- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
olsun önemli değil bazen sert konuşmak iyi olabilir
ben böyle davarnışlarda bulunsam tabiki anında kapı dışarı düşünmeye bile fırsat olmaz
bu konuda haklısınız
beni sevmediğini söylemedi ama eskisi gibi de sevmiyorum diyebiliyor gerçi bu benim için sevmiyor demek için yeterli aynı şey
ama süreyi fazla uzatma derim diyorum ya sana yazık onun keyfi yerinde belli ki ailende arkanda mesleğinde var bırak o üzülsünevet biraz daha beklicem sonrası bakıcam artık
Bu deniz kenarlari sayfiye yerler bazilarinin hayatini cok kotu etkiliyor. Buranin sakinlerinden bosanmamis olanlari cok zor gorursunuz. Belli ki esiniz de buna alismis, vazgecemiyor.
Bence esinizle olabildigince acik konusun. Insan hayret ediyor, kendi namusuna kendi dil uzatiyor. Neden size senin yedekte varidr memur filan demis mesela? Sorun bunu? Benim bir edepszligimi mi gordun, yoksa sen oyle davraniyorsun herkese kendinden mi bir seylr biciyorsun diye? Neden oyle demis sorun kendisine? Kendi kendinize uzulup durmayin, konusun onunla, namusuna dil uzattigini, sizi cok kirdigini soyleyin. Cok ayip bir sey.
Ayrica cinsel hayatiniz problemli? Yine bunu da konusun, neden boyle diye?
Bazi erkeklerde oluyor bu. Karisindan bir hak arama filan gordugunde maymun gozunu acti filan diyor.
Kocaniz sanki ne bileyim hatasinin farkinda ama iradesini ortay koyamiyor gibi. Madem size hak veriyor, ne yapabiliriz diye konusun. Haftada ciktigi gece sayilarina bir kisitlama getirme, eve bir giris saati koyma gibi. Bir sure sonra kendi de alisir, o kadar aramaz belki. Kendisi de eger bu durumdan rahatsiz ise belki kabul edebilir.[/
hatasının farkında evet beni çok üzdüğünü biliyor ama ben öyle haftanın şu şu günleri çıkarım diye bişey diyeyem diyor bi arkadaşım aradığında( tanığımız bi abi) çıkmıcam diyeyemem diyor,ama kendisi bu durumdan çok da rahatsız gibi görünmüyor öyle olsa değimeye çalışmaz mı ama yok
geçen cinselliği söylediğimde hemen yanımdan gitti ona göre aramız kötüyken cinslliği nasıl düşünebiyormuşum ,benim aklıma bile gelmiyor ,istemiyorum diyor ne yapayım ki ee ben de doğal olark uzaklaşıyorum
evett denize karşı içmek hoşuna gidiyormuş öyle diyor
memur demesinin sebebi ondan sürekli dışarıda olamsından şikayetçi olduğum için iş yemeklri de oluyor toplantılar vb ama ben bunlara bişey demiyorum ki diğer gece çıkmalarına diyorum memur 8-5 çalışıyor ya o yüzden
ama süreyi fazla uzatma derim diyorum ya sana yazık onun keyfi yerinde belli ki ailende arkanda mesleğinde var bırak o üzülsün
Bak maksatim sizi kirmak degil, kesinlikle degil, ama siz böyle bir hayati hak etmiyorsunuz. Siz defalarca konusmusunuz ve halen tavrini degistirmedi. Zaten artik bu saatten sonra degistirse neye yararki? Artik esinize güvenmiyorsunuz,sizi aldatmis ihtimali büyük,...
Siz 1 yil ayri kaldiniz diye onun böyle bir hayata alismasi ve hatta sürdermisi için hic hak vermiyor. Tabiki benim için ayril demek çok kolay birsey ve yapmasi çok zor bisey oldugunuda biliyorum fakat her orda kaldigin gün bir kayip gün gibi geliyor bana.
Lütfen iyi düsünün ve karar verin.
evlilik terapistine gitmeyi düşündünüz mü hiç?
--
açıkçası benim eşim benim çalışmamı istemiyor,ve ben çalışmayayım diyede nerde engel var önüme koyuyor..gerekçe olarakta kazandığı para ikimize yeterde artar bile diyor (gerçekten öyle maaşı dolgun ama ben çalışmak istiyorum,kendi ayaklarımda durmak istiyorum)
ben de memurum eşim de özelde mühendis, ben de çıldıracak gibi oluyorum konuşuyoruz hakl veriyor ama yine aynı, içmiyor iş harici gezmsi de yok amaçoook yalnızım, seni anlayabiliyorum, üstelk sinir edici şeyler de yapıyor seninki extra, evlilik böyle olmamalı, seni çook iyi anlıyorum. zaman ver ben de zamna veriyorum umarım boşa zman kaybıu değildir bizimkisi. boş vakti olsa bile tatil vs ile değil de iş planlarıyla değerlendirmesi artık beni de çığrımdan çıkarıyor...
Bu evliliğin sürdürülecek neyi kalmış ki hiçbirşey yok paylaşım yok, ilişki yok, konuşma yok. Daha neye tutunacasınız adam evet hatalıyım diyor ama telafi etmeye bile çalışmıyor nereden biliyorsunuz hayatında biri olmadığını benim aklıma böyle bir durumda ilk bu gelirdi başka türlü bir erkek özlemez mi karısını, birlikte olmak istemez mi, mesleğiniz var, aileniz yanında böyle yaşamaktan çok daha iyi yalnız olmak zaten yalnızsınız ileride daha iyi birini bulup yine evlenirsiniz ama şimdi kararınızı verin artık böyle gitmez.
kusura bakmayın ama sizin evliliğiniz çoktan bitmiş..
şu durumda iş çevresi yüzündendir iş arkdaşları bulunduğunuz ili değiştirin diycem ama eşinizin konuşma tarzına bakılırsa ne sevgisi nede saygısı kalmış size.
ekonomik işbirliğine dönmüş evliliğiniz....
Gerçekten çok kırıcı konuşup umursamaz davranmış eşiniz. Sizi yok sayarak yaşamış ve sevmediğinide söylemiş. Sırf sevdiğiniz için katlanmak istiyorsanız katlanın ama ömür geçmez böyle :18: Allah sabır versin, kurtuluş yolu göstersin inşallah...
arkadaşım hala gençsin ve hayattan beklentilerin varken,anne olmayı düşünürken ve bu hayatı eşinle düşünürken o nerelerde zamanınızı en güzel günlerinizi heba ediyor.bilemiyorum değişir mi ama bildiğim o değişmezse sen değiş hayatta yapabileceğimiz en sağlam duruş kendi hayatımıza bilinçle yön vermektir.çalışıyorsun da maddi gücün de var Allaha şükür ki.ve senin zamanın kıymetli ayrıl ayrılma demek bize düşmez tabi ki.
hayır malesef sevgi için katlanılmaz bunu gördüm ben evlilik ve aile olmak bu değil ki ,bi aile gibi değiliz ev arkadaşıyız sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?