- 20 Mart 2024
- 14
- -35
- 22
-
- Konu Sahibi eceuludere
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Doğur tabii baba yerine de dede dedirtirsin21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Akıl tutulmasimi yaşıyorsunuz?21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Sacmalama istersen 21 yasindasin ben 24 yaşındayım babam 43 yasinda sen baban yasinda ki adamla evli olduğunu bile bile ne bok yemeye yatıp kalktın ki çocuğu dogur da Hayatının içine et iyce kimileri yetimhanede büyüyor kendini yetistiriyor anasiz babasiz kimisi de saçmalayıp duruyor Allah akil fikir versin gerçekten simdi yok anam babam ayriydi psikolojim bozuktu sevgi icin yatip kalktım deme herseyiniz bahane ne sartlarda olup okuyup kendini yetistiren niceleri var doğurup ta cocugunda günahına girme o adamin da senin de belani versin Allah21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Kusura bakma ya sevişirken bir yatmadan kalınmaz diye bir kural vardı unutmuşumNerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
Nerden bilsin bir yatmadan hamile kalacağımı
21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?