Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli olanlar lütfen yorum yapın
- Konu Sahibi Generosa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
İyiki evlendim.iyiki benim gönül eşim..iyiki bende eşiyim.3 yıllık evliyiz henüz çocuğumuz yok ilk evlendiğimden bugüne şiddetle tavsiyem evlilik.Çünkü biz eşimle birbirimizi tamamlıyoruz .çoğu konuda farklı düşüncelere sahip olsakda.eğer sevgilinizle göz temas kurarak bile anlaşabiliyor ve size karşı saygılı ve değer veriyorsa evlenin.
- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
- 333
Evleneli 2 yil bitti 3 sene oncesi de flört vardi. Bekar yada evli hayatin her aninda farkli tatsizliklar var. Hatta evlenince arti olarak gelen zorluklar da var. Fakat her aninda yaninda acisiyla tatlisiyla hayati paylastigin birinin olmasi harika birşey. Deli gibi kavga etsen de 5 dakika önce bogazina yapismak istesende ofken dindiginde hatta 5 dakika sonra bile deli gibi sarilip hickira hickira boynunda aglayacagin kisidir kocan. Gercekten yarım kalıyor insan onsuz, evliligi yasayinca. Diger yarisi oluyor. Oyle ki uykudaki kocamin sesini ozledim bak.
Hem yas ilerledikce insan rahata kendi duzenine alisiyor baska biriyle ortak paydalar oluşturmakta zorlanıyor. Bu noktada da eger mantiken ve manen sartlarini sagliyorsa evliligi ertelememe taraftariyim.
Hem yas ilerledikce insan rahata kendi duzenine alisiyor baska biriyle ortak paydalar oluşturmakta zorlanıyor. Bu noktada da eger mantiken ve manen sartlarini sagliyorsa evliligi ertelememe taraftariyim.
İyi ki evlendim.Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Karşındaki insan önemli, ilişkinin durumu, ne kadar zamandır tanıyorsunuz. Yani sevgilinize değil de evliliğe mi ön yargılısınız?
Canim o evlendikten sonra belli olur. Bazilari evlenmedn once acaba der bazilarida iyi guzel diyip evlendikten snra gerck yuzunu gorur. Benim iki senem doldu. Cok sukur guzel gidiyor:) her iki tarafta alttan alck falan filanlar. Ee bide beklentileri az tutmak gerekliHerkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...
Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
İyi ki evlendim.
Karşındaki insan önemli, ilişkinin durumu, ne kadar zamandır tanıyorsunuz. Yani sevgilinize değil de evliliğe mi ön yargılısınız?
Kesinlikle sevgilime değil evliliğe on yargiliyim. Getireceği ekstra sorumluluklar, farklı bir aile... Anlatabildim umarım Gerçekten diyorum yakin cevremde örnek alabileceğim bir evlilik yok o yüzden konu açma ihtiyacı duydum
- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
ay yanlis cumle olmus isteNasıl yani? Genelde tam tersi olur şimdiki aklım olsa derler. 10 yıl önceki aklınıza ne oldu birden de evlendiniz?
simdiki aklim o zaman olsa demek istemistim :))))
- 21 Nisan 2011
- 1.467
- 1.153
- 333
Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
11 aylık evliyim bazen bende diyorum çocuk sahibi olmak istediğiniz zaman evlenin diye ama iyi ki de evlendim. Allah mutluluğumuzu arttırsın. İnsanın sevdiği insanla aynı hayatı evi yatağı paylaşması kadar güzel bir şey yok bence . Ama doğru insan çok önemli annem hep öyle bir insan seçki gün gelecek biz sana yabancı olacağız o zaman arkanda olacak birisi olsun derdi.Tabi bunu zaman gösterecek ama seviyosan ve doğru insan olduğunu düşünüyosan evlen bence
- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
Eşimle evlendiğime hiç bir zaman pişman olmadım . Fakat erken evlendiğime biraz pişmanım . 22 yaşında evlendim . Keşke 28-29 hatta 30 yaşında evlenseydim . Yalnızca bunun pişmanlığı var bende .....Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.
- 17 Aralık 2015
- 3.836
- 1
- 15.915
- 208
- 5 Eylül 2013
- 146
- 139
- 103
Eşimle evlendiğime hiç bir zaman pişman olmadım . Fakat erken evlendiğime biraz pişmanım . 22 yaşında evlendim . Keşke 28-29 hatta 30 yaşında evlenseydim . Yalnızca bunun pişmanlığı var bende .....
neden erken yasta sorumluluklar agir geldiği için mi yoksa biraz daha rahat yaşamak için mi
- 23 Ağustos 2011
- 956
- 1.193
- 313
- 33
- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
neden erken yasta sorumluluklar agir geldiği için mi yoksa biraz daha rahat yaşamak için mi
Erken yaşta sorumluluklar ... 22 evlendim 23 de ilk cocuk ,29 da ikinci .... Onun için biraz daha geç evlenmek isterdim . Hayırlısı böyleymiş geç evlenmiş olsaydım da rahmetli babam (4 yıl önce vafat etti ) kızımı tanımayacaktı , kızımda dedesini . Yaşın 25 Nişanlılık, evlilik falan derken 27 olursun . 27 de erken bir yaş değil .Hakkında hayırlısı oldun .
- 8 Ağustos 2017
- 437
- 315
- 23
evliliği çok sevdim , evimi , eşimi her gün şükrediyordum , taki çocuk olmama durumu ve kvde derdine düşene kadar , bunlara da eyvallah ama eşimin güçsüz olması , arayi bulmaması , bütün sorumluluğu bana yüklemesi beni bitirdi .
Bu evliliğin kurtulmasi için çırpınan sadece bendim ve eşim bunu görmedi , gördüyse de takdir etmedi .
Bu benim eşim değildi , ama böyle bir adama dönmüştü,
evlilik kumar derlerdi de ne demek istediklerini anlamazdım .
Sonuçta sevdiğim adamı aldim , üstelik akli başında , evine bağlı bir adamdı , bu evlilik ne kadar kötü olabilirdi ki .
Çok sonra Anladim ne demek istemişler de o da geç oldu .
Misal aynısı benim durumum. Eşin iyi biri olsa bile, en başında sana çok farklı muamele etse bile zamanın sana ne getireceğini değil ben, hiçbirimiz bilemeyiz.
Allah insana çirkin şansı versin derdi etrafımdaki herkes.
Bende bu cümlenin manasını evlenince öğrendim.
Ne kadar aklı başında, ne kadar hanımefendiysen hayat sana çok daha büyük sınavlarla, zor insanlarla geliyorr.
Şansın, bahtın açık olsun.
Aileler önemli tabi ama asıl mesele genelde taa en başta evlilik arifesinde kopar. Kız tarafı şunu şunu isteriz der, erkek tarafı laf sokar vs. Aileler makulse sorun da minimum olur. Bu evrede sizin sakin, sabırlı, bazı konularda kararlı olmanız,bazı konularda ise tavizkar olabilmeniz lazım. Siz derken hem erkek, hem kadın ailesi ile dengeyi kurmalı. Daha somut örnek vermek gerekiyorsa, siz kına istemiyorken anneniz çok istiyor, bu durumda onu kırmayıp küçük çaplı bir törenle ara bulunabilir. Damat ya da ailesi düğün konusunda bütçeyi çok büyük tutamıyor o zaman eşyaya ağırlık verip daha sade bir düğüne ikna olabilirainiz vs. Önemli olan daha bu aşamada gerginliklere yer vermeden saygı ve hoşgörü ile meseleyi aşmak. Ardından karşılıklı saygı devam eder diye düşünüyorum. Sorumluluk demişsiniz. Evlilik zaten sorumlulukları birlikte taşıyarak hafifletme kurumu :) ikiniz arasında her zaman açık ama saygıyı barındıran bir iletişim olursa korkma. Rahatlıkla bu bayram başbaşa geçirsek konuşması yapabilirsiniz o zaman.Kesinlikle sevgilime değil evliliğe on yargiliyim. Getireceği ekstra sorumluluklar, farklı bir aile... Anlatabildim umarım Gerçekten diyorum yakin cevremde örnek alabileceğim bir evlilik yok o yüzden konu açma ihtiyacı duydum