Evli olmak ve hep yanlız kalmak....

Sakıncası yoksa nerde oturuyorsunuz.?

muhtemelen oyle olur canım hatta takıntılı bırıyse yapışabılır sana en doğru kararı yıne sen verıceksın canım Allah yardımcın olsun sana çok daha güzel kapılar acsın

Ayrılsanız bile belki yine ara sıra gelip görüşmeyi düşünüyordur sizle şuanda olduğu gibi.Bence karşınıza alın ve onunla şu şekilde konuşmanızı tavsiye ediyorum:

Bizim bu yaşadığımız evlilik değil , evliliği geçtim bize bakınca birbirini seven bir tablo bile göremiyorum.Bir gün bu hayatından sıkılıcaksın.O zaman beni anlayacak ve yaptığın yanlışın farkına varıcaksın.
Bana gelince , ben artık sıcak bir yuva istiyorum beni seven önemseyen yanımda olmak isteyen birini ozaman gerçek bir evlilik yaşamış olacağım seni böyle bekleyerek değil.Ben dava açacağım anlaşmalı bir biçimde boşanalım.Sen çok sevdiğin hayatını yaşa , bende aradığım mutluluğu bulayım.Aynen bu şekilde konuş.Bu konuşmanada ben sana uyarım diyorsa.Bu adam seni zerre kadar sevmiyordur ki niye önemsesin.Ve seniin yerinde olsam vaktimi boşa kürek çekerek harcamazdım.Yazdığım gibi mutlu olacağım birini beklerdim.Umarım senin için hayırlısı olur.Gelişmelerden bizi haberdar et lütfen.

ayda yada bir buçuk ayda bir oda ben yaklaşırsam istemiyor ee ben o istemeyince niye yaklaşayım ki diyorum bana dediği bir söz var ondan sonra hiç yaklaşım gelmiyor
Canım çok mu seviyorsun eşini ?boşanınca şuan ki hayatından bi farkı olmayacak yine yalnız olacaksın ama sen de önüne bakarsın hayat geçiyor ... Bakarmısınız erkekler ne kadar cesur eve geç gelmeler alkol almalar...Sen bilsen ki eşin evde kaç gün geç gidebilirsin eve

evet yine görüşüp ,konuşmayı istiyor .ş,mdi farkedemiyor ama ayrılık olunca aslında kendisi de üzülecek başta olmasa bile sonra üzülecek çünkü dgece hayatı,arkadaşlık nereye kadar ki,zaten anlaşmalı boşanıcaz boşanırsak onu kabul ediyor
ilginiz için teşekkürele tabiki olumlu yada olumsuz haberdar ederim

lkarışık duygular içindeyim sevmiyorum diyemem ama 6 yıl evlilik 5 yıl birlikltelik 11 yıllık geçmişimiz var ne kadar da olsa sevgi mi alışkanlık mı bilmiyorum ama onsuz da yapabilirim yaptım da 1 yıl doğu da çalıştım yalnızdım şimdi de farksız sayılmam
ben öyle olsam olmaz tabiki kabul edermi hiç
evet bu eve geç gelmeleri,özgür takılmaları,alkol beni çok üzüyor konuşuyorum ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor
zaten yalnız kalmaktan da kormuyorum alıştım yanii

Eşin sopa istiyor,evli oldugunun farkında degil.Dışarıya alışmış .ne yapıyor kiminle bilmiyorsun?

Evde yedekte bir hayat onu bekliyor ...Acımasızlık bu...Dışardaki insanlar beli bükülüp yaşlanınca,parası pulu suyunu çekince ne yapacak haberi var mı?

Kendini ziyan etme arkadaşım.Sevgi dedigin karşılığı varsa ağırlığı olan bir şey...İNSANLIK -KADINLIK ONURUN ne olacak peki?

Sen evde tükettiğin ömrü kimden soracaksın??

Ha bir de şu 4 sene sonra çocuk olsun muhabbetine dikkatini çekerim.Adam hiçbir ek bağ istemiyor?

Bırak kendi haline yaşasın HAYATINI....Arar sorarım muhabbetine gelince çizgini kalınca çekmelisin.KENDİNE KENDİ İSTEDİGİN TARZDA BİR HAYAT KURACAGINI VE ONA YER OLMADIGI İYİCE ANLAT...

Allah yardımcı8n olsun,

oralarda ne yaptında burda istiyorsun dedi ...o kadar ayrı kalmışız 1 yıl sonra bir araya gelmişiz doğal değil mi istemem...

ne kadar ağır, korkunç bir itham. bir erkek bunu karısına söylüyor. bu evlilik bitmiş.

aynen ben de onu diyorum yarın ben olmayınca ve o arkadaşlarına sen gel dediğinde gelirler mi diyorum ,senin yanın da olurlar mı,olmaycakları gün olur diyorum
evet sorumluluk istemiyor ama zaten ben de çocuk konusu kapattım
arar sorarım dediğinde görüşmem ,görünce üzülürüm çünkü dedim hem neden görüşeyim ki benim kıymetimi bilemiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…