• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olanlar lütfen yorum yapın

keşke evlenmeseydim diyenler genelde sevmeden tanımadan evlenen kişiler sen erkek arkadaşından emin misin bu beni mutlu eder Ömür boyu diyebilir misin onunla mutlu musun

Hala alıntı yapıyor:))) sende oku bakalım nikahsız beraberlik ve ortada kalan kadın ve çocukları
Yazmaaaa bana alıntı yapıp yapıp

Yapamayacağını biliyordum.

Bana laf atıp alıntılamazsanız yazmam
Hatırlatırım ilk siz yaptınız bunu ben konu sahıbıne yazarken

Ayrıca cinselliğe olan takıntınızıda anlayamadım
Çok mu istediniz bekarken cinsellik yaşamayı, isteyipte yaşayamamış sonrada yaşayanları kıskanmış gbisiniz

Hala alıntı yapıyor:))) sende oku bakalım nikahsız beraberlik ve ortada kalan kadın ve çocukların durumunu sende kutsal kitabımızı oku nikahsız beraberliğe bakışın değişir
Yatak yorgan bacım:))
Yazmaaaa bana alıntı yapıp yapıp
Arkadaş sen tuaf birisin her konunun muhalefet üyesisin :)

Konuya gelince genel olarak iyiki evlendim ama kızdığımda anlaşamadığımız durumlarda sorumluluk sıktığında özgürlüğü arzuludağımda neden diyorum

Açık konuşmak gerekirse evliliğin aşkı ôldúrdùgù bir gerçek .. Ha guzel yanları tabiki de var .. Yeri geliyor iyiki evlenmişim diyorsun yeri geliyor niye evlendim diyorsun .. onemli olan doğru insanı bulabilmek .. doğru insan bile olsa elbette uzuleceğiniz zamanlar olacak ...

Bekarlar evlenemedim diye ağlıyor, evliler niye evlendim diye dövünüyor....
İkisinin de artısı eksisi var...
İyice tanıyın, olgun bir insansa, evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecekse düşünebilirsiniz evliliği bence...

18 yaşında sevgili olduk :oops: 24 yaşında nişanlanıp o yaza evlendik şimdi 2 yıl oldu hiç bir zaman niye evlendimki demedim çok şükür sadece annemin hazırına giderdim bekarken şimdi bir evi ben çekip çeviriyorum o zor onada artık yapcak birşey yok katlanıcaz bence doğru insanı bulduysan çok güzel birşey

Tabiki öncelik doğru kişi olması, 5 yıllık evliyim keşke daha önceden evlenseymişim umarım erkek arkadaşınız gerçekten ruh eşinizdir

Yapamayacağını biliyordum.

Bana laf atıp alıntılamazsanız yazmam
Hatırlatırım ilk siz yaptınız bunu ben konu sahıbıne yazarken

Ayrıca cinselliğe olan takıntınızıda anlayamadım
Çok mu istediniz bekarken cinsellik yaşamayı, isteyipte yaşayamamış sonrada yaşayanları kıskanmış gbisiniz
Lafla yiyemedi çamur atıyorsun...sende heralde evlenmeden önce bol bol yaşamışsın yazmaaaa bana iyi bir şeye yorum yazdık ne muhtaçsın konuşmaya cevabını verdim artık yazma çenesi düşük bacım aç bir konu daha yazanı olur o da nevresim olsun yatağı yorganı yazdın bide nevresimi yaz yorum yazanlara yaz bana yazma iyi bir şeyden alıntı ettim Diye sürekli alıntı yapıyorsun yazmaaaaaaaaaa

Bekar evimdeydim evlendim benim icin pek degisen bisey yok sadece yemegi 2 kisilik yapiyorum esimde yardim eder zaten ben diyince... evlendigin kisiye bagli suan balkonda cay icip clash of clans oynuoz biz mesela:KK49::KK49:

Bekar evimdeydim evlendim benim icin pek degisen bisey yok sadece yemegi 2 kisilik yapiyorum esimde yardim eder zaten ben diyince... evlendigin kisiye bagli suan balkonda cay icio clash of clans oynuoz biz mesela:KK49::KK49:
yanında olmasından rahatsızlık duymayacağın ev arkadaşı gibi :)))) 1 ayım kaldı ve ben de çok merak ediyorum nasıl olacağımızı evin içinde :)) flört döneminnde 1 hafta kaçamaklar oldu tabii o zaman çok başarılı geçmişti ama evlilik başka sanırım :)))

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.

Canım öncelikle ben evliyim ve iyili evlendim diyenlerdenim ama önce nedenlerini sayayım, tüm bunların olması çok zor ve gerçekten ciddi bir karar o yüzden ona göre karar ver;

1. Öncelikle eşimi seviyorum, bu önemli, uyuz da olsam kafa yapımız uyuşmasa da, birlikteyken zaman zaman sıkılsam da seviyorum onu olduğu gibi kabul ediyorum. Eğer edemezsem mutsuz olurum çünkü,

2. 30 yaşında evlendim, içimde kalan bir şey kalmadı, gezdim tozdum, gençliğimi yaşadım ama eğer daha heveslerim varken evlenseydim muhtemelen evin sorumluluğu şu bu daralır mutsuz olurdum.

3. Bence en önemlisi, aileler bizim hayatımızda resmen yok, yani ne karışırlar be gelirler giderler, biz tabi ziyaretlerimizi yaparız ama asla neden gelmediniz yada hayatımıza mudahale gibi şeyler asla yok. O yüzden aile çok önemli bir sürü insan eşini sevdiği halde ailesi yüzünden ayrılıyor.

4. Maddi hiç sorunumuz yok, çocuk yaşta evlenmediğiniz için iş güç oturdu haliyle. Bazen düşünüyorum eminim borçlarımız olsa paramız olmasa Kavga edecek bir sürü şey çıkar. En basitinden eşim interneti kapatmayı unutmuş 4 aydır fatura geliyormuş mesela ama haberimiz yok ee para kısıtlı olsa al sana kavga sebebi. O yüzden sevgi olunca maddiyat önemli diyenlere aldırmayın bal gibi de önemli.

5. Söyleyeceğim bu sebepte bence çok önemli biz ayrı hayatlar yaşayabiliyoruz öyle her şeyi dipdibe yapmıyoruz, mesela oda bende arkadaşlarımızla sık sık görüşüyoruz. Eşler evlendikten sonra birbirini çok kısıtlıyor çok yanlış, benim evliliğimde böyle bir sorun yok.

6. Eğer hazır değilseniz, o insanla ömrünüzü geçirebileceğinizi düşünmüyorsanız şakın o istiyor diye evlenmeyin. Gerçekten çok önemli bir karar.

Tüm bu şartlar sağladığında tabii ki sevdiğiniz adamla mutlu oluyorsunuz, kimseye danışmadan istediğiniz yere gitmek, kendi düzenininizin evinizin olması bınlar çok güzel şeyler. Ama buradaki konulardan bilirsiniz maalesef insanlar şartlar olgunlaşmadan evleniyorlar ve sonu hep hüsran.

Yorumlarınız çok hoş ,o kil yumaklarindan bende 3 tane var .Evi bir gün supurmeyince düşünün artık ne hale geliyor.Bende çok şikayetçiyim bende mi 3 unu epilasyon gondersem aslında iyi fikirmis.:KK70:

Lazer aleti alın evde halledin :D ben balayına gitmeden önce sırtın altını ağda ile almıştım şok olmuştu yarısı gidince diğer yarısını da aldırmak zorunda kalmıştı şimdi umurumda değil alıştım

Bekarken rahatsin tartisilmaz :) evliliginde guzel taraflari var tabiki ama bence evlenince is yuku kadinin artiyor birde calisiyorsan vur patlasin cal oynasin :)

yanında olmasından rahatsızlık duymayacağın ev arkadaşı gibi :)))) 1 ayım kaldı ve ben de çok merak ediyorum nasıl olacağımızı evin içinde :)) flört döneminnde 1 hafta kaçamaklar oldu tabii o zaman çok başarılı geçmişti ama evlilik başka sanırım :)))

Bizim pek degisen bisey yok dedigin gibi ev arkadasligi gibi zaten boyle olmasa sıkıci olur yaslarimizda fazla esim 32 ben 31 ama cocuk gibiyiz biz biraz gayet eglenceli simdilik (not: ailesinin eve girmesi yasak gelseler bunlari yazio olmazdim:)

Evlenmek, doğru insanı bulduğunda yaşaması en güzel duygu bence.

Evlenmeden evvel yaşanan sonu gelmez kavgalar ve tüm sıkıntılar 'evlenince geçer' dense de, evlenince mahkemeye kadar götürüyor insanı. Beraberlikte aşamadığınız sorunları evlilikte hiç aşamazsınız. O yüzden burada çok objektif olmak gerekiyor, zor da olsa...

Bizim beraberlik sürecimizde hep hasret vardı. Bundan ötürü hiç kavga etmeye, tartışmaya fırsat bulamadık. Evlendikten sonra bir süre evliliğin oturması ve tarafların birbirilerine alışması gerekiyor. O süre aşıldıktan sonra her şey çok güzel oluyor.

Hiç ah demedim, hep iyi ki dedim, hemde ilk günkü gibi. Çünkü hayatta daha doğru bir karar alamazdım bence. Eğer sizde seviyorsanız, ve aynı dili paylaşıp aynı hayata aynı açıdan bakabiliyorsanız, evlenmek korkulacak bir şey olmaktan çıkar ve mutluluğu yaşarsınız :)

Çok mutlu olun :)

Iyi ki evlendim. Daha 7 aylık evliyim. Ufak tefek tartışmalarımız oldu.

Ama güzel günlerim çok fazla. Sevdiğiniz insanla uyuyup uyanmak. Birlikte sürekli vakit gecirmek. Yani en azından şuan eşimle ben sen degil biz olduk.

Ben mutluyum. Eğer kafa dengiyseniz eminim hayat güzelleşiyor ama zıt kutuplarsanız biraz zor olabilir.

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Iyi ki kizim var. Evliligin en güzel yani.

İyi veya kötü giden evliliklere bakıp karar vermeyin bence. Kafanız daha da karışır. Her evlilik kendine özgüdür ve esasen iki tarafın da geçinmeye niyeti olmasına dayanır. Eş adayınızla iletişiminiz ve sorunları çözebilme kapasitenize odaklanın. Gerisi kendiliğinden gelir.

1 yıldır evliyim belki yorum yapmak için erken ama şu an hayatımızda herşey yolunda. Önemli olan evleneceğin kişi o kişi mi? Bundan emin olmak.
24 yaşındayım bazen annem kardeşlerimle olan ilişkilerimi özlüyorum ama evliliğin de ayrı bir güzelliği var.
Eğer doğru insansa..
Anlayışlıysa.
Ben iyi ki evlenmişim diyorum.
Bende daha önce çalışırken yalnız yaşadım.
ev arkadaşlarım da oldu diğer arkadaşların yazdığı gibi. İki kişilik yaşıyoruz iş bölümü yapıyoruz.
Çünkü ikimizde çalışıyoruz.
Buna rağmen yine de ben kadın olduğum için en fazla sorumluluğu ben alıp ondan çok bi şey beklemem .
Ama ben yorgun olunca o kahvaltı hazırlar. Ben mutfaktayken o salonu süpürür. Dayanışma içerisinde olunca herşey güzel

Back