Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapacaksın peki? Annen biliyor mu?
Çocuğu doğur desek doğuracak mısın?
Maddi olarak iyi misin ve adama söylemeyi düşünmüyor musun?
Maddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin

Iki çocuk babasıyla beraber olmaya utanmıyormusun?Bir de gelmiş konu açıyorsun.Baban yaşında adamlarla ne diye takılıyorsun?22 yaş farkı var.

Herseyi gectim madem oyle neden adamin haberi yok. Her naneyi birlikte yiyorsunuz ama hamilelikten haberi yok.

Iki çocuk babasıyla beraber olmaya utanmıyormusun?Bir de gelmiş konu açıyorsun.Baban yaşında adamlarla ne diye takılıyorsun?22 yaş farkı var.
Neden direk kadınları suçluyorsunuz. İlk önce adamın düşünmesi lazım. Sonuçta hesap vermesi gereken bir karısı var ama ben bekar ve özgür bir kızım kimseye hesap vermek zorunda değilim evlenirken kimseye sadakat yemini etmedim

Evli biri ile olmanın suç olduğunu bildiğin halde bunu yaptıysan ne diye burdan akıl almaya geldin

Bu cümleleri neden bu adamın karısının kapısına gidip onun yüzüne söylemiyorsun. Madem korkmuyorsun git ona söyle. Seni böyle saçlarından tutup oturduğun mahallede yerlerde sürüklesin. Hem seni hem kocasını rezil etsin tüm mahalleye.

Maddi durumumuz iyi çok zengin değiliz ama ortalamanın üstüyüz. Hamile kaldığım adam çok zengin
Tamam doğur o zaman.
Adamın 2 oğlu varsa bu da erkek olur büyük ihtimalle.
Sonra 3 erkek cocuk arasında taht kavgaları olur.
Ayyy adamın çocukları senle mi yaşıt yoksa.
Tam arkası yarın kivaminda

Benim tek suçum evli biriyle olmak
Kız daha ne yapacaktın? Tüm hataları kombo halinde yapmışsın ya zaten. Beyninizi ve haysiyetinizi evde bırakıp öyle mi gezip tozuyorsunuz ben anlamadım ki. Bir de yaşa sığınıyorsunuz ya daha da komik. O işi yaparken yetiskinsiniz ama...
Neyse bence fake bir konu ama yine de tutamadım kendimi, gerçek hayatta da malesef var senin gibiler.

Aa ne duruyorsun evli adamdan çocuk yapmışsın git karısına şöyle böyle böyle de bakalım görelim izleyelim birde okuyorsun çakma hesap olduğun nasıl belli

Kes be deden yasinda adamla evli barkli bir kadina bunu yaparken utanmadinmi birde durumum iyi adamda cok zengin diyosun doğurma sakin sizin gibiler doğuruyor veletleriyle de duzgun aile çocukları uğraşıyor dogurunca normal bir hayat verecek gibi kadin inşallah ogrenir seni bi güzel parcalar o yaninda ki serefsizi de boşar sizi perişan eder inşallah

Tamam doğur o zaman.
Adamın 2 oğlu varsa bu da erkek olur büyük ihtimalle.
Sonra 3 erkek cocuk arasında taht kavgaları olur.
Ayyy adamın çocukları senle mi yaşıt yoksa.
Tam arkası yarın kivaminda
10 ve 13 yaşında oğulları. Kızım olsun istiyorum ben

Hem suçlu hem güçlüsün insanda biraz utanma duygusu olur.
Konuyu sen actigina göre sana söyleriz tabi.
Ama takıldığın adam zaten şerefsiz ailesine karısına saygısı olmayan birisi.
BIr gun evlenince kocanda seni aldatıp başkalarından çocuk yapınca bu kadar rahat konuşursun umarim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…