Evli olmak ve hep yanlız kalmak....

Bak maksatim sizi kirmak degil, kesinlikle degil, ama siz böyle bir hayati hak etmiyorsunuz. Siz defalarca konusmusunuz ve halen tavrini degistirmedi. Zaten artik bu saatten sonra degistirse neye yararki? Artik esinize güvenmiyorsunuz,sizi aldatmis ihtimali büyük,...

Siz 1 yil ayri kaldiniz diye onun böyle bir hayata alismasi ve hatta sürdermisi için hic hak vermiyor. Tabiki benim için ayril demek çok kolay birsey ve yapmasi çok zor bisey oldugunuda biliyorum fakat her orda kaldigin gün bir kayip gün gibi geliyor bana.

Lütfen iyi düsünün ve karar verin.

evlilik terapistine gitmeyi düşündünüz mü hiç?

--

açıkçası benim eşim benim çalışmamı istemiyor,ve ben çalışmayayım diyede nerde engel var önüme koyuyor..gerekçe olarakta kazandığı para ikimize yeterde artar bile diyor (gerçekten öyle maaşı dolgun ama ben çalışmak istiyorum,kendi ayaklarımda durmak istiyorum)

yok kırılmıyorum zaten siz de fikrinizi yazıyorsunuz teşekkür ederim

hayır terapiye gitmeyi düşünmedik zaten onu göremiyorum ki oturup konuşalım doğru dürüst kabul edeceğini sanmıyorum çünkü alkol için doktora gidelim dediğimde ben zevk alıyorum niye gideyim ki dedi
benim ki istiyordu çalışmamı atanmamı o da çok istemişti ama sonrası böyle oldu işte

arkadaşlar fikirleriniz için şimdilik çok teşekkür ederim hepinize iyi geceler görüşmek üzere...anlatmak iyi geldi...

ben de memurum eşim de özelde mühendis, ben de çıldıracak gibi oluyorum konuşuyoruz hakl veriyor ama yine aynı, içmiyor iş harici gezmsi de yok amaçoook yalnızım, seni anlayabiliyorum, üstelk sinir edici şeyler de yapıyor seninki extra, evlilik böyle olmamalı, seni çook iyi anlıyorum. zaman ver ben de zamna veriyorum umarım boşa zman kaybıu değildir bizimkisi. boş vakti olsa bile tatil vs ile değil de iş planlarıyla değerlendirmesi artık beni de çığrımdan çıkarıyor...

arkadaşım hala gençsin ve hayattan beklentilerin varken,anne olmayı düşünürken ve bu hayatı eşinle düşünürken o nerelerde zamanınızı en güzel günlerinizi heba ediyor.bilemiyorum değişir mi ama bildiğim o değişmezse sen değiş hayatta yapabileceğimiz en sağlam duruş kendi hayatımıza bilinçle yön vermektir.çalışıyorsun da maddi gücün de var Allaha şükür ki.ve senin zamanın kıymetli ayrıl ayrılma demek bize düşmez tabi ki.

kusura bakmayın ama sizin evliliğiniz çoktan bitmiş..
şu durumda iş çevresi yüzündendir iş arkdaşları bulunduğunuz ili değiştirin diycem ama eşinizin konuşma tarzına bakılırsa ne sevgisi nede saygısı kalmış size.
ekonomik işbirliğine dönmüş evliliğiniz....

Bu evliliğin sürdürülecek neyi kalmış ki hiçbirşey yok paylaşım yok, ilişki yok, konuşma yok. Daha neye tutunacasınız adam evet hatalıyım diyor ama telafi etmeye bile çalışmıyor nereden biliyorsunuz hayatında biri olmadığını benim aklıma böyle bir durumda ilk bu gelirdi başka türlü bir erkek özlemez mi karısını, birlikte olmak istemez mi, mesleğiniz var, aileniz yanında böyle yaşamaktan çok daha iyi yalnız olmak zaten yalnızsınız ileride daha iyi birini bulup yine evlenirsiniz ama şimdi kararınızı verin artık böyle gitmez.

zaten ben iş için olanlara bişey demiyorum ,ektra gezmelerine ,tek başına yada arkadaşları ile geç saatlere kadar takılmalına kızıyorum üstüne alkol ,boş zamanını değil yıllık iznini bile benimle değerlendirmedi.ben yıllık izne çıktığını 5 ,6 gün sonra öğrendim,oda söyle oldu yurt dışına gitmişti 4günlüğüne eve geldi hep geç çıktı evden öğle gibi bazen öyle giderdi çünkü ben de ne bileyim anlamdım işe geç mi gitcen dedim yıllık izindeyim demez mi deli oldum nasıl yani yıllık izindesin ve benim haberim yok zaten bir hafta anca olyur yıllıı izin önceden bi plan yapardı ama bu sefer yapmamış ve haberim olmadı çok üzüldüm yani boş vaktini değil izinlerini bile geçirmiyor beyefndi ama gün olur devaram döner nasılsa...

ben de zaeten böyle olacağına yalnız yaşamayı tercih ediyorum zaten öyle dediğiniz gibi

Gerçekten çok kırıcı konuşup umursamaz davranmış eşiniz. Sizi yok sayarak yaşamış ve sevmediğinide söylemiş. Sırf sevdiğiniz için katlanmak istiyorsanız katlanın ama ömür geçmez böyle :18: Allah sabır versin, kurtuluş yolu göstersin inşallah...

evet ekonomik diyebiliriz gerçi ona göre ben hiç harcama yapmıyorum sürekli bankada şu kadar peren vardır diyip duruyor zaten
bulunduğumuz ilçeyi değiştirmez bi sahil ilçesindeyiz seviyor burayı ,zaten ancak buradan gitmekle olur yoksa işi değiştirse bile aynı,çünkü aynı ortam ve özel sektör..

hayır malesef sevgi için katlanılmaz bunu gördüm ben evlilik ve aile olmak bu değil ki ,bi aile gibi değiliz ev arkadaşıyız sanki

evet ailemin destek olması ve çalışmam bu kararı vermemi kolaylaştırıyor aslında ,ben bunlaı aileme anlatmadım bile ,eşim huysuz biraz ve alınganlık yapar bayramda ailemin yanına gittiğimizde orda hiç konuşmadı bile doğru dürüst benimle dahil,annem diyor ki böyl huysuz bi adamla ömür gçmez ,düşünün artık diğer olayları anlatsam ne diyecekler....

hayır malesef sevgi için katlanılmaz bunu gördüm ben evlilik ve aile olmak bu değil ki ,bi aile gibi değiliz ev arkadaşıyız sanki

Gerçekten kirayı paylaşan arkadaş gibisiniz.. Yaşayacağınız varmış ve yaşıyorsunuz. Sonu güzel olur dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…