• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli mi, değil mi?

Sen o soruyu bebek oto koltuğu görür görmez soracaktın :/ çocuğunu mu var hocam diye. Hersey meydana çıkardı. Belki de gormene rağmen sormadigin için o adam da senin hakkında yanlış düşünüyor...

bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum :110:
Eşinin arabası mı de sende
O kadar alıyor bırakıyor evlimisin bodozlama sorma tabi ama imada bulun
Bide evli olup saklarsa o daha kötü

Adam yüzde yüz evli.
Ve çevremde çok fazla bankacı kadın var , inanılmaz mesaiları fazla.
Evlilikleri de çoğunlukla ya rutinde ya boşanmışlar.
Yani konunu okuyunca direk aklıma yoğun çalışan bankacı kadın ve heyecan arayan eşi geldi.
İnşallah öyle değildir. :KK14:

Bir gün eşini de getir arkadaşlarıda alıp beraber gidelim mekana de. Lütfen bu belirsizlikten bir an önce çık. Çünkü bu gerçekten çok acil bir durum. Tehlikeli bir durum. Kurtul bu durumdan

Merhabalar,

26 yaşındayım ve bir firmada mühendis olarak çalışıyorum.Eylül sonu yüksek lisansa başladım. Birkaç hafta sonra sınıftaki bir adam esprileriyle, bilgisiyle, kariyer hayatıyla dikkatimi çekmeye başladı. (aramızda yaklaşık 7-8 yaş var)

Arabam olmadığından ve okul-ev arası 3 km olduğundan, haftada iki gün ders çıkışı taksi çağırıyorum.
Son haftalarda çıkışta istersen bırakabilirim demişti fakat öncesinde taksiyi çağırmış olduğumdan binmiştim. Geçtiğimiz hafta da sınav vardı, ben sınavdan ondan 15 dk kadar sonra çıktım, baktım çıkışta bana sesleniyor.Beklediğini düşündüm. Kısa mesafe olduğundan fazla laflamaya zamanımız olmadı, 2 erkek arkadaşıyla içmeye gideceğini söyledi ben de mekan önerdim Kadıköy'de. Eve vardığımda da whatsapptan (sınıf grubu var ordan nosunu aldım) mekanın konumunu, sayfasını gönderdim. Akşam oraya gitmiş konum ve masanı fotosunu atmış. Nasıl falan birkaç cümle konuştuk o kadar.

2 hafta sonra yani dün işteyken ödevle ilgili bir şeyler sordu sonra da akşam işten mi geçeceksin okula, evden mi diye sordu. Evden geçeceğim deyince ben seni alabilirim dedi ve birlikte geçtik okula. Bu sabah da aradı, uyandın mı ben evden çıkıyorum yarım saate seni alabilirim dedi. Yine birlikte geçtik, bu akşam da eve bıraktı.

Bugün eve dönerken buralarda starbucks var mı dedi, avm'de var ama çok kalabalıktır dedim, alırdım falan dedi. Belki de davet edecekti. Sonra mesaj attım ayrıldıktan sonra. Ya bizim sitede güzel kahve yapıyorlar ama şimdi aklıma geldi kafam çok dolu :)) yazdım. Ohoo geçmiş olsun günaydın yazmış. Güldüm bende o kadar. Ben de adım atıyorum yani bu şekilde.

Asıl mesele şu bu adamın 2 farklı arabasına bindim, 2si de şirket aracı değil. Dün bindiğimde arkada bebek oto koltuğu vardı. Telefonun ekranında 2-3 yaşlarında bir kızın fotoğrafı vardı daha önce de görmüştüm. Sınıfta da çocuk sohbetlerine dahil oluyor mama, bebek bezi vs. Çocuğu olduğu kesin fakat evli mi bir türlü anlayamıyorum.
Alyansı yok, bir defasında hocaya 6 yıllık bankacı eşi olduğu gibi bir şey söylerken duymuştum ama geçmişten mi konuştu devam mı ediyor bilmiyorum. Sosyal medya kullanmadığından araştırma yapamıyorum.

Cool, yakışıklı veya iyi giyinen biri kesinlikle değil bu arada, sempatikliği beni çeken. Hatta bankacı bir eşi olsa eminim eşini özenli giydirirdi falan diye düşündüm.

Ben yalnız yaşıyorum bahsetmiştim bundan laf arasında, bakımlı ve güzel giyinen biriyim ortamlarda dikkat çektiğimi söylerler genelde. Acaba evliliği rutinde giden, heyecan arayan biri olabilir mi?
Öyle olsa göz göre göre benim olduğum ortamda kızından neden bahsetsin? Rahatça saklayabilir.
Veya ayrılmış veya ayrılmak üzere mi? Anlam veremiyorum.

Nasıl yapmalı, ne şekilde davranmalıyım? Yardımınızı rica ediyorum.

Not: Eski erkek arkadaşım aşırı tembel olduğundan, kariyer sahibi sempatik adamlar inanılmaz ilgimi çekiyor. Onun da etkisi var.

TC yi öğren gerisi kolay. Ben yardım ederim.

Cevap 2 , tabiki sormalısın.
Tanıdığım birçok evli erkek alyans takmıyor, kadınlara yakın, sohbet vs ediyor. Ama evliyim diyen de var.

Saklayan da var.

Açık açık sordum evlisin başka kadınlarla kızlarla bu şekilde sohbet neden ediyorsun diye.

Kimisi ben buyum diyor.
Kimisi aldatıyor.
Kimisi evli erkeklerden hoşlanan kadınlar var diyor.

Arkadaş hayatında birisi varsa, nasıl olur birisine yakınlık kurmak istersin.

Ne mide bu

Tanıdığım birçok evli erkek alyans takmıyor, kadınlara yakın, sohbet vs ediyor. Ama evliyim diyen de var.

Saklayan da var.

Açık açık sordum evlisin başka kadınlarla kızlarla bu şekilde sohbet neden ediyorsun diye.

Kimisi ben buyum diyor.
Kimisi aldatıyor.

Ne mide bu
Özel mesajlarına bakar mısın arkadaşım :)

Adam kesinlikle evli bunda kafa karisacak ne var zaten Bebek oto koltuğu varmış arabasında bez mama muhabbetlerine katılıyor eşim de bankacı demiş zaten.İyi niyetle de taksi parası ödemeyin diye bırakmak istemiş olabilir.Benim esim de kiyafetlerine hic karistirmaz ve alyans takmaz cogu evli erkek gibi.

Neden sormuyorsun ki :KK20: daha erken diyorsun ama gec kalmaktan cok daha iyi ... zaten cogu evli oldugunu ögrendigimde asik olmusdum bile diyor :) bence sor ve kendini zor duruma sokma

Saklayan da var.

Kimisi ben buyum diyor.
Kimisi aldatıyor.

Ne mide bu
Bu yaptiginiz suc!

Merhabalar,

26 yaşındayım ve bir firmada mühendis olarak çalışıyorum.Eylül sonu yüksek lisansa başladım. Birkaç hafta sonra sınıftaki bir adam esprileriyle, bilgisiyle, kariyer hayatıyla dikkatimi çekmeye başladı. (aramızda yaklaşık 7-8 yaş var)

Arabam olmadığından ve okul-ev arası 3 km olduğundan, haftada iki gün ders çıkışı taksi çağırıyorum.
Son haftalarda çıkışta istersen bırakabilirim demişti fakat öncesinde taksiyi çağırmış olduğumdan binmiştim. Geçtiğimiz hafta da sınav vardı, ben sınavdan ondan 15 dk kadar sonra çıktım, baktım çıkışta bana sesleniyor.Beklediğini düşündüm. Kısa mesafe olduğundan fazla laflamaya zamanımız olmadı, 2 erkek arkadaşıyla içmeye gideceğini söyledi ben de mekan önerdim Kadıköy'de. Eve vardığımda da whatsapptan (sınıf grubu var ordan nosunu aldım) mekanın konumunu, sayfasını gönderdim. Akşam oraya gitmiş konum ve masanı fotosunu atmış. Nasıl falan birkaç cümle konuştuk o kadar.

2 hafta sonra yani dün işteyken ödevle ilgili bir şeyler sordu sonra da akşam işten mi geçeceksin okula, evden mi diye sordu. Evden geçeceğim deyince ben seni alabilirim dedi ve birlikte geçtik okula. Bu sabah da aradı, uyandın mı ben evden çıkıyorum yarım saate seni alabilirim dedi. Yine birlikte geçtik, bu akşam da eve bıraktı.

Bugün eve dönerken buralarda starbucks var mı dedi, avm'de var ama çok kalabalıktır dedim, alırdım falan dedi. Belki de davet edecekti. Sonra mesaj attım ayrıldıktan sonra. Ya bizim sitede güzel kahve yapıyorlar ama şimdi aklıma geldi kafam çok dolu :)) yazdım. Ohoo geçmiş olsun günaydın yazmış. Güldüm bende o kadar. Ben de adım atıyorum yani bu şekilde.

Asıl mesele şu bu adamın 2 farklı arabasına bindim, 2si de şirket aracı değil. Dün bindiğimde arkada bebek oto koltuğu vardı. Telefonun ekranında 2-3 yaşlarında bir kızın fotoğrafı vardı daha önce de görmüştüm. Sınıfta da çocuk sohbetlerine dahil oluyor mama, bebek bezi vs. Çocuğu olduğu kesin fakat evli mi bir türlü anlayamıyorum.
Alyansı yok, bir defasında hocaya 6 yıllık bankacı eşi olduğu gibi bir şey söylerken duymuştum ama geçmişten mi konuştu devam mı ediyor bilmiyorum. Sosyal medya kullanmadığından araştırma yapamıyorum.

Cool, yakışıklı veya iyi giyinen biri kesinlikle değil bu arada, sempatikliği beni çeken. Hatta bankacı bir eşi olsa eminim eşini özenli giydirirdi falan diye düşündüm.

Ben yalnız yaşıyorum bahsetmiştim bundan laf arasında, bakımlı ve güzel giyinen biriyim ortamlarda dikkat çektiğimi söylerler genelde. Acaba evliliği rutinde giden, heyecan arayan biri olabilir mi?
Öyle olsa göz göre göre benim olduğum ortamda kızından neden bahsetsin? Rahatça saklayabilir.
Veya ayrılmış veya ayrılmak üzere mi? Anlam veremiyorum.

Nasıl yapmalı, ne şekilde davranmalıyım? Yardımınızı rica ediyorum.

Not: Eski erkek arkadaşım aşırı tembel olduğundan, kariyer sahibi sempatik adamlar inanılmaz ilgimi çekiyor. Onun da etkisi var.

Adam evli ama yeni heyecanlar peşinde belli, sanada hani flörtleşmek namına bir yaklaşımda bulunmamış. Nabzını ölçmüş sadece . Anlattiklarina gore adam aşırı mesafeli zaten giyim kuşamın hoşuna gitmiştir ama bekar biri olsa bu kadar seviyeli olmazdı daha sağlam adımlar atardı. Arkadaşca yaklaş bence ötesini bekleme..

3. şahısların izni ve onayı olmadan isim soyad, tc kimlik no, adres, telefon numarası gibi kişisel bilgileri deşifre edilemez, verilemez, lütfen kimseden tc istemeyiniz suçtur.

Adamdan etkilenmeye başlamışsınız gibi seziyorum ama muhtemelen evli bu adam. Flörtöz konuşmaları var sizinle ama ben evli olduğunu düşünüyorum, durum onu gösteriyor. Çok kendinizi kaptırmayın derim. Zaten önünde sonunda ortaya çıkacaktır, hiçbir şey gizli kalmıyor bu hayatta.

Bence sormandan doğal bir şey yok. Belki bırakıyor ediyor eşi huzursuz olur diye merak edip bile konuyu çoktan eşe getirirdim heralde.

Neden evli misin diye sormuyorsunuz yada araştırmıyorsunuz bu yaptığınız çok kötü hem evli olduğunu hisseder gibisiniz hemde aranızdaki yakınlaşmadan hoşlanmışsınız belli adamın belki de çoluğu çocuğu var belki de eşiyle tartışmış seninle kafasını dağıtmak niyetinde bir kadın olarak benden size tavsiye ne olduğunu bilmediğiniz insanların arabasına binmeyin sonra eşine döner barışınca siz oturur ağlarsınız

Merhaba tahminimce adam boşanmış birisi ama evli olma ihtimali %10 da olsa var ve bu %10 ihtimali bile düşününce adamın yaptığı çok yanlış birşey. Siz bir an önce olayı kesinleştirmelisiniz. Eğer evliyse evde ki eşin yerine koyun kendinizi. Ne kadar kötü ve aşağılayıcı birşey eşinin bir başka kadınla flörtleşmesi :KK43: Lütfen bir an önce olayı netleştirip tavrınızı ona göre koyun. Arkadaşımın başına bu şekilde benzer bir olay geldi. Adam evli olmaktan hiç bahsetmedi böyle evden almalar, mesajlar, kahveler.. 1 ay sonra ben evliyim 1 de çocuğum var ama boşanmak üzereyiz mutsuz bir evlilik dedi. Arkadaşım o günden sonra iletişimi kesti. 3 yıl sonra tekrar aradı adam. Ben boşandım artık görüşebilir miyiz diye. Bakın 3 yıl diyorum :sopa: eğer arkadaşım "tmm boşanmak üzereysen devam edelim" deseydi evde 3 yıldır aldatılan bir eş bekleyecekti.:KK11:

Back