• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olanlar lütfen yorum yapın

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.

Düşünülmesi gereken evlilik mı "bu kişiyle" evlilik mi ? Evlilik kişilerden bağımsız, insanı yutan bir çark değil ki... Sizin evliliğinizi sen ve sevgilin oluşturacaksınız. Şurada okuduğumuz evliliklerin sorunları hep farklı. Bazı sorunlar evet sık görülür ama bunları çözmek veya engellemek sizin elinizde.

Erken yasta evlenmiş ve kocasıda kıskanç ana kuzusu inat ve kendini beğenmiş biri olan bi kadın olarak çok pişmanım. Ama tabi herkes öyle olacak diye birşey yok insAllah hakkında ne hayırlı ise o olur ve çok mutlu olursun

Size iyi bir eş,eşten öte hayat arkadaşı olabileceğine inanıyorsanız,Cimrilik,bencillik,aşırı kıskançlık,ailesine aşırı düşkünlük vb belirleyici kötü huyları yoksa,çalışkansa evlenebilirsiniz. Tabiki bu tip kötü karakter özellikleri ilk etapta ortaya çıkmayabiliyor çoğu zaman,hatta çokça duyarız böyle değildi eskiden cümlesini ama yinede belli edenlerde var,bunu bile göre düzelir diye evlenip hayatının hatasını yapanda var.
Siz kendinizi evlilige hazır hissetmiyorsunuz anladığım kadarıyla,hatta şüpheleriniz de olabilir adayınızla ilgili,bu sebeple acele etmeyin derim. Biraz daha tanıyın.
Doğru insanla evlilik,insanın sırtını yaslayabileceği,arkasında duvar gibi duran desteğinin,hayat arkadaşının olması demek. Kendi adıma doğru insanla evli olduğumu düşünüyorum,7 senemiz dolacak. Her günümüz neşe icinde cıvıldayarak gecmedi yalan yok ama asla birbirimize ağza alınmayacak laflar etmedik,aramızdaki saygıyi yitirmedik. Eşim sinirliyse ben uzaklaştım,ben sinirliysem o idare etti ,birbirimizi hep anlamaya çalıştık,zaman geçtikçe huyumuzu suyumuzu öğrenince sorunumuz kalmadı. Eşim der hatta beni benden iyi tanıyorsun diye. O kıvama geldik artık.
Sizde evlenmek istiyorsanız,dogru insan bu diyorsanız evlenin ama ufacık bir şüpheniz varsa kendinizden yada sevgilinizden,biraz daha zamana bırakın.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Sen çalışıyorsan, adam çalışıyorsa, borç harç yoksa ve adamın ana babası ölmüşse evlilik süper! Ben çok mutluyum.

3 çocuk var 10 yillik evliyim
iki gun once esimle kavga ettik hala kusum
ve çok rahatim inanmazsin ama baya baya huzurluyum
kafama gore yemek pisiryom,çocuklara sofra hazirliyorum sadece ,gece kizla yatiyorum ( hiç tavsuye edilmeez ama ilk defa bunu yaptim 10 senede pisman deilim )
yani esimi yok sayip kafama gore takiliyorum ve çokkk rahat biseyy ,herseyi elestiren, onundeki yemege kirk kusur bulan,durmadan biseyler isteeyen ,olumlu yada olumsuz durtup duran biri yok e ben kusunce oda kusmus oluyor konusmuyor , ben bu isi omur boyu surdurebilirim bunun kansina vardim bugun :))

Sen çalışıyorsan, adam çalışıyorsa, borç harç yoksa ve adamın ana babası ölmüşse evlilik süper! Ben çok mutluyum.
yok bence bunlar asla yetmez
maddi durumumuz kotu deil
borç harç yok
kv RAHMETLI olmus kp de biseye karismaz uzagiz zaten iki uç senede bir goruyoruz
benim ailemdende kimse yok sayilir karisip gorusen

sonuç mutsuz bi evlilik
baska kriterleri olmali bunun ama ne bilmiyorum bigun ogrenirim insallah :)

Back