- 20 Mart 2024
- 14
- -35
- 1
- 22
- Konu Sahibi eceuludere
-
Maddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zenginNe yapacaksın peki? Annen biliyor mu?
Çocuğu doğur desek doğuracak mısın?
Maddi olarak iyi misin ve adama söylemeyi düşünmüyor musun?
Çok zenginse sorun yok o zaman mı demek lazım püüüüMaddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin
Iki çocuk babasıyla beraber olmaya utanmıyormusun?Bir de gelmiş konu açıyorsun.Baban yaşında adamlarla ne diye takılıyorsun?22 yaş farkı var.21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Sürpriz yapacaktır belki deAdamın niye haberi yok?
Maddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedimIki çocuk babasıyla beraber olmaya utanmıyormusun?Bir de gelmiş konu açıyorsun.Baban yaşında adamlarla ne diye takılıyorsun?22 yaş farkı var.
Bir iki fark eder mi? Surtunenlerde kaliyor bu sitede hamama gidenlerde. Sen tam halini yasamaissin hala bir diyorsunNerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
Evli biri ile olmanın suç olduğunu bildiğin halde bunu yaptıysan ne diye burdan akıl almaya geldinAklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
Ne zaman böyle bişi okusam ümmügülsüm diye bitiresim geliyorHer şeyden önce, metres olduğunuzdan haberiniz var mı yoksa biz mi söyleyelim?
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Tamam doğur o zaman.Maddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin
Kız daha ne yapacaktın? Tüm hataları kombo halinde yapmışsın ya zaten. Beyninizi ve haysiyetinizi evde bırakıp öyle mi gezip tozuyorsunuz ben anlamadım ki. Bir de yaşa sığınıyorsunuz ya daha da komik. O işi yaparken yetiskinsiniz ama...Benim tek suçum evli biriyle olmak
Kes be deden yasinda adamla evli barkli bir kadina bunu yaparken utanmadinmi birde durumum iyi adamda cok zengin diyosun doğurma sakin sizin gibiler doğuruyor veletleriyle de duzgun aile çocukları uğraşıyor dogurunca normal bir hayat verecek gibi kadin inşallah ogrenir seni bi güzel parcalar o yaninda ki serefsizi de boşar sizi perişan eder inşallahNeden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum benTamam doğur o zaman.
Adamın 2 oğlu varsa bu da erkek olur büyük ihtimalle.
Sonra 3 erkek cocuk arasında taht kavgaları olur.
Ayyy adamın çocukları senle mi yaşıt yoksa.
Tam arkası yarın kivaminda
Hem suçlu hem güçlüsün insanda biraz utanma duygusu olur.Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim
Aaa çimen bile çocuk yapmadı hemenKızlar bu Çimen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?