- 12 Temmuz 2022
- 23.418
- 85.612
-
- Konu Sahibi eceuludere
Hazırolda bekliyordu o da hemen 20 yıllık karımdan boşansam da ergenle evlenip çocuk büyütsem diye.Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez
Biri daha aynısını yazmış kim bu yahu konu mu kişi mi? Neler dönüyor buradaKonuyu isim soy isimle açıp böyle sansasyonel yorumlar yazması, konu sahibinin ece adında birinin arkasından burda konu açtığını düşündürdü bana
Ya ahahah aynen onu diyecektim, bunlar filmlerden görüp matah bişey sanıyorlar ama orda da kadınlar sürünüyo be, posaları çıkıyo. Bela arıyor kızlar. Rahatlık batıyor.Diosuuuuuuuntam turk filmi tadinda...vardi 80lerde boyle filmler,kucaginda cocukla ana evine donup yillarca dikis diken
Tamam.Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez
Karısını boşayıp kendisini alacagını kizlarını mutlu aile ortamında büyütecegini sanıyor.Ee olursa adam çocuğu sana mı bırakır, alır elinden çocuğu karısına baktırır. Saf mısın. Şey mi sanıyorsun sana ev tutacak vs.
Hişt, geçenki Kosovalı asil ablayı çağırim mi?Karısını boşayıp kendisini alacagını kizlarını mutlu aile ortamında büyütecegini sanıyor.
Doğur tabii, boşanmazsa doğurunca allem et kullem et ikinciye hamile kal; o zaman kesin boşanır ve seninle evlenir.Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez
Nikahıyla evli olup boşanan çiftler nafakada iki çocuğa bile 2-3 bini zor alıyor çok beklersin gayrimeşru evli adamla yaptıgın çocukla ev araba hayalini yüklü miktarda nafakayı eşi değilsin beni kumpasa getirdi tek gecelikti dese ne yapacaksın hadi gönül eğlencesiydi vs dese…. durumu iyi diyorsun bir ordu avukatla dikilir karşına. Hele eşini karıştırmıyorum bile çocuğu seveceği ne malum al çocuğunu da git deyip her ay köpeğe atar gibi 1-2 bin çocuk parası alırsan öp başına koy.Eğer bebeği istemezse zaten babalık davası açıp haklarımı talep edicem ve bebeğe manevi olarak annem bakacak ama eğer bebeğini kabul edip boşanmayı göze alırsa o zaman evlenicez bebeğimizi beraber büyütücez
Adam ,ayda 3 bilemedin 5 bin tl ye çocuğunu baktıracak konu sahibine :)Evet çocuğu yüksek ihtimal alamaz doğru ama sen bakabilecek misin? Anne bakmasıyla olmaz öyle annen biliyor mu soruma cevap vermedin henüz?
Annen normal karşılıyorsa diyecek sözüm yok ama çocuğun psikolojisini düşünüyor musun?
Eğer hepsinin altından kalkarım diyorsan doğur ve babalık davası aç
Hişt, geçenki Kosovalı asil ablayı çağırim mi?
Şu an hamile olduğunu söylese adam muhtemelen bir daha bulaşmaması/aldırması için güzel bir şeyler teklif edebilir ama konu sahibi amaçsız gibi duruyor derdi para mı adamın onunla olması mı net değilAdam ,ayda 3 bilemedin 5 bin tl ye çocuğunu baktıracak konu sahibine :)
Herif Zengin diye bile isteye yaptı çocuğu amma velakin evdeki hesap çarşıya uymayacak farkında değil.
Resmî karısıda boşanmazsa konu sahibi çile bülbülüm çile şarkısını söyler durur artık.
Kiz istiomus ya..dikis dikerek buyutur hatta bu kiz cocugu doktor olur...sonra babasi ile tesadufen denkgelirler, meger babasi da kör olmus, bu doktor acar gozlerini veee baba babaaaciimmmm...ve yillar sonra 3'ü bir aile olurlarYa ahahah aynen onu diyecektim, bunlar filmlerden görüp matah bişey sanıyorlar ama orda da kadınlar sürünüyo be, posaları çıkıyo. Bela arıyor kızlar. Rahatlık batıyor.
Kesinlikle … yüklü bir tazminat alıp boşanmalı ..adamın iliğini kemiğini kurutmalı :)Şu an hamile olduğunu söylese adam muhtemelen bir daha bulaşmaması/aldırması için güzel bir şeyler teklif edebilir ama konu sahibi amaçsız gibi duruyor derdi para mı adamın onunla olması mı net değil
Adamın eşinin böyle bir durumda boşanması lazım biraz gururu varsa şu an için gözümde masum olan çocuklar ve kadın
Böyle bir adamla yaşamaya devam etmek kadın için en büyük onursuzluk olurdu
Benzer İşlerAklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Baban nıye o kadar erken baba olmusSacmalama istersen 21 yasindasin ben 24 yaşındayım babam 43 yasinda sen baban yasinda ki adamla evli olduğunu bile bile ne bok yemeye yatıp kalktın ki çocuğu dogur da Hayatının içine et iyce kimileri yetimhanede büyüyor kendini yetistiriyor anasiz babasiz kimisi de saçmalayıp duruyor Allah akil fikir versin gerçekten simdi yok anam babam ayriydi psikolojim bozuktu sevgi icin yatip kalktım deme herseyiniz bahane ne sartlarda olup okuyup kendini yetistiren niceleri var doğurup ta cocugunda günahına girme o adamin da senin de belani versin Allah