Bu deniz kenarlari sayfiye yerler bazilarinin hayatini cok kotu etkiliyor. Buranin sakinlerinden bosanmamis olanlari cok zor gorursunuz. Belli ki esiniz de buna alismis, vazgecemiyor.
Bence esinizle olabildigince acik konusun. Insan hayret ediyor, kendi namusuna kendi dil uzatiyor. Neden size senin yedekte varidr memur filan demis mesela? Sorun bunu? Benim bir edepszligimi mi gordun, yoksa sen oyle davraniyorsun herkese kendinden mi bir seylr biciyorsun diye? Neden oyle demis sorun kendisine? Kendi kendinize uzulup durmayin, konusun onunla, namusuna dil uzattigini, sizi cok kirdigini soyleyin. Cok ayip bir sey.
Ayrica cinsel hayatiniz problemli? Yine bunu da konusun, neden boyle diye?
Bazi erkeklerde oluyor bu. Karisindan bir hak arama filan gordugunde maymun gozunu acti filan diyor.
Kocaniz sanki ne bileyim hatasinin farkinda ama iradesini ortay koyamiyor gibi. Madem size hak veriyor, ne yapabiliriz diye konusun. Haftada ciktigi gece sayilarina bir kisitlama getirme, eve bir giris saati koyma gibi. Bir sure sonra kendi de alisir, o kadar aramaz belki. Kendisi de eger bu durumdan rahatsiz ise belki kabul edebilir.[/
hatasının farkında evet beni çok üzdüğünü biliyor ama ben öyle haftanın şu şu günleri çıkarım diye bişey diyeyem diyor bi arkadaşım aradığında( tanığımız bi abi) çıkmıcam diyeyemem diyor,ama kendisi bu durumdan çok da rahatsız gibi görünmüyor öyle olsa değimeye çalışmaz mı ama yok
geçen cinselliği söylediğimde hemen yanımdan gitti ona göre aramız kötüyken cinslliği nasıl düşünebiyormuşum ,benim aklıma bile gelmiyor ,istemiyorum diyor ne yapayım ki ee ben de doğal olark uzaklaşıyorum
evett denize karşı içmek hoşuna gidiyormuş öyle diyor
memur demesinin sebebi ondan sürekli dışarıda olamsından şikayetçi olduğum için iş yemeklri de oluyor toplantılar vb ama ben bunlara bişey demiyorum ki diğer gece çıkmalarına diyorum memur 8-5 çalışıyor ya o yüzden