomus ya..dikis dikerek buyutur hatta bu kiz cocugu doktor olur...sonra babasi ile tesadufen denkgelirler, meger babasi da kör olmus, bu doktor acar gozlerini veee baba babaaaciimmmm...ve yillar sonra 3'ü bir aile olurlar

Kesinlikle … yüklü bir tazminat alıp boşanmalı ..adamın iliğini kemiğini kurutmalı :)

Benzer İşler

Arkadaşlar bu tarz yeni üyelerin sansasyonel konularına inanıp gerilmeyin derim. Mermad diye üye vardı bdv müdavimleri tanır. Yeni bir üyelikle gelip (onun üyeliği olduğunu kazen ifşaladı daha sonra) tam olarak bunun aynısı bir konu açmıştı geçen sene. Adam kendisinden yaşça büyük ve evliydi. Bu arkadaş da hamileydi, adam zengindi, hakkımı vermezse dava açarım falan diyordu, bildiğiniz konu sahibinin aynısı. Belki de aynı kişi bile olabilir. Ben konusuna hukuki şeyler yazınca bana özelden mesaj atıp üyelere nasıl yalan söylediğini anlatmıştı. Sonrasında foruma da hepinizle dalga geçtim xD tarzı mesajlar attı zaten. Bu arkadaşa da inanıp boşuna asabınızı bozmayın.

İlk başta biraz acıdım ama öyle bir cevaplar veriyorsun sana müstehak.
Bu kafayla senin olacağın bi kaç çocukla ortada kalmak.

Evli bireyle görüşen bireye ‘metres’ denir aşağılama değil. TDKda da bu böyle.

Senin de yarın kocan olacak onun da senin gibi metresi olursa empati yaparsın.

Kızım olursa evli erkeklerden uzak dur onların anca anca cinsel malzemesi olursun evlense bile derim. Gider yaparsa yine desteklemem. Rahat ol.

Şerefle bitirilmesi gereken en önemli sınav hayattır. Bunu unutma.

Bi sizin peşinizde di mi evli erkekler? Bana da teklif eden yürüyen bisürü evli erkek oldu yaşım 18 bile değilken hem de

Ama yapmadım çünkü o herif bana mı sadık kalacak? Hayat arkadaşına çocuklarına sadık olmayan?

Evli ve sapık erkekleri Reddedeceksin o kadar.

Yaşın da küçük değil doğruyu yanlışı ayıracak yaştasın.

Baban nıye o kadar erken baba olmus
Cocuk gelin mı anneniz
Sizinkilere de pes bence
Once kendı anne babanıza bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…