• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmak ve hep yanlız kalmak....

sanırım eşiniz sizin çalışmanızı hiç mi hiç istememiş.. sizin çalışmanızı ,ekonomik özgürlüğünüzü hazmedememiş bir kocanız var.çümkü tatilinizle kafayı bozmuş ama size değer vermeyen bir kocanız var şuan karşınızda.

o yüzden hemen çocuk olayına girmiş.. siz çocuk istemeyerek onu gözden çıkardınızı düşünmüş olabilir..

hani siz şuan boşansanız yarın evleneceği kadın çalışmayan biri olacaktır yani bunuda belirteyim..

ama iyikide bir mesleğiniz,hep böyle sağlam basın yere.ve eğer boşanırsanız sizi olduğunuz gibi kabul eden bir adamla evlenmeniz dileğimle.

kumar bir kere bile oynansa devamını isteden bir bağımlılıktır..umarım gerçekten sadece 1 kez oynamıştır.

tabi ki doğal istememek anormal olurdu eşinin konuşmaları tavırları çok anlamsız cinsellik yok duygusal paylaşım yok peki nneden evli bi sor bakalım? bana kalırsa dışarda bi takım ilişkiler yaşıyor olabilir(tabi bunu en iyi sen bilirsin benimki tahmin)

dışarda ilişki yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum açıkcası o kadar kırılıyorum ki onları bile araştırmıyorum
hep yaparsa kendine yapar diyorumm ,dağıtır kendini ,kendisi öyle diyor en azından ya da hayatı yaşar bilemiyorum

dışarda ilişki yaşayıp yaşamadığını bilmiyorum açıkcası o kadar kırılıyorum ki onları bile araştırmıyorum
hep yaparsa kendine yapar diyorumm ,dağıtır kendini ,kendisi öyle diyor en azından ya da hayatı yaşar bilemiyorum
aslında sen de ondan vazgeçmişsin baksana araştırmıyorsun bile bişey var mı diye. burdan kimseye boşan boşanma demek doğru değil ama eşin bu hayata devam edecekse ona resti çek bence yazık çünkü sana adam umursamıyor yok sayıyor seni nereye kadar? bence enine boyuna düşün

Son düzenleme:
sanırım eşiniz sizin çalışmanızı hiç mi hiç istememiş.. sizin çalışmanızı ,ekonomik özgürlüğünüzü hazmedememiş bir kocanız var.çümkü tatilinizle kafayı bozmuş ama size değer vermeyen bir kocanız var şuan karşınızda.

o yüzden hemen çocuk olayına girmiş.. siz çocuk istemeyerek onu gözden çıkardınızı düşünmüş olabilir..

hani siz şuan boşansanız yarın evleneceği kadın çalışmayan biri olacaktır yani bunuda belirteyim..

ama iyikide bir mesleğiniz,hep böyle sağlam basın yere.ve eğer boşanırsanız sizi olduğunuz gibi kabul eden bir adamla evlenmeniz dileğimle.

kumar bir kere bile oynansa devamını isteden bir bağımlılıktır..umarım gerçekten sadece 1 kez oynamıştır.[/QU

evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor
oysa kendisi dersaneye gönderdi,atanmamaı istedi hep daha rahat oluruz diye düşündü,1 ıl ayrı kalmak yaramadı bize kafasına göre takıldı hep burda şimdi de devam ediyor ve ettirmek istiyor.en son konuştuğumuzda ben bu hale geldiysem eski halime de dönebilirim dedi
ama pek inanamıyorum açıkçası değişebileceğine
ayrıca çocuğu ilk zamanlar ikimizde istemiyorduk gelince istedim ama o istemedi e aramızda zaten bozuk olunca çok üstelemedim bende çocukla daha zor olurdu herşey

Ondan saygi beklemekten önce kendinize saygi duyun. Kocanizin onca lafindan sonra nasil onunla evli kalabilirsin?
Siz 10 gün annenlerde kalmisiniz, neden geri döndünüz?

Bence hic uzatmayip hemen ayrilin.

aslında sen de ondan vazgeçmişsin baksana araştırmıyorsun bile bişey var mı diye. burdan kimseye boşan boşanma demek doğru değil ama eşin bu hayata devam edecekse ona resti çek bence yazık çünkü sana adam umursamıyor yok sayıyor seni nereye kadar? bence enine boyuna düşün

zaten en son bir daha bu konuyu açmayacağım dedim( çünkü aynı şeyleri konuşuyoruz hep diyor) böyle devam ederse gerekeni yapıcam dedim ve gerçekten öyle böyle devam ederse sabrımı daha da zorlarsa bitecek gerçi bu konuşmdan sonra birazcık daha sık aradı ve dah yumuşak konuştu ama umudum yok

SİZ hala düzelir diye beklıyosunuz sanırım mesleğiniz de var zorlamayın daha fazla ıncınmeyın bazen hayatım altust olur dıye korkar ınsan ama bılkemessın belkı altı üstunden daha hayırlıdır

evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor
oysa kendisi dersaneye gönderdi,atanmamaı istedi hep daha rahat oluruz diye düşündü,1 ıl ayrı kalmak yaramadı bize kafasına göre takıldı hep burda şimdi de devam ediyor ve ettirmek istiyor.en son konuştuğumuzda ben bu hale geldiysem eski halime de dönebilirim dedi
ayrıca çocuğu ilk zamanlar ikimizde istemiyorduk gelince istedim ama o istemedi e aramızda zaten bozuk olunca çok üstelemedim bende çocukla daha zor olurdu herşey[/QUOTE]

çocuk konusunu şimdilik düşünme zaten... eşin bu hale nasıl geldiysem eski halime de dönebilirim demiş niyeti varsa çabalayın biraz otur konuş yarın akşam mesela bize anlattığın gibi ona da anlat eğlenmeye gidilecekse birlikte gidin ... hatta yarın de ki akşama yemeğe çıkalım hem çok sıkıldım biraz değişiklik olur hem de konuşuruz de

Son düzenleme:
Ondan saygi beklemekten önce kendinize saygi duyun. Kocanizin onca lafindan sonra nasil onunla evli kalabilirsin?
Siz 10 gün annenlerde kalmisiniz, neden geri döndünüz?

Bence hic uzatmayip hemen ayrilin.

bilerek kaldım zaten aileme söylemek için
geldim geri misafirim gelecekti ki zaten kendisi evde olmadı ben gelince yurt dışına çıktı göremedik bile
kendime saygı duyuyorum elbet ,duymamam için sebebim yok

ayrıca çocuğu ilk zamanlar ikimizde istemiyorduk gelince istedim ama o istemedi e aramızda zaten bozuk olunca çok üstelemedim bende çocukla daha zor olurdu herşey

çocuk konusunu şimdilik düşünme zaten... eşin bu hale nasıl geldiysem eski halime de dönebilirim demiş niyeti varsa çabalayın biraz otur konuş yarın akşam mesela bize anlattığın gibi ona da anlat eğlenmeye gidilecekse birlikte gidin ... hatta yarın de ki akşama yemeğe çıkalım hem çok sıkıldım biraz değişiklik olur hem de konuşuruz de[/QUOTE]

2 gün önce konuştuk ve bu konuyu tekrar açmayacağımı söyledim beklicem görücem dedim
yemek musait olabilsek keşke malesef yarın müdürü gelecek buraya

konu sahibi ;evlendikten 4 yıl sonra atandımm ,atanınca özgüvenim yerine geldiğini düşünüyor yoksa sen ayrılmak istemezdin diyor

işte senin gitmeni hazmedememiş canım, hani bu yıl olmadı seneye bir daha denersin diye mi düşündü acaba nedir?

bir de bir msjında ilk zamanlar eşiniz size; ben çocuk istedim sen istemedin şimdide ben istemiyorum dediği için yazdım öyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
işte senin gitmeni hazmedememiş canım, hani bu yıl olmadı seneye bir daha denersin diye mi düşündü acaba nedir?

bir de bir msjında ilk zamanlar eşiniz size; ben çocuk istedim sen istemedin şimdide ben istemiyorum dediği için yazdım öyle..

insan eşinin iş sahibi olmasına sevinmez mi bizimkisi sırf özgünenim geldi diye her şeyi rahat söyleyebiliyorum diye sevinmedi
oysa öğretmenim ben özel de de çalışabilirim elbet özel ders veriridim ki atanmadan önce veriyordum .

bilerek kaldım zaten aileme söylemek için
geldim geri misafirim gelecekti ki zaten kendisi evde olmadı ben gelince yurt dışına çıktı göremedik bile
kendime saygı duyuyorum elbet ,duymamam için sebebim yok

Siz gerçekten kendine saygi duysaydiniz hic bir zaman annenlerin evinden çikmazdiniz ve hemen ayrilirdiniz.
Esiniz resmen demis sizi sevmedigini diye ve ayrilsaniz pek umursamdigini diye.

Siz bir düsünün, siz boyle davranislarda bulunsaydiniz ne olurdu. Farz edelimki esiniz evde ve siz her aksam gec saatler kadar disardasiniz, arkadaslarinizla egleniyorsunuz ve esiniz ile hic cinsel hayatiniz bile yok.

Sizce ne kadar sürer esinizin o halde sizi bosamaya?

Gerçekten kadinlarin erkeklere karsi bu yumusak tavrini anlamiyorum. Tersi olsa erkekler herkeze sikayet eder ve hemen bosanirlar. Kadinlar niyese sanki eziyet cekmeyi seviyorlar. Bir evlilikte saygi yoksa, beraber bir yemek yenilmiyorsa bile, onun adi aslinda evlilik olmaz artik. Cevabim biraz sert olabilir ama ne bilim, biraz gözlerini açman gerekiyor.

SİZ hala düzelir diye beklıyosunuz sanırım mesleğiniz de var zorlamayın daha fazla ıncınmeyın bazen hayatım altust olur dıye korkar ınsan ama bılkemessın belkı altı üstunden daha hayırlıdır

alt üst olur diye hiç düşünmüyorum açıkçası zaten evli gibi değiliz ki ben hep tek başımayım ,ev arkadaşı gibiyiz neredeyse,zorlamıyorum da olması gereken ayrılıksa olur diyorum ailem de yanımda hiç üzülme diyorlar ,kendisi daha sonra çok üzülür diyorlar

o zaman biraz daha bekle dene bakalım ufakda olsa değişiklik olacak mı baktın aynen devam ediyor konuşmayaı tekrar teklif et kendin için yap bunu çünkü eşin hayatından memnun gününü gün ediyor olan sana oluyor bilesin....

Son düzenleme:
Siz gerçekten kendine saygi duysaydiniz hic bir zaman annenlerin evinden çikmazdiniz ve hemen ayrilirdiniz.
Esiniz resmen demis sizi sevmedigini diye ve ayrilsaniz pek umursamdigini diye.

Siz bir düsünün, siz boyle davranislarda bulunsaydiniz ne olurdu. Farz edelimki esiniz evde ve siz her aksam gec saatler kadar disardasiniz, arkadaslarinizla egleniyorsunuz ve esiniz ile hic cinsel hayatiniz bile yok.

Sizce ne kadar sürer esinizin o halde sizi bosamaya?

Gerçekten kadinlarin erkeklere karsi bu yumusak tavrini anlamiyorum. Tersi olsa erkekler herkeze sikayet eder ve hemen bosanirlar. Kadinlar niyese sanki eziyet cekmeyi seviyorlar. Bir evlilikte saygi yoksa, beraber bir yemek yenilmiyorsa bile, onun adi aslinda evlilik olmaz artik. Cevabim biraz sert olabilir ama ne bilim, biraz gözlerini açman gerekiyor.

olsun önemli değil bazen sert konuşmak iyi olabilir
ben böyle davarnışlarda bulunsam tabiki anında kapı dışarı düşünmeye bile fırsat olmaz
bu konuda haklısınız
beni sevmediğini söylemedi ama eskisi gibi de sevmiyorum diyebiliyor gerçi bu benim için sevmiyor demek için yeterli aynı şey

Bu deniz kenarlari sayfiye yerler bazilarinin hayatini cok kotu etkiliyor. Buranin sakinlerinden bosanmamis olanlari cok zor gorursunuz. Belli ki esiniz de buna alismis, vazgecemiyor.

Bence esinizle olabildigince acik konusun. Insan hayret ediyor, kendi namusuna kendi dil uzatiyor. Neden size senin yedekte varidr memur filan demis mesela? Sorun bunu? Benim bir edepszligimi mi gordun, yoksa sen oyle davraniyorsun herkese kendinden mi bir seylr biciyorsun diye? Neden oyle demis sorun kendisine? Kendi kendinize uzulup durmayin, konusun onunla, namusuna dil uzattigini, sizi cok kirdigini soyleyin. Cok ayip bir sey.

Ayrica cinsel hayatiniz problemli? Yine bunu da konusun, neden boyle diye?

Bazi erkeklerde oluyor bu. Karisindan bir hak arama filan gordugunde maymun gozunu acti filan diyor.

Kocaniz sanki ne bileyim hatasinin farkinda ama iradesini ortay koyamiyor gibi. Madem size hak veriyor, ne yapabiliriz diye konusun. Haftada ciktigi gece sayilarina bir kisitlama getirme, eve bir giris saati koyma gibi. Bir sure sonra kendi de alisir, o kadar aramaz belki. Kendisi de eger bu durumdan rahatsiz ise belki kabul edebilir.

o zaman biraz daha bekle dene bakalım ufakda olsa değişiklik olacak mı baktın aynen devam ediyor konuşmayaı tekrar teklif et kendin için yap bunu çünkü eşin hayatından memnun gününü gün ediyor olan sana oluyor bilesin....

evet biraz daha beklicem sonrası bakıcam artık

Back