• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIĞIM BİR İLİŞKİM VAR

e fuckbuddyligin de turleri var. sizinki de onlardan biridir. zannediyor musunuz ki icinde sadakat olmayan tüm yatak iliskilerinde insanlar sadece ciftlesmek istedikleri zaman "persembe, benim ev?" diyip randevulaşsinlar. onlarin da icinde cesitli duygusal yakinliklar, sarilmalar, kucaklaşmalar, jestler, fedakarliklar oluyor.
benim hayatımda biri vardi. ciddi ciddi asik olup baslamistik, cok ilginc bir tanisma hikayemiz vardi. ama baska ulkeden biriydi. giderken "mutlaka geri donecegim, lutfen beni unutma" diye söz aldi da gitti. sevgili gibi basladik. Iyi hostu ama zit karakterlerdeydik. sonuc olarak ilişkimiz bluetooth gibi bir seye evrildi. beraberken beraberdik, tatillerde falan balayinda cift gibiydik, hatta birkaç ayligina sehrime tasindi işini ayarlayip. Saatlerce konusurduk, kendimize özel şakalarımjz vardi. ama o ucaga binip ulkesine dönünce baglanti kopardi , uzak mesafede surdurulebilecek kalitede bir iliski degildi - normal hayatımıza dönerdik - sevgililigimiz donardi:) o ara ben yeni biriyle gercek bir iliski icine girersem konusmayi keserdim mesela soylerdim hayatimda brii var diye. ara sıra yoklardi yalnız oldugumu anlarsa seremoni yine baslardi falan. Defalarca buraya gelecegim diye dunya kadar masraf yapti durdu, aramizda sevgi sozcukleri hep vardi, birbirimiz için ne kadar kıymetli olduğumuzu her firsatta dile getirirdik. bir ara evlilik plani bile yapar oldu (ki asla evlenecegim biri degil - ortak bir plan degildi) , böyle böyle seneler gecti.
şükür ki koptum ondan , simdi mukemmel bir iliskim var. ama gecen aylarda bile yazdi "instagrama geri ekler misin, seni - hayatini - tatillerini - kocani merak ediyorum" falan diye.
simdi baksan ben bu adamin cocukluk travmalarindan gelecek hayallerine, her seyine hakimim. telefonum onun cocukluk- aile fotolariyla falan doluydu. onun da ayni sekilde. dunya kadar sey paylastik.
ama yasadigimiz en nihayetinde bir cesit fblikti.
iliski diyemezdik (ilk zamanlar oyle derdik ama sonrasında).
sizinkinde de adamin seninle ilgilenmesi, hastayken merak etmesi falan tabii ki normal şeyler. yatak arkadasliginin icinde de bunlar var.
iliskiniz normal iliskiye evrilir-evrilmez, zamanla birbirinize olan hisleriniz gelisir , daha cok baglanip yuva bile kurabilirsiniz.
onu bilemiyorum ama "beni kiskandi, merak etti, günaydın yazdi, kimseyle flortlesmiyor" falan diye kendini kandirma. FB isen edebinle fb takıl, kendini kandırtma - salak yerine konma
Yahu sen doğru dürüst işim yok yazmıyor muydun mesajlarında.ee nasıl bu kadar seyahat edebiliyorsun?

Ya bal gibi fblik işte malesef.

Bence çoğu kadının sorunu fb olduğunun farkında olmaması, çünkü fbliği şöyle bir şey sanıyor: erkek atla bakayım şu yatağa, çabuk benim evime, şimdi s.. git filan diye davranıcak, sevgililikteki gibi adı konacak biz fbyiz denecek. Yok öyle bir şey. Adam tabi ki iyi davranacak, iltifatlar ufak kıskançlık jestler vs olacak. Sevgili değilseniz , neyiz diye soruyorsanız fb sinizdir.

Genelde nasıl başladıysa öyle gider fblikten dönülmez ama dışarda plan vs önererek deneyebilirsiniz. Olmadı direk ben ilişki istiyorum deyin. Ah biz kadınlar fb olmaya utanmıyoruz da ilişki istemeye utanıyoruz.

Yahu sen doğru dürüst işim yok yazmıyor muydun mesajlarında.ee nasıl bu kadar seyahat edebiliyorsun?
güncel olarak yine işsizim ama 2174 liraya yurtdisi biletii bulmusken buldukca aliyorum.
1000068948.jpg

kimi insan kazandigi parayla birkac binleri kozmetikcilerde, alisverislerde, kafelerde harcar - ben hic seyahat ederim diye doviz yapıp biriktiriyorum. hic luks aliskanligim, hevesim yok. Bir seyim varsa ikinciyi almayi düşünmem bile. Ve cok ucuz biletler - kalacak yerler bulabiliyorum (resimdeki para yine pahali ama sevgilimin izin gününe uygun olani aldim. o olmasaydı cok daha ucuza da biletler vardi) Haliyle her an gezecek bütçem olabiliyor. bence parasızlıktan gezemeyenler bir sirkelensinler- ekonomik plan olustursunlar onlar da gezsin:)

8ay önce 1 yıllık bir ilişkim bitti 2 ay önce biri ile tanıştım . Ben 22 o 26 yaşında Aynı şehirdeyiz fakat birbirimize uzak oturuyoruz Kafa yapılarımız uyuşuyor her gün mesajlaşıyoruz. Haftada bir ve ya iki defa buluşuyoruz. Fakat bu buluşmalar genelde evde oluyor. Buluşuyoruz yemek yiyoruz falan fistan sonra sevişiyoruz. Birbirimiz kıskanıyoruz ve başka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz beraber aktivite yapalım istiyorum fakat bir şekilde olmuyor seks temali bir ilişkide olsun istemiyorum fakat o yana doğru evriliyor . Aramızda çok güzel bir uyum var . Hiç bu konuları açmadı bende açmadım hayatı hakkında çok bir şeylerde anlatmıyor. Ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum ve bu tarz olsun da istemiyorum bir yön vermeliyim ilişkimize biz neyiz gibi bir soru sormak da istemiyorum bu soruyu sormadan nasıl yönlendirebilirim

Hoşgeldin hpv bebek. Birkaç aya veya bağışıklığın düştüğünde seneye burada sorarsın bu hpv mi diye.

8ay önce 1 yıllık bir ilişkim bitti 2 ay önce biri ile tanıştım . Ben 22 o 26 yaşında Aynı şehirdeyiz fakat birbirimize uzak oturuyoruz Kafa yapılarımız uyuşuyor her gün mesajlaşıyoruz. Haftada bir ve ya iki defa buluşuyoruz. Fakat bu buluşmalar genelde evde oluyor. Buluşuyoruz yemek yiyoruz falan fistan sonra sevişiyoruz. Birbirimiz kıskanıyoruz ve başka biri ile de flörtleşmiyoruz fakat sevgilide değiliz beraber aktivite yapalım istiyorum fakat bir şekilde olmuyor seks temali bir ilişkide olsun istemiyorum fakat o yana doğru evriliyor . Aramızda çok güzel bir uyum var . Hiç bu konuları açmadı bende açmadım hayatı hakkında çok bir şeylerde anlatmıyor. Ne yaşadığımı anlamlandıramıyorum ve bu tarz olsun da istemiyorum bir yön vermeliyim ilişkimize biz neyiz gibi bir soru sormak da istemiyorum bu soruyu sormadan nasıl yönlendirebilirim

Herkesin kendi hayatı saygım sonsuz.Ben hakkında bilgi sahibi olmadığım daha iki aydır tanıştığım biriyle sevişmezdim.Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım o ayrı konu.Yobaz olabilirim konu sahibine ve birçok kişiye göre.Ama ilişkinizin cinsellik odaklı olmasından rahatsın olduğunuzu söylüyorsunuz işin o tarafa evrilmesine si z sebep olmamış mısınız daha yeni tanıştığınız biriyle her buluştuğunuzda sevişerek?

Acilin fb lik tartismalarina son vermeye geldim. Bu yasanan situationship bence.
Karsilikli sevgi sozcukleri sarf edilir, sefkat ilgi alaka verilir ama iliskinin nereye gittigi taraflardan biri sormadikca aslaaaa konusulmaz.

Cunku hali hazirda taraflardan biri iliskinin mevcut kosullarindan memnundur. Seks var, ilgi sevgi sevkat var, arada bir tatli datelere cikip o aksami doldurup sosyallesme var. Ama sorumluluk yok :)

Sorsan o kisi icin degerlisindir, yerin ayridir ancak hicbir zaman onunla bir iliskinin icinde olacabilecek kadar ozel degilsindir. Tabi acik acik demezler yeterince ozel degilsin diye, yoksa kacip gidersin, o yuzden breadcrumblari eksik tutulmazlar ki ask kirintilari ile doyasin. Komple ac kalirsan gitme ihtimalin yuksek. Her sorguladiginda belli belirsiz net olmayan cevaplar alirsin. Cunku gercekleri soylemek islerine gelmez.

Bu kisiler dogru kisiyi bulunca sizi hayatlarindan sutlarlar, o kisiden ayrilinca geri donme ihtimalleri yuksektir. Yanlis anlamayin, degerinizi falan anlamadi o kisiden ayrilinca. Bundan sonra her sey daha farkli olmayacak. Sadece sizi somurecek yine ayni sekilde. Onun hayatinda hicbir zaman kiz arkadas materyali olmayacaksiniz.
Tavsiyem sizin tekmeyi butun bunlar yasanmadan basmaniz ve kendinizi gelecek olasi mental travmalardan korumaniz.

Konu sahibi, bu yazdigim spekturumda bir senaryo yasayacaksiniz soyleyeyim. Sakin biz neyiz su bu diye sormayin. Adam iliskinin su halinden memnun asla kurcalamayacak. Siz eger hayatinizda boyle bir vakit kaybi istemiyorsaniz bence kendinizi geri cekin bu adamla gorusmeyi bitirin. Yok ben denemek istiyorum diyorsaniz, bulusmalardan sonra evine gitmemeyi deneyin onumuzdeki minumum 3-4 bulusma icin bakalim neler yasanacak.

2 aylık flört dönemi olmaz. Bu kadar uzun süre flört edip hala sevgili değilseniz bunun adı başka bir şey olur. Zaten hayatı hakkında bir şey anlatmaması, sürekli evde buluşmak istemeside beyefendinin aranızdaki ilişkiyi gittiği yere kadar belli bir seviyeye de tutmak istediğini gösteriyor. Ayrıca ciddi ilişki istiyorsanız daha tanımadığınız ve hayatı hakkında bilgi vermekten kaçınan birisi ile birlikte olmanız yanlış.

Adamin iliski niyetinin olmadigi cok belli. Eger siz iliski yasamak istiyorduysaniz bunu bastan söyleyip ona göre davranicaktiniz. Aranizdaki sey suan fuckbuddy‘likten baska birsey degil. Burdan bi iliskiye evrilmesi de zor olur.

Acilin fb lik tartismalarina son vermeye geldim. Bu yasanan situationship bence.
Karsilikli sevgi sozcukleri sarf edilir, sefkat ilgi alaka verilir ama iliskinin nereye gittigi taraflardan biri sormadikca aslaaaa konusulmaz.

Cunku hali hazirda taraflardan biri iliskinin mevcut kosullarindan memnundur. Seks var, ilgi sevgi sevkat var, arada bir tatli datelere cikip o aksami doldurup sosyallesme var. Ama sorumluluk yok :)

Sorsan o kisi icin degerlisindir, yerin ayridir ancak hicbir zaman onunla bir iliskinin icinde olacabilecek kadar ozel degilsindir. Tabi acik acik demezler yeterince ozel degilsin diye, yoksa kacip gidersin, o yuzden breadcrumblari eksik tutulmazlar ki ask kirintilari ile doyasin. Komple ac kalirsan gitme ihtimalin yuksek. Her sorguladiginda belli belirsiz net olmayan cevaplar alirsin. Cunku gercekleri soylemek islerine gelmez.

Bu kisiler dogru kisiyi bulunca sizi hayatlarindan sutlarlar, o kisiden ayrilinca geri donme ihtimalleri yuksektir. Yanlis anlamayin, degerinizi falan anlamadi o kisiden ayrilinca. Bundan sonra her sey daha farkli olmayacak. Sadece sizi somurecek yine ayni sekilde. Onun hayatinda hicbir zaman kiz arkadas materyali olmayacaksiniz.
Tavsiyem sizin tekmeyi butun bunlar yasanmadan basmaniz ve kendinizi gelecek olasi mental travmalardan korumaniz.

Konu sahibi, bu yazdigim spekturumda bir senaryo yasayacaksiniz soyleyeyim. Sakin biz neyiz su bu diye sormayin. Adam iliskinin su halinden memnun asla kurcalamayacak. Siz eger hayatinizda boyle bir vakit kaybi istemiyorsaniz bence kendinizi geri cekin bu adamla gorusmeyi bitirin. Yok ben denemek istiyorum diyorsaniz, bulusmalardan sonra evine gitmemeyi deneyin onumuzdeki minumum 3-4 bulusma icin bakalim neler yasanacak.
daha iyi aciklanamazdi tebrikler 👏👏👏

He is just not that into you filmindeki gibi işte. Tüm gacılar izlemeli romantik komedi deyip geçmeyin.

Adamin iliski niyetinin olmadigi cok belli. Eger siz iliski yasamak istiyorduysaniz bunu bastan söyleyip ona göre davranicaktiniz. Aranizdaki sey suan fuckbuddy‘likten baska birsey degil. Burdan bi iliskiye evrilmesi de zor olur.
Bu iş sözleşmesi değil, duyguları değişmiş olabilir. Bu tür ilişkilerde erkek fikrini değiştirince övülüyor, kız ise nedense aşağılanıyor.

Kendimden örnek vererek anlatmak isterdim ama gerek yok.Sadece diyorum ki kelimesi kelimesine çoook haklısın .Kutlarım.

Back