• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadın & bekar erkek ve itiraf (14. sayfa)

Ayni sey basima geldi hemde daha karisik biz kocamla ayni okuldaydik baska bi evli arkadas da vardi o da cok samimilerdi hep konusuluyordu kulagima geldi x bayan benimkinden hoslaniyo diye inanmadim kadina iftira ediyorlar dedim kadina soyledim bunlqri bak boyle boyle laflar cikariyolar diye sonuc ne oldu biliyo musun
Ben iftiraci oldum
bu arada bu olay gerceklestigi zaman biz sevgiliydik ama henuz kimseye aciklamamistik yani o zaman kocam diildi

öncelikle yakın semtlerde oturuyorlar sanırım birlikte gidip gelmeye başladılar bir süredir. bayan arkadaşla bekar erkek arkadaşın kankası aynı birimde çalışıyorlar. önceden her işlemi kankası ile yaparken şimdi sadece bayan arkadaşla işlem yapıyor. her fırsatta yanında. bayan arkadaşın da dediğim gibi gülüşü giyimi tavrı değişti. birlikte sigara içmeler falan
Valla sen yine de kotu dusunme ama sonucta 28 yasinda insanlar akillari basinda uyarman senin basina sıkıntı acar

yapma yaa okadar da kötü değiliz :KK43:

Valla bazıları aynı yere mi denk gelmiş bilmiyorum da..
Para insanı bozuyor dedikleri bu olsa gerek..:KK48: kimin eli kimin cebinde belli değil..
Küçük bir şube demişsin istanbul yada büyük şehirde misin..
Küçük yerlerde sözde aman duyulur diye insanlar çekinir fln da dünyanın çivisi çıktı..
Küçük bir yerde bile olsanız şaşırmam.

Ayni sey basima geldi hemde daha karisik biz kocamla ayni okuldaydik baska bi evli arkadas da vardi o da cok samimilerdi hep konusuluyordu kulagima geldi x bayan benimkinden hoslaniyo diye inanmadim kadina iftira ediyorlar dedim kadina soyledim bunlqri bak boyle boyle laflar cikariyolar diye sonuc ne oldu biliyo musun
Ben iftiraci oldum
bu arada bu olay gerceklestigi zaman biz sevgiliydik ama henuz kimseye aciklamamistik yani o zaman kocam diildi

ama kimse bilmese de senin sevgilinmiş yani kadını uyarmak için çok geçerli sebebin varmış. ben dış kapının mandalıyım ama zarar görmesinler istiyorum. ayrı ayrı ikisini de severim sonuçta

Valla bazıları aynı yere mi denk gelmiş bilmiyorum da..
Para insanı bozuyor dedikleri bu olsa gerek..:KK48: kimin eli kimin cebinde belli değil..
Küçük bir şube demişsin istanbul yada büyük şehirde misin..
Küçük yerlerde sözde aman duyulur diye insanlar çekinir fln da dünyanın çivisi çıktı..
Küçük bir yerde bile olsanız şaşırmam.

bursadayım canım.
ah o paralar bizim olsa. başkasının parası bizi bozuyor valla. kiminin sinirini bozuyor kiminin ahlakını demek :o

Sizi ilgilendirmez bu, ilişki yaşasalar bile ilgilendirmez. Kocaman insanlar. Ayrıca araya girerseniz tek zararlı siz olacaksınız.

öncelikle yakın semtlerde oturuyorlar sanırım birlikte gidip gelmeye başladılar bir süredir. bayan arkadaşla bekar erkek arkadaşın kankası aynı birimde çalışıyorlar. önceden her işlemi kankası ile yaparken şimdi sadece bayan arkadaşla işlem yapıyor. her fırsatta yanında. bayan arkadaşın da dediğim gibi gülüşü giyimi tavrı değişti. birlikte sigara içmeler falan
Bunlar iki is arkadasi arasinda gayet normal davranislar. Kadinin namusuna laf etmen normal degil. Sen kac yildir is hayatindasin? Köyden hic cikmamissin gibi bi nosyonun var da?

oyhhh kocasına geçmiş olsun!

korkunc ya... kesinlikle karismayin derim .. cunku ayni sey benim isyerinde de olmustu ve buyuk rezalet cikmisti ... en sonunda hepsini ayri yerlere (semtlere)surmuslerdi ...ayrıca bu tarz erkekler bi taneyle yetinmezler ... Bu gidişle Ordan bi kaç tane daha ayarlar o kendine...

Erken yasta evlenip evlilikte aradigini bulamayanlar yada esinin maddi sikintilari olanlar sinif atlamak icin baska erkeklerin pesinde kosmaya basladi.ee erkeginde isine geliyor tabi..

Milletin ar damari catlamis

Ben olsam karismam.

slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?
Arkadaşını çek kenara "canım bak benim de dikkatimi çekti ama yine ihtimal vermedim böyle bir duruma ama konuşulanlar kulağıma geldi ve çok rahatsız oldum bu durumun eşinin kulağına da gittiğini bir düşünsene bence samimiyetinizi sınırlı tutun hatta samimiyeti kesin" diyebilirsin

Tasvip etmemek başka, iki yetişkin insanın özel hayatına karışıp müdahele etmek başka. Kaldı ki eğer aralarındaki şey sadece dostluksa çok daha kötü olur her şey. Ben karışmamanız taraftarıyım çünkü olanlar ya da olacaklar sadece iş arkadaşınızı, o hanımı ve eşini ilgilendirir.

P
ama kimse bilmese de senin sevgilinmiş yani kadını uyarmak için çok geçerli sebebin varmış. ben dış kapının mandalıyım ama zarar görmesinler istiyorum. ayrı ayrı ikisini de severim sonuçta
Iste sevgilimdi ve kocam da oldu buna ragmen ben suclu olduysam kiskancligimdan iftira attiysam sen kendini dusun bir de cnm oysaki tek amacim kadini uyarmakti ne kiskanclik yapmistin ne de iftira atmistim cunku herkes o bayanin ne kadar npamussuz oldugunu konusuyordu o olaylar yuzunden evlendigimizde bizi tebrik bile etmediler cephe aldilar bize bence hic karisma herkes hakettigini yasar

Ben olsam emin olduktan sonra söylerdim, söyledim de onu kaybetme pahasına benimki üç çocuk annesiydi hal hareketleri değişmişti önce sadece inceledim delil topladım inkar edemedi sadece yokya diyebildi aylarca gözüme bakamadı insandır gaflete düşer dedim yanlıştasın dedim, sanırım korktu en azından olay dönüşmez yollara girmeden bitti.. Şimdi konuyu açmıyorum bile bu tarz ilişki yaşayanların gözleri kör oluyor halbuki onlar dışında herkes farkında..

slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?
Açık açık dikkat çektiklerini söylemekten başka kestirme yol yok bence.

Back