Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aldatan erkeğe erkektir yapar diyen bir toplumda öyle yakışanı yapar tabloları işlemiyor ben de bir kadın olarak hemen hemen istediğim tüm erkekleri elde edebilirim bir gel dememe bakar o halde erkekler yapıyorsa beni engelleyen ne?
aldatan erkeğe erkektir yapar diyen bir toplumda öyle yakışanı yapar tabloları işlemiyor ben de bir kadın olarak hemen hemen istediğim tüm erkekleri elde edebilirim bir gel dememe bakar o halde erkekler yapıyorsa beni engelleyen ne?
Bana gore aldatma sadece fiziken olan Birsey degildir.kocasi dururken baskasinin ilgisi hosuna gidiyorsa ruhende aldatmak sayiliyor bana gore.
ayrica tayin istemesiyle konunun kapandigini sanmiyorum.dikkat cektiklerini anlayinca ortamdan uzaklasmak istemisler ama disarida bulusup durumu ilgisinden hoslanmaktan daha ileri bir duruma getirmeyecekleri ne malum.umarim oyle birsey olmaz eger kocasiyle asamayacaklari sorunlari varsa bosansinlar.
cunku kimse boyle birseyi haketmiyor.bugun ilgisi kayananin yarin oburgun afedersiniz baska biseyi kayar...
Okadar ileri giderlerse artık kendileri bilir. Tayinin sebebi daha rahat buluşmak mı yoksa kaçmak mı bilemiyorum. Ben dikkat çektiklerini söyledm görevimi yaptım arkadaş olarak. Artık beni aşar