• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olanlar lütfen yorum yapın

Evli olan niye evlendim der bekar olan evlenemedim diye üzülür insanoğlu nankör neye uzaksa o daha cazip geliyor... evlilik güzel tabii sevdiğin biriyle evlenirsen bazen çok güzel bazen çok zor ama zaten hayat böyle değil mi ...gerçekten seviyorsan e karşındakinin doğru insan olduğuna inanıyorsan korkacak bi durum yok bence

Ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ben ama üst katımızda bir çift oturuyor, neredeyse her akşam kavga gürültü. Kadınla da sürekli görüşürüz, her defasında kocasıyla ne kadar mutlu olduklarını, evden gittiğinde yastığının kokusuyla uyuduğunu anlatır. Bir tek onlar da değil arkadaşlarımdan da bir sürü kişi gördüm bu şekilde. Yani mutlaka vardır ama burada sayfalarca yazılanlar ne kadar doğru olur kestiremiyorum ben açıkçası. İki hafta önce boşanıyorum diye konu açmış olanlar, şu an araları iyi diye çok mutluyuz diye yorum yazmış da olabilir.

Bence karşınızdakini ne kadar iyi tanıyorsunuz onu düşünün. Ev hayatında, sosyal hayatında nasıldır, uyumlu musunuz, birbirinizi mutlu edebilir misiniz vs... Toplum baskısı var sonuçta ama herkesin karakteri genel olarak evliliğe uygun olmayabilir; sadece iyi, merhametli diye hep bireysel düşünen veya dost gibi zaman geçiremediğiniz birisiyle evlilik olmaz bence.

2yil oluyor evleneli.. daha gecen gunku kavgamizda niye evlendim ki gozlerim mi gormuyodu benim,dedi esim,..ben de hatadan ne zaman donersen kardir seni tutan mi var git bosan falan dedim..
Biz kavgayla mavgayla gidiyoruz bakalim nolcaksak. Haha bi de bebisimiz var :)

Insan evlenmeye kendini hemen bi isindiramiyo biliyorum.
Bu fikirden kacmak.istiyorsun.. evliligi hep ileri bi tarihe atmak istiyorsun..
Ama bi 5yil sonraya baktinmi da evli olarak dusunuyorsun kendini..
Bi de hep ailenle yasa yasa yasa nereye kadar. Insan kendi duzenini kurmak.istiyor.. ama is varsa ev acabilceksen,ne biliyim kendi evine cikabilceksen o da olur tabi illa evlenmeye gerek yok..
Soyle bisey,o insanla hayatinijn geri kalanini.yasamak ister misin.
O kisi seni tum olumsuzluklardan korumaya calisir mi,uzuntulerini paylasir mi,arkanda olur mu hep..kanatlari.altinda guvende mi.olursun hep.kuskuyla mi bakarsn hayata.. ne bileyim.. dusun tasin karsrini ver ama, illa SU AN evlenceksin diye bisey yok.. uzatmak istersen sureci uzat. Hazir degilsen bekle.. yine o kisiyle evlenirsn tamam ama,zamani da onemli..

evet sanırım fikre alıştıramadım kendimi. Bu bazı üyeler tarafından oyaliyomus gibi saçma bir yorum bile geldi. Demek istediğimi az çok evlenen herkes yaşamıştır diye tahmin ediyorum. Ve tesekkur ederim yorum yapan herkesin yorumunu çok dikkatle okuyorum :KK52:

İlla kı birgun evleneceksiniz ve öyle çok kötü birşey de değil duruma göre gayet güzel bir duygu
Ama size evli ve bir cocuk sahibi biri olarak tek tavsiyem keske bekar olup şunları yapsaydım diyeceğiniz hiçbir şey bırakmayın hepsini yaşayın ondan sonra evlenin çünkü hiçbir zaman şuanki durumunuz geri gelmeyecek

Ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyorum ben ama üst katımızda bir çift oturuyor, neredeyse her akşam kavga gürültü. Kadınla da sürekli görüşürüz, her defasında kocasıyla ne kadar mutlu olduklarını, evden gittiğinde yastığının kokusuyla uyuduğunu anlatır. Bir tek onlar da değil arkadaşlarımdan da bir sürü kişi gördüm bu şekilde. Yani mutlaka vardır ama burada sayfalarca yazılanlar ne kadar doğru olur kestiremiyorum ben açıkçası. İki hafta önce boşanıyorum diye konu açmış olanlar, şu an araları iyi diye çok mutluyuz diye yorum yazmış da olabilir.

Bence karşınızdakini ne kadar iyi tanıyorsunuz onu düşünün. Ev hayatında, sosyal hayatında nasıldır, uyumlu musunuz, birbirinizi mutlu edebilir misiniz vs... Toplum baskısı var sonuçta ama herkesin karakteri genel olarak evliliğe uygun olmayabilir; sadece iyi, merhametli diye hep bireysel düşünen veya dost gibi zaman geçiremediğiniz birisiyle evlilik olmaz bence.

bende bdv de konu açarken daha çok olumsuz yorum bekliyorum düşündüğüm gibi olmadı

Hatalarını tolore edebilirim dediğim kişiyle evlendim
Çocuk istemiyorum,
Hayat arkadaşı istiyordum,
Elaleme göre değil , kendi isteklerime baktım,iç sesimi dinledim,
tamamen huyuma uygun birini seçtim
Çok şükür mutluyum
Evlilik bu şekilde güzelmiş

Evlencende nolcak ya şimdiki aklım olsa asla asla çocuk düşünene kadar evlenmezdim

Iyi ki evlendim..cunku esimi cok seviyorumm..ve rabbime sukur ne kadar tartismamiz olursa olsun hic pismanlik duymadimm...:KK200:

15 yıllık evliyiz, iyikide evlenmişim eşimle, şimdi olsa yine evlenirim onunla.
26 yaşında evlendim

Erken evlendigime pişmanım evlendigim adama değil
Yaş illaki insana olgunluk veriyor herşeyi daha iyi idrak ediyorsun nerde ne demen gerektiğini biliyorsun ben bunu 27 yaşında farkettim kendimi korumayı hakkımı savunmayı
Ama 18 yaşımda evlendim doğru mu bence değil en erken evlilik yaşı 25 olmalı

Akıl mantık aşk sevgi kavramı gerektiği gibi düşünüyor insan

18 de sadece aşk i düşünüyorsun falan
Kısacası huzurum yok ama seviyorum şimdiki aklım olsa adamı 4-5 yıl bekletip elime ipleri alıp öyle evlenirdim bu kadar pasif kalmazdim hayyatt ve evlilikte ....
Hakkında hayırlısı olsun ins

Ben de iyi ki evlendim diyenlerdenim çünkü eşimin doğru kişi olduğunu biliyordum evleneceğim de evleneceğim diye tutturup 22 yaşımda evlendim 2buçuk yıllık evliyiz

Bir kızımız var Allah bağışlarsa oğlumuz da yolda ve çocuk bizim evliliğimizi mahfetmedi daha da güzelleştirdi

Demek harbiden birbirimiz için doğru insanlarımışız

İnşaAllah sevgiliniz de sizin için doğru insandır iyi gözlemleyin bazı şeyleri en önemlisi sanırım birbirinizin hayattan beklentilerini karşılıyor olmak ve de karşınızdakini olduğu gibi kabul ediyor musunuz? İki taraf birbirini değiştirmeye kalkarsa yürümüyor bu işler

Son düzenleme:
25 yaşındayım 10 ay önce evlendim şimdi hamileyim eşimle 5 sene flört donemimiz oldu iyi ki evlenmisim diyorum her seferinde inşallah aksini hiç söylemem :) sevdiğin adamla aynı hayatı yaşamak aynı mutluluklara sevinmek aynı zorluklara göğüs germek harika bisy cevrendeki mutsuzluklara bakıp onları yapmadığın sürece mutsuz olmazsın inşallah :)

Kişisine gore değişir ki o yüzden çiftler birbirini iyi tanımalı emin olmalı

Bana göre evlilik bisey değil çocuk, hayatı çok değiştiriyor :/

Iyiki evlendim bekarlık hayatımdan daha dolu dolu geçiyor diyebilirim çocuk olunca da guzel ama özgürlük eşime de bana da kısıtlandı eskisi gibi geziyim tozayim film izliyim hatta rahat yemek yiyim bile zor

Arada beni pişman etsede yinede iyiki evlenmişim diyebilirim
Evlilik doğru insanla doğru zamanla güzeldir, doğru kişi olduğunu düşünüyorsan daha fazla uzatma bence. Sonuçta birlikte uyumak birlikte bir evi paylaşmak , aile kurmak çok güzel şeyler.

Kacinilmaz son evleneceksin . Yorumlarin ne onemi var ki.. insan evlenmek istemese bile cevre baskisindan kurtulmak istiyor. " benim cevabim iyi ki evlendim" iyisiyle kotusuyle elmanin iki yarisi oluyorsunz.

Herkese merhaba. Ben 25 yaşındayım erkek arkadaşım 29 yaşında. Erkek arkadaşım son aylarda sürekli evlenmek istediğini söylüyor. Tek konumuz artik bu. Sürekli bunu konuşuyoruz. Bende evlenmeyelim demiyorum ama çok korkuyorum.

Neden?? Çünkü cevremde mutlu huzurlu bir evlilik göremiyorum. Yeni evlenenler bile bekarken her şey daha güzeldi, daha rahattım neden evlendim ki? Sürekli bunları işitiyorum. Hatta forumda da çok denk geliyorum ve evli olanlardan yorum bekliyorum...

Lütfen objektif küçükte olsa bir yorum bırakın. İyiki evlendim mi / niye evlendim mi . Makul sebeplerle bana yardımcı olun lütfen.
Bence sordugun sorunun cevabini yine sen vermelisin.
Hangi karakterde bir insanla ömür geçer/geçmez senin icin, arkadaşında bu özellikler ne durumda? Bunu degerlendirmelisin.
Halinden anlarmi, senin yaptığın iyi şeyleri takdir eder mi, cimri mi, tembel mi, herşeyi erteler mi, ileride iyi bir baba olabilir mi, sabırlı mi, birşeyler ters gidince tepkisi nasil olur, öfke kontrolü var mi, kafa dengi muhabbet edebilecegin biri mi? gibi...
...

Ben baba evinde daha stresliydim.evlendim rahat ettim.4 yillik evliyiz.iyiki evlenmisim.kendinzden ve karsi taraftan eminseniz,iyice ölçüp tarttiysaniz sikinti cikmaz.tabi arada oluyor tartışmalar ama normal yani

Esim ana kuzusu olmasaydi ve fikirlerimiz zit olmasaydi aslinda guzel evlilik :)

Back