Her ikiside. Yaşanmış hikayeye göre değişir. Öyle bir şey yapar, söyler ki niye evlendim bu adamla derim. Öyle bir şey yapar mutlu eder ki iyi ki evlenmişim derim. Yani insan ruh hali, beklentisi, yaşanmışlık yönetiyor duygularımızı. Yani bu zamana, yaşa ve başa gelen olaylara göre değişir. Asıl soru birlikte olduğunuz erkek dürüst mü, çalışkan mı, klasik kaba saba ben hizmet beklerim kadın dediğin evde her işi yapar diyen mi, hayatı müşterek görenlerden mi, eli açık mı, cimri mi, sağlıklı ve doğru kararlar alabiliyor mu, konuşacak çok konunuz var mı, çocuk sever mi, aile üyelerine bakar mı, merhametli mi, tembel mi, maço mu, sinirli mi, sakin mi???? sor sor bitmez. En temel eş adayında aranacak özellikler ev işi ve diğer aile işlerinde pozitif ayrımcılıktan yana olması, yalandan hoşlanmayan, her koşulda ve herkese karşı sizi koruyan, sadık, fikirlerinizi dinleyen ve mantıklı mütabık olduklarınızı hayata geçiren, sakin mizaçlı, Allahtan korkan bir erkek olması, tabi cimri olmayan ve üçe beşe bakmayan biri olsa o da iyi olur gerisi idare edilebilir. İşte bu noktada erkek arkadaşın bunun neresinde??? Buna göre karar verebilirsiniz. Evlenilecek erkek mi yoksa yol verilecek erkek mi? buna göre karar verebilirsin. Tabi bunlar benim fikirlerim. Daha farklı görüşler olacaktır iyi erkek tanımıyla ilgili. :)))