tabi ki doğal istememek anormal olurdu eşinin konuşmaları tavırları çok anlamsız cinsellik yok duygusal paylaşım yok peki nneden evli bi sor bakalım? bana kalırsa dışarda bi takım ilişkiler yaşıyor olabilir(tabi bunu en iyi sen bilirsin benimki tahmin)
aslında sen de ondan vazgeçmişsin baksana araştırmıyorsun bile bişey var mı diye. burdan kimseye boşan boşanma demek doğru değil ama eşin bu hayata devam edecekse ona resti çek bence yazık çünkü sana adam umursamıyor yok sayıyor seni nereye kadar? bence enine boyuna düşündışarda ilişki yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum açıkcası o kadar kırılıyorum ki onları bile araştırmıyorum
hep yaparsa kendine yapar diyorumm ,dağıtır kendini ,kendisi öyle diyor en azından ya da hayatı yaşar bilemiyorum
sanırım eşiniz sizin çalışmanızı hiç mi hiç istememiş.. sizin çalışmanızı ,ekonomik özgürlüğünüzü hazmedememiş bir kocanız var.çümkü tatilinizle kafayı bozmuş ama size değer vermeyen bir kocanız var şuan karşınızda.
o yüzden hemen çocuk olayına girmiş.. siz çocuk istemeyerek onu gözden çıkardınızı düşünmüş olabilir..
hani siz şuan boşansanız yarın evleneceği kadın çalışmayan biri olacaktır yani bunuda belirteyim..
ama iyikide bir mesleğiniz,hep böyle sağlam basın yere.ve eğer boşanırsanız sizi olduğunuz gibi kabul eden bir adamla evlenmeniz dileğimle.
kumar bir kere bile oynansa devamını isteden bir bağımlılıktır..umarım gerçekten sadece 1 kez oynamıştır.[/QU
evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor
oysa kendisi dersaneye gönderdi,atanmamaı istedi hep daha rahat oluruz diye düşündü,1 ıl ayrı kalmak yaramadı bize kafasına göre takıldı hep burda şimdi de devam ediyor ve ettirmek istiyor.en son konuştuğumuzda ben bu hale geldiysem eski halime de dönebilirim dedi
ama pek inanamıyorum açıkçası değişebileceğine
ayrıca çocuğu ilk zamanlar ikimizde istemiyorduk gelince istedim ama o istemedi e aramızda zaten bozuk olunca çok üstelemedim bende çocukla daha zor olurdu herşey
aslında sen de ondan vazgeçmişsin baksana araştırmıyorsun bile bişey var mı diye. burdan kimseye boşan boşanma demek doğru değil ama eşin bu hayata devam edecekse ona resti çek bence yazık çünkü sana adam umursamıyor yok sayıyor seni nereye kadar? bence enine boyuna düşün
Ondan saygi beklemekten önce kendinize saygi duyun. Kocanizin onca lafindan sonra nasil onunla evli kalabilirsin?
Siz 10 gün annenlerde kalmisiniz, neden geri döndünüz?
Bence hic uzatmayip hemen ayrilin.
evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor
oysa kendisi dersaneye gönderdi,atanmamaı istedi hep daha rahat oluruz diye düşündü,1 ıl ayrı kalmak yaramadı bize kafasına göre takıldı hep burda şimdi de devam ediyor ve ettirmek istiyor.en son konuştuğumuzda ben bu hale geldiysem eski halime de dönebilirim dedi
ayrıca çocuğu ilk zamanlar ikimizde istemiyorduk gelince istedim ama o istemedi e aramızda zaten bozuk olunca çok üstelemedim bende çocukla daha zor olurdu herşey
konu sahibi ;evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor
Al birini vur otekine. Benim esim de boyle. Dertlerimiz ayni canim. Ben de konu acacaktim bu aksam
işte senin gitmeni hazmedememiş canım, hani bu yıl olmadı seneye bir daha denersin diye mi düşündü acaba nedir?
bir de bir msjında ilk zamanlar eşiniz size; ben çocuk istedim sen istemedin şimdide ben istemiyorum dediği için yazdım öyle..
bilerek kaldım zaten aileme söylemek için
geldim geri misafirim gelecekti ki zaten kendisi evde olmadı ben gelince yurt dışına çıktı göremedik bile
kendime saygı duyuyorum elbet ,duymamam için sebebim yok
SİZ hala düzelir diye beklıyosunuz sanırım mesleğiniz de var zorlamayın daha fazla ıncınmeyın bazen hayatım altust olur dıye korkar ınsan ama bılkemessın belkı altı üstunden daha hayırlıdır
Siz gerçekten kendine saygi duysaydiniz hic bir zaman annenlerin evinden çikmazdiniz ve hemen ayrilirdiniz.
Esiniz resmen demis sizi sevmedigini diye ve ayrilsaniz pek umursamdigini diye.
Siz bir düsünün, siz boyle davranislarda bulunsaydiniz ne olurdu. Farz edelimki esiniz evde ve siz her aksam gec saatler kadar disardasiniz, arkadaslarinizla egleniyorsunuz ve esiniz ile hic cinsel hayatiniz bile yok.
Sizce ne kadar sürer esinizin o halde sizi bosamaya?
Gerçekten kadinlarin erkeklere karsi bu yumusak tavrini anlamiyorum. Tersi olsa erkekler herkeze sikayet eder ve hemen bosanirlar. Kadinlar niyese sanki eziyet cekmeyi seviyorlar. Bir evlilikte saygi yoksa, beraber bir yemek yenilmiyorsa bile, onun adi aslinda evlilik olmaz artik. Cevabim biraz sert olabilir ama ne bilim, biraz gözlerini açman gerekiyor.
o zaman biraz daha bekle dene bakalım ufakda olsa değişiklik olacak mı baktın aynen devam ediyor konuşmayaı tekrar teklif et kendin için yap bunu çünkü eşin hayatından memnun gününü gün ediyor olan sana oluyor bilesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?