evli kadın & bekar erkek ve itiraf (14. sayfa)

Elinizde bir kanıt olmadan iftira atmaktan öteye gidemez bu ve çok ciddi bir suçlama.
ayrıca icraata dökülmedikçe kimseyi alakadar etmez. Diyelim ki aşık oldu. Ee? Aşık olma mı diyeceksiniz? Adamla flört etmediği sürece uyarılacak bir durum göremiyorum.

Bazen burda okuduklarımdan sonra kendimi sorguluyorum, ben mi anormalim diye. Böyle yorumlar görünce arada sırada da olsa rahatlıyorum.
2 yıl önce evlendim, ne arkadaşlık ilişkilerim değişti ne oturup kalkmam ne giyim tarzım. Evlendikten sonra erkek arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmam gerekiyormuş meğerse.

Herkes kendi doğrularıyla yaşıyor, yaşadığın hayattan, yaptığın seçimlerden mutluysan, hiiiiç sorgulama. İnsan kendi hayatını kendi seçimleriyle yaşayamayacaksa ne anlamı var ki...

Ben arkadaşımı, direk öpüşürken yakaladım. Suç mu, suç, çünkü kadın evliydi. Benim söylememe gerek yok, gayet aklı başında bir insan, o da farkında hatasının fakat gönül bu. Kısa süre sonra da boşanıp o adamla evlendi, gayet de mutlu.

O degil de, benim 1 tane bile sevgilim yokken evli kadin bile sevgili yapiyor ya..adaletin bu mu dunya ?!

Arkadasinizi tabikide uyarmalisiniz.

Bazen insan

Insanlar gaflet denilen derin uykuya duserler.birinin bu uykuda oldugumuzda bizi uyarmasi gerekir cnm.

nerden çıkardın bana bunu nasıl yakıştırdın birdaha benimle konuşma senden bunu beklemezdim---ilk verilecek cevap

sanane ben böyle mutluyum hem eşimde beni aldatıyor cinsel veya duygusal hayatımız bitti zaten boşanıcaz--2.cevap

ee nolcak şimdi keşke dediğiniz gibi olsaydı kimse eşini aldatmaz uyuşturucu sigara gibi kötü alışkanlıklarda olmazdı

Simdi arkadaslik derecesi cok onemli.ben lise arkadaslarimla halen gorusuruz.cok samimiyiz.ve rahatlikla uyarirdim.

slm canım ben sofi diğer hesabım kapndı dün msj atarmısın bana

Arkadaşlar aldığım fikirler çerçevesinde arkadaşım ile konuştum.
şöyle ki eşi ile arasının bozuk olduğu süre içinde erkek arkadaşımızın ilgisinin hoşuna gittiğini ama kesinlikle bir ilişki durumunun söz konusu olmadığını söyledi. Dikkat çektiklerinin kesinlikle farkında değillermiş. Zaten konudaki bekar erkek arkadaş başka bir şubeye tayin istemiş. Konu da bu şekilde kapanmış oluyor sanırım.
Tabii bu durumda bir aldatma söz konusu mu değil mi bunu bilemedim...

Bana gore aldatma sadece fiziken olan Birsey degildir.kocasi dururken baskasinin ilgisi hosuna gidiyorsa ruhende aldatmak sayiliyor bana gore.
ayrica tayin istemesiyle konunun kapandigini sanmiyorum.dikkat cektiklerini anlayinca ortamdan uzaklasmak istemisler ama disarida bulusup durumu ilgisinden hoslanmaktan daha ileri bir duruma getirmeyecekleri ne malum.umarim oyle birsey olmaz eger kocasiyle asamayacaklari sorunlari varsa bosansinlar.
cunku kimse boyle birseyi haketmiyor.bugun ilgisi kayananin yarin oburgun afedersiniz baska biseyi kayar...

hep erkeklermi yapacak biraz da kadınlar yapsın onların da hissiyatı duygusu var sonuçta

aman aman uzak dur ben bıkere bole bı duruma burnumu soktum basıma gelmedık kalmadı ıftıracı oldum kocasını kıskandıgım için iftıra atıyo dedi boswerrrrrr herkes kendı yagında kavrulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…