- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
- Konu Sahibi kandamlasi
-
Su birlikte sigara icme olayina kil oluyorum zaten bazi kadinlarin sirf erkeklerle muhabbet icin sigara ictigini dusunuyorum tek basina icilemiyormu bu meret acaba ama yok onlar sosyal iciciler demi pardon disardan hic oyle gozukmuyor ama evli bayanin ya da erkegin bunu yapmasini anlamiyorum tamamen muhabbete kilif baska bisey degil..öncelikle yakın semtlerde oturuyorlar sanırım birlikte gidip gelmeye başladılar bir süredir. bayan arkadaşla bekar erkek arkadaşın kankası aynı birimde çalışıyorlar. önceden her işlemi kankası ile yaparken şimdi sadece bayan arkadaşla işlem yapıyor. her fırsatta yanında. bayan arkadaşın da dediğim gibi gülüşü giyimi tavrı değişti. birlikte sigara içmeler falan
Bu ne demek ya koyden cikmamak falan sizde onunuze gelenle bu derece samimi oluyorsunuz heralde ortada normal olmayan bir durum varki dikkat cekmis.neler oluyor hayatta sizin hic haberiniz yok galiba..Bunlar iki is arkadasi arasinda gayet normal davranislar. Kadinin namusuna laf etmen normal degil. Sen kac yildir is hayatindasin? Köyden hic cikmamissin gibi bi nosyonun var da?
Dikkatli bi şekilde söylersen bi sorun olmaz bence.ah işte aynen bu yüzden uyarmak istiyorum. dile düşmesinden se öbyle bir durum yoksa bile hareketlerine dikkat etsin diye ama ters tepki verir diye korkuyorum
Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, birlikte arabaya binmesi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki.. Alt kulture uzagim evetBu ne demek ya koyden cikmamak falan sizde onunuze gelenle bu derece samimi oluyorsunuz heralde ortada normal olmayan bir durum varki dikkat cekmis.neler oluyor hayatta sizin hic haberiniz yok galiba..
Ne gereksiz bir polemik. Sen ne düşünürsen düşün dedikodular çıkabiliyor. Sadece bizim iyi niyetli düşünmemiz yetmiyor. Bu dedikoduları da en çok erkekler çıkartıyor. Bi kadın ve erkek çok samimiyse eğer erkeklerin ağzına düşmekten korksunlar bence.Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki..
Seni ilgilendiren bi durum yok kendi aramizda yazisiyoruz yorumlasiyoruz sana gore gereksiz bi polemikse umursamayacaksin cozumu o.Ne gereksiz bir polemik. Sen ne düşünürsen düşün dedikodular çıkabiliyor. Sadece bizim iyi niyetli düşünmemiz yetmiyor. Bu dedikoduları da en çok erkekler çıkartıyor. Bi kadın ve erkek çok samimiyse eğer erkeklerin ağzına düşmekten korksunlar bence.
Kimsenin hayatına kural koymaya hakkımız yok ama ufak bi dedikodu duymuşsak bu konuda kişiyi haberdar etmekte fayda var, şöyle davran böyle davran kocan duyar bu olur şu olur demeden ama bunlar çok ayıp şeyler.
Evli arkadaş konu sahibi olsa, arkadaşım böyle bir durumda ne yapmalı diye sorar.bnce o iş yerindeki evli arkadas aslında sensin... Yeni uye olmuşun sırf bu konu için ...
Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, birlikte arabaya binmesi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki.. Alt kulture uzagim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?