- 25 Aralık 2024
- 191
- 437
- 18
- 29
- Konu Sahibi neleroluyoranlamiyorum
Sevişmeyin arkadaşım direk değişir her şey.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yani anlamadığım şu her gün iyigeceler günaydınlar yada gün içi konuşmalar ve telefon konuşmalarımız var veya benim için edişelenebiliyor fbgibi bir ilişkisine erkek böyle neden davranır ki yada niye kıskanırBazi seyleri degistiremezsiniz, terkedip yolunuza bakmalisiniz.
yani bu istemeden kendiliğinden gelişti sadece bu temali değil gibi de hisediyorum yoksa neden her gün konuşuyoruz özleşiyoruz veya kıskanabiliyoruz yakın bir zamanda hastalandım benim için endişelendiğini gördümseks temali bir iliski istemiyorsun ama iki aydir sadece yatak arkadasligi icin bulusuyorsun
inan hic belli etmemissin bu isteğini:)
benim önerim tatile cikin, hatta imkaniniz varsa vizesiz bir ulkeye. o yol heyecanı, beraber gezme gorme, 7/24 yanyana olma, anı biriktirmeler falan baginizi guclendirir
hic emin olmabaşka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz
evet haklısınız bu arada diş fırçam evinde aynı yerinde buluşmadığımız zamanlarda bir şeyler yapıyor olabilir bunu bilemem sonuç olarakhic emin olma
adam fb gibi takiliyor, biyeri kaşindikca seni eve çağiriyor. seninle guzel planlar yapmiyor, agzindan hayati hakkinda laflari kerpetenle aliyorsun, sana karsi hislerinden asla bahsetmemis, bir yatak iliskiniz var ama gercek ilişkiniz var mi yok mu bilmiyorsun.
ama sen de zannediyorsun ki baska kimseyle flort etmiyorsunuz.
sen baska kimseyle flört etmiyorsun. o flört defterini kapatsa zaten seninle iliskiye dair bir sey yasardi. nasil ki haftanin kalan 5-6 gununde baska fblerinle takilsan bu adamin ruhu duymaz, o da baskalariyla takılsa senin ruhun duymaz.
mesajlarinda hosuna gitsin diye - sahiplendigini san mutlu ol diye kiskaniyor gibi cumleler kuruyordur. ya da birlikte oldugu kizi baskasiyla paylasmak istemiyordur.
ama sen onun baskasiyla flort etmediğini- yatip kalkmadigini nereden bileceksin?
koy bakalim diş fircani - kremini banyo aynasina , pofidik ev terliğini koy ayakkabiliga. bir dahaki gelişinde yeri degsimis olacak mi - kaldirilip geri koyulmus mu olacak?
Sevişme bence artık. Zaten o zaman netlesır her şey8ay önce 1 yıllık bir ilişkim bitti 2 ay önce biri ile tanıştım . Ben 22 o 26 yaşında Aynı şehirdeyiz fakat birbirimize uzak oturuyoruz Kafa yapılarımız uyuşuyor her gün mesajlaşıyoruz. Haftada bir ve ya iki defa buluşuyoruz. Fakat bu buluşmalar genelde evde oluyor. Buluşuyoruz yemek yiyoruz falan fistan sonra sevişiyoruz. Birbirimiz kıskanıyoruz ve başka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz beraber aktivite yapalım istiyorum fakat bir şekilde olmuyor seks temali bir ilişkide olsun istemiyorum fakat o yana doğru evriliyor . Aramızda çok güzel bir uyum var . Hiç bu konuları açmadı bende açmadım hayatı hakkında çok bir şeylerde anlatmıyor. Ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum ve bu tarz olsun da istemiyorum bir yön vermeliyim ilişkimize biz neyiz gibi bir soru sormak da istemiyorum bu soruyu sormadan nasıl yönlendirebilirim
2:ay için hızlı değil mi ?8ay önce 1 yıllık bir ilişkim bitti 2 ay önce biri ile tanıştım . Ben 22 o 26 yaşında Aynı şehirdeyiz fakat birbirimize uzak oturuyoruz Kafa yapılarımız uyuşuyor her gün mesajlaşıyoruz. Haftada bir ve ya iki defa buluşuyoruz. Fakat bu buluşmalar genelde evde oluyor. Buluşuyoruz yemek yiyoruz falan fistan sonra sevişiyoruz. Birbirimiz kıskanıyoruz ve başka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz beraber aktivite yapalım istiyorum fakat bir şekilde olmuyor seks temali bir ilişkide olsun istemiyorum fakat o yana doğru evriliyor . Aramızda çok güzel bir uyum var . Hiç bu konuları açmadı bende açmadım hayatı hakkında çok bir şeylerde anlatmıyor. Ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum ve bu tarz olsun da istemiyorum bir yön vermeliyim ilişkimize biz neyiz gibi bir soru sormak da istemiyorum bu soruyu sormadan nasıl yönlendirebilirim
e fuckbuddyligin de turleri var. sizinki de onlardan biridir. zannediyor musunuz ki icinde sadakat olmayan tüm yatak iliskilerinde insanlar sadece ciftlesmek istedikleri zaman "persembe, benim ev?" diyip randevulaşsinlar. onlarin da icinde cesitli duygusal yakinliklar, sarilmalar, kucaklaşmalar, jestler, fedakarliklar oluyor.yani bu istemeden kendiliğinden gelişti sadece bu temali değil gibi de hisediyorum yoksa neden her gün konuşuyoruz özleşiyoruz veya kıskanabiliyoruz yakın bir zamanda hastalandım benim için endişelendiğini gördüm
tatil olmasının şuan imkanı yok fakat küçük bir seyehat olabilir
evet haklısınız bu kendimi kandırmak olur konuşup bu durumu kesmeliyim gerekirse yoksa kendimi yaralamış ve üzülebilirime fuckbuddyligin de turleri var. sizinki de onlardan biridir. zannediyor musunuz ki icinde sadakat olmayan tüm yatak iliskilerinde insanlar sadece ciftlesmek istedikleri zaman "persembe, benim ev?" diyip randevulaşsinlar. onlarin da icinde cesitli duygusal yakinliklar, sarilmalar, kucaklaşmalar, jestler, fedakarliklar oluyor.
benim hayatımda biri vardi. ciddi ciddi asik olup baslamistik, cok ilginc bir tanisma hikayemiz vardi. ama baska ulkeden biriydi. giderken "mutlaka geri donecegim, lutfen beni unutma" diye söz aldi da gitti. sevgili gibi basladik. Iyi hostu ama zit karakterlerdeydik. sonuc olarak ilişkimiz bluetooth gibi bir seye evrildi. beraberken beraberdik, tatillerde falan balayinda cift gibiydik, hatta birkaç ayligina sehrime tasindi işini ayarlayip. Saatlerce konusurduk, kendimize özel şakalarımjz vardi. ama o ucaga binip ulkesine dönünce baglanti kopardi , uzak mesafede surdurulebilecek kalitede bir iliski degildi - normal hayatımıza dönerdik - sevgililigimiz donardi:) o ara ben yeni biriyle gercek bir iliski icine girersem konusmayi keserdim mesela soylerdim hayatimda brii var diye. ara sıra yoklardi yalnız oldugumu anlarsa seramoni yine baslardi falan. Defalarca buraya gelecegim diye dunya kadar masraf yapti durdu, aramizda sevgi sozcukleri hep vardi, birbirimiz için ne kadar kıymetli olduğumuzu her firsatta dile getirirdik. bir ara evlilik plani bile yapar oldu (ki asla evlenecegim biri degil - ortak bir plan degildi) , böyle böyle seneler gecti.
şükür ki koptum ondan , simdi mukemmel bir iliskim var. ama gecen aylarda bile yazdi "instagrama geri ekler misin, seni - hayatini - tatillerini - kocani merak ediyorum" falan diye.
simdi baksan ben bu adamin cocukluk travmalarindan gelecek hayallerine, her seyine hakimim. telefonum onun cocukluk- aile fotolariyla falan doluydu. onun da ayni sekilde. dunya kadar sey paylastik.
ama yasadigimiz en nihayetinde bir cesit fblikti.
iliski diyemezdik (ilk zamanlar oyle derdik ama sonrasında).
sizinkinde de adamin seninle ilgilenmesi, hastayken merak etmesi falan tabii ki normal şeyler. yatak arkadasliginin icinde de bunlar var.
iliskiniz normal iliskiye evrilir-evrilmez, zamanla birbirinize olan hisleriniz gelisir , daha cok baglanip yuva bile kurabilirsiniz.
onu bilemiyorum ama "beni kiskandi, merak etti, günaydın yazdi, kimseyle flortlesmiyor" falan diye kendini kandirma. FB isen edebinle fb takıl, kendini kandırtma - salak yerine konma
Bence sizin yaşadığınız şeyin fb likle alakası bile yok. Şartlardan dolayı imkansız gibi bişeymiş ilişki yaşamanız. Sonu yok çünkü. Ve bence hayatlarınız bir noktada tekrar kesişecek.e fuckbuddyligin de turleri var. sizinki de onlardan biridir. zannediyor musunuz ki icinde sadakat olmayan tüm yatak iliskilerinde insanlar sadece ciftlesmek istedikleri zaman "persembe, benim ev?" diyip randevulaşsinlar. onlarin da icinde cesitli duygusal yakinliklar, sarilmalar, kucaklaşmalar, jestler, fedakarliklar oluyor.
benim hayatımda biri vardi. ciddi ciddi asik olup baslamistik, cok ilginc bir tanisma hikayemiz vardi. ama baska ulkeden biriydi. giderken "mutlaka geri donecegim, lutfen beni unutma" diye söz aldi da gitti. sevgili gibi basladik. Iyi hostu ama zit karakterlerdeydik. sonuc olarak ilişkimiz bluetooth gibi bir seye evrildi. beraberken beraberdik, tatillerde falan balayinda cift gibiydik, hatta birkaç ayligina sehrime tasindi işini ayarlayip. Saatlerce konusurduk, kendimize özel şakalarımjz vardi. ama o ucaga binip ulkesine dönünce baglanti kopardi , uzak mesafede surdurulebilecek kalitede bir iliski degildi - normal hayatımıza dönerdik - sevgililigimiz donardi:) o ara ben yeni biriyle gercek bir iliski icine girersem konusmayi keserdim mesela soylerdim hayatimda brii var diye. ara sıra yoklardi yalnız oldugumu anlarsa seremoni yine baslardi falan. Defalarca buraya gelecegim diye dunya kadar masraf yapti durdu, aramizda sevgi sozcukleri hep vardi, birbirimiz için ne kadar kıymetli olduğumuzu her firsatta dile getirirdik. bir ara evlilik plani bile yapar oldu (ki asla evlenecegim biri degil - ortak bir plan degildi) , böyle böyle seneler gecti.
şükür ki koptum ondan , simdi mukemmel bir iliskim var. ama gecen aylarda bile yazdi "instagrama geri ekler misin, seni - hayatini - tatillerini - kocani merak ediyorum" falan diye.
simdi baksan ben bu adamin cocukluk travmalarindan gelecek hayallerine, her seyine hakimim. telefonum onun cocukluk- aile fotolariyla falan doluydu. onun da ayni sekilde. dunya kadar sey paylastik.
ama yasadigimiz en nihayetinde bir cesit fblikti.
iliski diyemezdik (ilk zamanlar oyle derdik ama sonrasında).
sizinkinde de adamin seninle ilgilenmesi, hastayken merak etmesi falan tabii ki normal şeyler. yatak arkadasliginin icinde de bunlar var.
iliskiniz normal iliskiye evrilir-evrilmez, zamanla birbirinize olan hisleriniz gelisir , daha cok baglanip yuva bile kurabilirsiniz.
onu bilemiyorum ama "beni kiskandi, merak etti, günaydın yazdi, kimseyle flortlesmiyor" falan diye kendini kandirma. FB isen edebinle fb takıl, kendini kandırtma - salak yerine konma
fb'lik de cesit cesit. yakin arkadaslik cesidi var, açik iliski cesidi var, konu sahibininki gibi sadece evde bulusup sevgilicilik oynama cesidi var... bizimki de "ayni ulke sinirlari icinde iliski"ydi. FB diyemezsin ama sevgililik de diyemezsin:)Bence sizin yaşadığınız şeyin fb likle alakası bile yok. Şartlardan dolayı imkansız gibi bişeymiş ilişki yaşamanız. Sonu yok çünkü. Ve bence hayatlarınız bir noktada tekrar kesişecek.
yani literature okadar hakim değilim :)konu sahibininki de benzer bir sey. saniyor ki adam sabahları gunaydin yazıyor diye, hastayken endiselendi diye gercek bir iliski halinde ve baska kimseyle flort bile etmiyor.
ha bir de hayatim kesişmesin mümkünse ya:) allah çarşısını pazar etsin, tez vakitte gönlüne göre versin onun da inşallah. artik ilgi alanıma girmiyor - frekansimdan cikali cok oldu