- 26 Ağustos 2023
- 2.211
- 3.974
- 53
- Konu Sahibi eceuludere
-
Sende kes ya babam 19 annem 18 mis uc tane pirlanta gibi evlat yetistirmisler hala birbirlerine çok aşıklar en azindan babasi yasinda adamlarla yatan insanlar yok ailemdeBaban nıye o kadar erken baba olmus
Cocuk gelin mı anneniz
Sizinkilere de pes bence
Once kendı anne babanıza bakın
Konudan bağımsız eskiden çoğunluk erken evlenirdi bu doğru ama eskiden yaş farkı da önemsenmezdi yani kınanan iki konu eskilerde normaldi…Sende kes ya babam 19 annem 18 mis uc tane pirlanta gibi evlat yetistirmisler hala birbirlerine çok aşıklar en azindan babasi yasinda adamlarla yatan insanlar yok ailemde
Mermadhazretleri diye değiştirmişti nickini. Baya baya dalga geçmişti aklıncaArkadaşlar bu tarz yeni üyelerin sansasyonel konularına inanıp gerilmeyin derim. Mermad diye üye vardı bdv müdavimleri tanır. Yeni bir üyelikle gelip (onun üyeliği olduğunu kazen ifşaladı daha sonra) tam olarak bunun aynısı bir konu açmıştı geçen sene. Adam kendisinden yaşça büyük ve evliydi. Bu arkadaş da hamileydi, adam zengindi, hakkımı vermezse dava açarım falan diyordu, bildiğiniz konu sahibinin aynısı. Belki de aynı kişi bile olabilir. Ben konusuna hukuki şeyler yazınca bana özelden mesaj atıp üyelere nasıl yalan söylediğini anlatmıştı. Sonrasında foruma da hepinizle dalga geçtim xD tarzı mesajlar attı zaten. Bu arkadaşa da inanıp boşuna asabınızı bozmayın.
Ben inanmak istiyom çoğeğlenceli çünkü.Arkadaşlar bu tarz yeni üyelerin sansasyonel konularına inanıp gerilmeyin derim. Mermad diye üye vardı bdv müdavimleri tanır. Yeni bir üyelikle gelip (onun üyeliği olduğunu kazen ifşaladı daha sonra) tam olarak bunun aynısı bir konu açmıştı geçen sene. Adam kendisinden yaşça büyük ve evliydi. Bu arkadaş da hamileydi, adam zengindi, hakkımı vermezse dava açarım falan diyordu, bildiğiniz konu sahibinin aynısı. Belki de aynı kişi bile olabilir. Ben konusuna hukuki şeyler yazınca bana özelden mesaj atıp üyelere nasıl yalan söylediğini anlatmıştı. Sonrasında foruma da hepinizle dalga geçtim xD tarzı mesajlar attı zaten. Bu arkadaşa da inanıp boşuna asabınızı bozmayın.
Epeydir metres gelmiyordu değişiklik olduBen inanmak istiyom çoğeğlenceli çünkü.
O üyeliği dışında başka bir üyelikle de yaptı. Kazen sonra gelip söylemiştiMermadhazretleri diye değiştirmişti nickini. Baya baya dalga geçmişti aklınca
Tamamı yalan değildi zaten. Yaşlı zengin ve evli bir adamla ilişki yaşadığı doğruydu ama hamilelik yoktu anladığım kadarıyla. Bir de adam evli olduğunu gizlemiş gibi anlatmıştı konuda. O kısımlar da yalanmış. Hatta adam karımı boşamam haberin olsun kabullen demiş en başta. Çocuk olursa ne kadar nafaka alabilirim falan diye sormuştu bana.Ben inanmak istiyom çoğeğlenceli çünkü.
Kocasının 10 yıldır aldattığı bi tane zengin abla vardı o gelse keşke, kadıncaz bi sinirini atardı.Epeydir metres gelmiyordu değişiklik oldu
Bi tane 8 sn reyiz vardı, o meteliksizdi azcık ama, ona nolmuş? Adam boşanmıştı dediğine göre, öyle konuları vardı. Ya da kaç adam var bu kızda?O üyeliği dışında başka bir üyelikle de yaptı. Kazen sonra gelip söylemişti
Tamamı yalan değildi zaten. Yaşlı zengin ve evli bir adamla ilişki yaşadığı doğruydu ama hamilelik yoktu anladığım kadarıyla. Bir de adam evli olduğunu gizlemiş gibi anlatmıştı konuda. O kısımlar da yalanmış. Hatta adam karımı boşamam haberin olsun kabullen demiş en başta. Çocuk olursa ne kadar nafaka alabilirim falan diye sormuştu bana.
Yok yahu eskisi gibi ev araba alan kalmadı.Adam çok zenginse karısı boşamaz onu. Bunun eline de bi daire, bi araba verirler, bi de yetecek kadar maaş bağlarlar. O da çok gönülleri bolsa. Yapmayan onu da yapmaz. Yapmayınca hapse atmıyolar sonuçta.
8 sn reyizle boşanmıştı. O dayı farklı. Yalnız konu sahibi üyelik iptali yapmış. o kadar millet hakaret saydı, aşağıladı gitmedi. Mermad falan deyince üyelik iptali yapmış beni bir işkillendirdiBi tane 8 sn reyiz vardı, o meteliksizdi azcık ama, ona nolmuş? Adam boşanmıştı dediğine göre, öyle konuları vardı. Ya da kaç adam var bu kızda?
Ahahahah o daha iyiymiş yalnız, eskiden daha mı merhametliymiş yoksa daha mı akılsızlarmış çok belli değil orası. Adamlar da gözü açmış, kullanabildikleri kadar ödeme yapıyorlar. Çocuk doğurup ömür boyu beleşe yaşamak devri de kapandı desenize.Yok yahu eskisi gibi ev araba alan kalmadı.
Şimdi adamın kendisinin üstüne yapılmış bir eve yada kiralık bir eve atıyorlar bunları oradan devam
Adam kirayı her ay ödesin diye gık bile diyemiyorlar onlara
Var tanıdığım bir iki tip durum bu
Aslında iyi oluyor kısa yoldan ev, araba mücevherat derdine düşen kadınlara
Konu sahibi fake olsa bile gerçekte var böyle şark kurnazları
çoğu insanda ar namus oluyor mu, hiç sanmıyorum. bu konu fake se bile bunun gibi o kadar çok genç kız var ki babası yaşında adamlara kendini kullandıran, para için kendini satan...Ortalık karıştırmak için konu açtığın o kadar belli ki. Çünkü ar namus edep denen şey çoğu insanda oluyor
İkisi de benceAhahahah o daha iyiymiş yalnız, eskiden daha mı merhametliymiş yoksa daha mı akılsızlarmış çok belli değil orası. Adamlar da gözü açmış, kullanabildikleri kadar ödeme yapıyorlar. Çocuk doğurup ömür boyu beleşe yaşamak devri de kapandı desenize.
Birde sevgilim diye bahsetmen yokmu koca adamdan bizler evli barklıyız çocuk istiyoruz olmuyor siz daha çocukken çocuk yapıyorsunuz ne denir ki Allah akıl fikir versin21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Konu gerçekse süreyi geçirmeden hemen aldırmalısın..hiçbir olur tarafı yok.. bu adamla tüm ilişkini kesmelisin..Bir daha böyle büyük yanlışlar yapmazsın umarım21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?