• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olanlar lütfen yorum yapın

Her genç kızın başına gelir klişesinde bir durum evlilik..
Pişman ettirmesin Allah, şaşırtmasın da yeter ki..
Bende mutluyum ve iyi ki diyenlerdenim ama evlilik bu belli olmaz..
10 yıl mutlu evlilikten sonra da hüsrana uğrayanları (Talih oyunu mübarek) gördü bu gözler:KK51:
Aynen Allah kimseyi sasirtmasin 15 yıl çok mutlu olupta bianda adamın hayatına baskasi girip mahvolan evlilikler hayatlar var kimsenin garantisi YK evlilikte ben mutlu olcak yada mutsuz olcam diye hüküm vermek çok gerçek dışı ve zor ..

Biz eşimle aynı şehirde yaşamıyorduk, evlilik öncesi aynı evi paylaşmak da tarzımıza uymuyordu zaten. O yüzden mecburen evlenmek tek çözümdü hem de yıllar sonra:))

Ama daha fazla birlikte olma imkanımız olsaydı çocuk düşünene kadar evliliği ertelerdim, hiç kayın aile ilişkilerine girip dert tasa sahibi olmazdım :KK66:

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
suanki.aklim olsa hic evlemezdim namusunla oturysn tek.kisiye baglisin ama seb sevdijce pesinden.dolandikca adamin bi taraflaru tavan yapiyoo sonrasinda kavga 've hooop ayrilma noktasi tabi hersey dizilerdeki gibi degill maddi durumu oluyo ailesi oluyoo yani heryonden skntii sana onca vaad veriyo ama evlenince karsinda kocaman sap.gibi binkoca oluyo omrunu sokuyo resmen

Bende iyi ki evlenmişim diyenlerdenim :KK200: Bir yılı geçti evleneli. Bu yıl o kadar zor zamanlar yaşadık ki, arkamda dağ gibi durdu eşim. Tabi ki ne kimse dört dörtlüktür ne de evlilikler. Ama ortak paydada buluşabildikten sonra ve sevgi saygı olduktan sonra güzel birşey bence evlilik. Karşınızdakini iyi ölçüp tartın, Allah hakkınızda hayırlısını etsin :KK51:

2 yıllık evliyim 11 yıldır beraberiz. Bi kere bile neden evlendim ki demedim çok şükür Allah dedirtmesin. Saygı sevgi herşeyin temeli. 7 aylık hamileyim bazen acaba bebek için biraz daha beklesemiydik diyorum ama 5 dk sonra geçiyo:) Allah utandırmasın kardeşim. Allah kimseyi ev huzursuzluğuyla sınamasın.

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Birinin evliliği kötü diye seninkide öyle olacak diye bir kanun yok ki. Kafanın uyduğu anlaştığınıza inandığınız ve seviyor seviliyorsanız evlilik kadar güzel birşey yok. En önemlisi önce anlaşmak her konuda bir şekilde anlaşıyorsanız evlilikte sıkıntı olmaz ama bi taraf hep benim dediğim derse ozaman sorun çıkar sorunlu evliliklerin en büyük nedeni anlaşıysızlık , birbirine saygı olmaması. 2 sene tamda bu ay biticek evliliğimizde. Allaha şükür saygılı anlayışlı bir eşe sahibim oyüzdende iyki evlenmişim diyorum. Ve ona güvendiğim için oda bana güvendiği için şuan çocuğumuzu bekliyoruz Senin erkek arkadaşınla nasıl anlaştığını kimse bilemez onunla evlenip evlenmemeye kararı verecek kişi sensin , anlaşırmıyım saygılımıyız ilerlermi diye düşünüp karar vermen iyidir. Niyeti böyle ciddi olan biri zaten sizi seviyorki evlenmek istiyor. Hakkınızda hayırlısı..

Ya valla "bekarken çok rahattım bekarlık harika süper" deyip hala evli kalmaya devam edenleri ikiyüzlü buluyorum ben :KK45: madem bekarlığı bu kadar seviyorsun boşan anacım önüne duran mı var. (Çok büyük engeli olanları saymıyorum) bence nazar değmesin diye yalan söylüyor böyleleri sen inanma :KK70:

Zaten evlilik çok güzel harika çok mutluyum diyen biri gerçek hayatta bulamazsın. Ama baktığında herkes evli :D

Çocuk istiyorsan evlen
İstemiyorsan evlenme
Nikahsız beraberliği mi destekliyorsunuz
Çocuk olsun olmasın evlilik bir kurumdur
Sağlam temellere oturtulursa dünyanın en güzel kurumudur

Nikahsız beraberliği mi destekliyorsunuz
Çocuk olsun olmasın evlilik bir kurumdur
Sağlam temellere oturtulursa dünyanın en güzel kurumudur

Bekarlık tek başına da yaşanıyor

bu soruyu sorma amacınızı anlamadım
Evet destekliyorum nedir söylemek istediğiniz buyrun ?

canım karşındaki kişiden eminsen ki hiç bir zaman tam emin olamazsın.. evlilik zor iş idare ister sorumluluk ister fedakarlık ister bekarlıkdaki gibi herşey laylaylom olmaz ama ben iyiki evlenmişim çünkü hayatı sevdiğim adamla beraber yaşıyoruz rahatı da zoru da bilmem anlatabildim mi

Bekarlık tek başına da yaşanıyor

bu soruyu sorma amacınızı anlamadım
Evet destekliyorum nedir söylemek istediğiniz buyrun ?
Zaten destekliyorsan sana ne diyeyim
Cinsellikte herşeyi yaşar bitirir sonra başkasıylada Yaşar evlenmez böyle düşünen birine evlilik kurumundan bahsetmek bile olmayacağı için ne dememi bekliyorsun yatağını yorganını al git:uykucu:

İyiki evlendim

demek isterdim kaynanam olmasaydı:))
Evleneceğiniz kişinin aileside evleneceğiniz insan kadar önemli. Evet eşimi seviyorum ama eşimin ailesi özellikle kaynanam aşırı yıprattı.

Cinsellikte herşeyi yaşar bitirir sonra başkasıylada Yaşar evlenmez böyle düşünen birine evlilik kurumundan bahsetmek bile olmayacağı için ne dememi bekliyorsun yatağını yorganını al git:uykucu:

Cinsellikte herseyi yasayıp bitiriyorsak siz bunun evliyken yaşanıp bitmesi gerektiğini söylüyorsunuz yani, bu mesajdan o çıkıyor

Ama Benim nikahsız birlikteliği destekliyorum mesajımdan cinselliği dibine kadar yaşayın anlamı çıkmıyor bunu siz ekliyorsunuz

Satasmak için satasmayın
Yatagını yorganını al git ne oluyor?
Kimsiniz pardon ?

nette okudum geçen.''sürekli aman evlenme aman başını yakma diyenler eşlerinizi boşayın samimiyetinizze inanalım '' :)) bakma insanlar söylenir ama evlilik bence en güzel şeylerden biri

ne alakaa yine konuyu cinselliğe getiriyosunuz şurda insanlar güzel güzel yorum yapıyor ya. eşimle evlenmeden cinsellik yaşadık hiçbişeyi tüketmedi, gayet de istekli evlendi ve hala da öyleyiz.
konu sahibi ben iyiki evlendim demiyorum iyi ki hayatımda bu adam var diyorum evlenmeden önce de diyordum evlendikten sonra da fikrim değişmedi. tabiki sorumlulukların artacak, hayatı daha bir cidddiye almaya başlayacaksın ama bu yanındaki kişiyle dğnyanın en güzel şeyi de olabilir bu dünyadaki cehennem de. bu yüzden en önemlisi karşındaki insanı çok iyi tanımak ve her zaman objektif olabilmek.

Cinsellikte herseyi yasayıp bitiriyorsak siz bunun evliyken bitmesi gerektiğini söylüyorsunuz yani, bu mesajdan o çıkıyor

Ama Benim nikahsız birlikteliği destekliyorum mesajımdan cinselliği dibine kadar yaşayın anlamı çıkmıyor bunu siz ekliyorsunuz

Satasmak için satasmayın
Yatagını yorganını al git ne oluyor?
Kimsiniz pardon ?
Ben hatmece üye:)))
Niye sataşayım bacım
Çocuk düşünüyorsan evlen diyen birine edecek laf bulamıyorum:)))
Evlilik sadece çocuğa bağlı bir kurum mu
zaten senin cevabını almış kadar oldum
Çocuk düşündüğün için evlendin sanırsam sen...yatak yorgan mevzusu sizin konunuzdan:halay:
Neyse alıntı yapma artık cevap vermek zorunda kalıyorum:duduk:

Ben hatmece üye:)))
Niye sataşayım bacım
Çocuk düşünüyorsan evlen diyen birine edecek laf bulamıyorum:)))
Evlilik sadece çocuğa bağlı bir kurum mu
zaten senin cevabını almış kadar oldum
Çocuk düşündüğün için evlendin sanırsam sen...yatak yorgan mevzusu sizin konunuzdan:halay:
Neyse alıntı yapma artık cevap vermek zorunda kalıyorum:duduk:

Evliliğin amacı üremek zaten
Sen biraz araştır bakalım yaratıcı şehvet duygusunu neden vermiş

Yapabilirsin değil mi ?

Evliliğin amacı üremek zaten
Sen biraz araştır bakalım yaratıcı şehvet duygusunu neden vermiş

Yapabilirsin değil mi ?
Hala alıntı yapıyor:))) sende oku bakalım nikahsız beraberlik ve ortada kalan kadın ve çocukların durumunu sende kutsal kitabımızı oku nikahsız beraberliğe bakışın değişir
Yatak yorgan bacım:))
Yazmaaaa bana alıntı yapıp yapıp

Back