Hala alıntı yapıyor:))) sende oku bakalım nikahsız beraberlik ve ortada kalan kadın ve çocukları
Yazmaaaa bana alıntı yapıp yapıp
Arkadaş sen tuaf birisin her konunun muhalefet üyesisin :)Hala alıntı yapıyor:))) sende oku bakalım nikahsız beraberlik ve ortada kalan kadın ve çocukların durumunu sende kutsal kitabımızı oku nikahsız beraberliğe bakışın değişir
Yatak yorgan bacım:))
Yazmaaaa bana alıntı yapıp yapıp
Lafla yiyemedi çamur atıyorsun...sende heralde evlenmeden önce bol bol yaşamışsın yazmaaaa bana iyi bir şeye yorum yazdık ne muhtaçsın konuşmaya cevabını verdim artık yazma çenesi düşük bacım aç bir konu daha yazanı olur o da nevresim olsun yatağı yorganı yazdın bide nevresimi yaz yorum yazanlara yaz bana yazma iyi bir şeyden alıntı ettim Diye sürekli alıntı yapıyorsun yazmaaaaaaaaaaYapamayacağını biliyordum.
Bana laf atıp alıntılamazsanız yazmam
Hatırlatırım ilk siz yaptınız bunu ben konu sahıbıne yazarken
Ayrıca cinselliğe olan takıntınızıda anlayamadım
Çok mu istediniz bekarken cinsellik yaşamayı, isteyipte yaşayamamış sonrada yaşayanları kıskanmış gbisiniz
yanında olmasından rahatsızlık duymayacağın ev arkadaşı gibi :)))) 1 ayım kaldı ve ben de çok merak ediyorum nasıl olacağımızı evin içinde :)) flört döneminnde 1 hafta kaçamaklar oldu tabii o zaman çok başarılı geçmişti ama evlilik başka sanırım :)))Bekar evimdeydim evlendim benim icin pek degisen bisey yok sadece yemegi 2 kisilik yapiyorum esimde yardim eder zaten ben diyince... evlendigin kisiye bagli suan balkonda cay icio clash of clans oynuoz biz mesela
Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Yorumlarınız çok hoş ,o kil yumaklarindan bende 3 tane var .Evi bir gün supurmeyince düşünün artık ne hale geliyor.Bende çok şikayetçiyim bende mi 3 unu epilasyon gondersem aslında iyi fikirmis.
yanında olmasından rahatsızlık duymayacağın ev arkadaşı gibi :)))) 1 ayım kaldı ve ben de çok merak ediyorum nasıl olacağımızı evin içinde :)) flört döneminnde 1 hafta kaçamaklar oldu tabii o zaman çok başarılı geçmişti ama evlilik başka sanırım :)))
Iyi ki kizim var. Evliligin en güzel yani.Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?