- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
- Konu Sahibi kandamlasi
-
Ya insanlik ne hale gelmiş diyorum sadece.
Eğer hatayi uyarmayacaksan gelip buraya da yazma.
Canim arkadaşım diyorsun ama yaptigi yanlışa sesini cikarmiyorsun. Uyarmiyorsun. Millet de uyarma demiş. Pes dogrusu valla.
Eğer bir kötülük görürsen elinle uyar lutfen, ya da dilinle hadi bunlari da yapamadim bari gonlunden onun için dua et.
Hani senin "canin arkadasin"! Ya bu kişi. ....
Terbiyeyle değil, içinde bulunduğu ortam ve hayata bakış açısıyla alakalı.
Bazı insanlar kadınla erkeğin arkadaş olmasını normal karşılar, kötü gözle bakmaz. Dışarıdan ne gözle bakıldığı da çok problem değildir. Kendini bilir, eşini bilir. Sosyal bir insandır ve arkadaşlıkları vardır. Bu kadar basit.
Hem evlenince insan neden her şeye dikkat etmek zorunda olsun ki? Ben de evliyim, hiç dikkat etmiyorum. Kötü kadın mı oluyorum böyle olunca?
Ben de diyorum ki ben bunları yapıyorum ve evliyim, kötü kadın mı oluyorum bu durumda. Ya da eşimi aldatmış mı oluyorum. Dedikodu yapanlar vardır mutlaka ama bu benim umurumda olmalı mı ya da uyarılmamı gerektirir mi? Yanlış yere çekmedim ki tam da söylediklerinizi anlamışım.Hiç tarzım değildir yanlış anlaşilmalari düzeltmek ama dayanamayacam dikkat etmek lazım derken yani bekarken daha rahat hareket edersin örnek vereyim sinemaya gidebilirsin yada cafeye ama evlenince yapamazsin çok zor birsey demedim demi rica ediyorum yanlış yerlere çekmeyin
Ben de diyorum ki ben bunları yapıyorum ve evliyim, kötü kadın mı oluyorum bu durumda. Ya da eşimi aldatmış mı oluyorum. Dedikodu yapanlar vardır mutlaka ama bu benim umurumda olmalı mı ya da uyarılmamı gerektirir mi? Yanlış yere çekmedim ki tam da söylediklerinizi anlamışım.
İş yerinde her konuşma her yakınlaşmayı aldatıyoya çekmek gerçekten çok çirkin. Sonuçta arkadaşınızın hayatı sadece kendisini bağlar ve vereceği kararları eminki düşünüyordur. Yine hem cinsi suçlar mesajlar yazılmış. Adım gibi eminimki Bu olayın tersi olsaydı yani evli erkek bekar bayanla yakınlaşsaydı yine bekar bayan suçlu olacaktı. Bu seferde adamı ayartmış olacaktı.
Anlatmakta zorluk mu çekiyorum? Ben de gidebilirim iş arkadaşımla gezmeye, yemeğe, kafeye, bara, eşim de gidebilir. Evet bizim için normal şeyler bunlar.
Özgürlüğümü bağışladığın için çok sağol.Kandamlası
sana tavsiyem arkadaşını uyar bak
Aslında ben seni baz almadım toplumun geneli için böyledir bendede böyledir ne ben nede eşim ne evli ne bekar kimseyle
basbaşa takılmasına izin vermemde gezmemde çevremde kaldırmaz arkadaşin dediği gibi çok kırsal bir yerde değildir Antalya.neyse ben senin yaptıkların yanlış kötüsün demedim ama bana ters yinede özgürsün
Aynen, b.k donup dolasip kadina yapisiyor.
Simdi burda konu sahibesi bence sizi ilgilendiren bir durum yok. Kadin evli haliyle flort etmek istiyorsa da , onun bilecegi is, yetiskin bir insan sonucta .
Belki heyecan ariyor, gonul eglendiriyordur, esini kotu duruma dusurme ozgurlugu, ahlaksiz olma ozgurlugu bu kadina ait, onun karari. Onun da bir beyni var, kendi dusunup karar verebilri sonucta.
Belki de bu adamdan daha cok hoslaniyor, sonunda korkutuk asik olacak, gercek aski bulacak. Hayatinin askini buldugunu dusunup, bosanip onunla evlenecek. Ulkemizde bosanma ozgurlugu de var, kadinin bu konuda karar verme yetisi de var.
Yani flort ediyorsa ediyor, size dusen bir karar goremiyorum ben. Yetiskin, akli basinda bir insan , ne isterse onu yapar.
Evlenince de yapilabilir bence bu tur seyler. Evlendigim zaman erkek arkadaslarimla sinemaya gitmekten ya da bir cafeye gidip oturmaktan vazgecmeyecegim. Esimin vazgecmesine de musade etmeyecegim. Ben burada yanlis anlasilacak bir durum goremiyorum. Insanlar is yerinde yahut is disinda birbirleriyle samimi olabilirler. Kadin erkek diye arkadas secmeyi dogru bulmuyorum ben..Hiç tarzım değildir yanlış anlaşilmalari düzeltmek ama dayanamayacam dikkat etmek lazım derken yani bekarken daha rahat hareket edersin örnek vereyim sinemaya gidebilirsin yada cafeye ama evlenince yapamazsin çok zor birsey demedim demi rica ediyorum yanlış yerlere çekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?