• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadın & bekar erkek ve itiraf (14. sayfa)

Üniversiteden bir erkek arkadasim ayni durumu yasadi. Is yerinde evli bir bayanla yakinlastilar zamanla ilerlettiler. Ve kadin boşandı iki de çocuğu var. Hep suclu erkekler olacak degil ya o eski kocasi ki o da meslektasimiz oylece kalakaldi ortada şu an psikolojik tedavi goruyor

evli olup erkek pesinde kosturan kadinlardan nefret ediyorum.kocasindan memnun degilse bosasin kocasini ondan sonra kimle kiristiriyosa kiristirsin.bence uyarma arkadasin bilmiyomu neyindogru neyin yanlis oldugunu etraftanda anlasilirsa anlasilsin rezil olunca belki akli basina gelir tabi akli varsa

Çok ayıp ne biçim konuşmadir bu aklıma Aysun Kayacınin sözü geldi bir an demiştiya benim oyum ile Dağdaki çobanın oyu nasıl aynı olur.eğer evliysen oturmana kalkmana erkeklerle olan muhabbetine dikkat edeceksin sadece evlilerin değil Bekarlarinda dikkat etmesi lazım tabi bu birazda kişinin aldığı terbiye ilede alakali sanırım
Evli bir kadin bir erkekle is yapti arabasina bindi sigara icti diye namussuz yaftasi yiyor, ben bunu elestirince beni ayipliyosunuz. Asil sizin zihinlerinize ayip, yazik.

Bir de beni mukayese ettigin kisiye bak cay demle. Demokrasinin sorgulanmasiyla ne ilgisi var bu ahlaki yobazligi elestirmenin.

Neyse bu algi seviyeleriyle tartisip banlanmak istemiyorum durduk yere, size hayirli forumlar

Bir kadınla bir erkeğin arkadaşlığı her zaman yanlış anlaşılır. Evli ya da bekar farketmez, bir kadınla bir erkek arkadaşsa,muhabbet ediyorsa, bişeyler paylaşıyorsa muhakkak aralarında bir şey var olarak dedikodusu yapılır bazı küçük zihniyetler tarafından. Benim bunu anlamam mümkün değil.

İşini ona yaptırıyormuş, birlikte gidip geliyorlarmış, sigara molasına birklikte çıkıyorlarmış, kadın farklı giyiniyormuş (aşık olduğu anda gardrobunu yeniledi heralde) falan bunlar ne kadar farazi şeyler aralarında ilişki var diyebilmek için.

Ama tabi bizim kültürümüzde bir kadın bir erkeğin arabasına binmez, hele ki evliyse hiç binemez. Kadın erkek arasındaki sohbet merhabadan öteye gitmez. Kadın sigara içiyorsa kesin aranıyordur, hele ki erkeklerle içiyor, sohbet ediyorsa kesin yolludur. Nasıl bir kafada yaşıyorsunuz bazen merak ediyorum. Allahtan eşim bu zihniyette bir adam değil ve çevremde de bu zihniyette insanlar yok.
Gören de sanır sigara içerken bir strip club havası yaratıyoruz. Birbirimizin suratına duman üflemeler; g-stringlerin, jartiyerlerin havalarda uçuşması... Tey allam ya:KK14: Kıymetli kocişleri, oğluşları sigara içerek ağına düşürmeye çalışan pislik kadınlar işte:KK70:

Çok ayıp ne biçim konuşmadir bu aklıma Aysun Kayacınin sözü geldi bir an demiştiya benim oyum ile Dağdaki çobanın oyu nasıl aynı olur.eğer evliysen oturmana kalkmana erkeklerle olan muhabbetine dikkat edeceksin sadece evlilerin değil Bekarlarinda dikkat etmesi lazım tabi bu birazda kişinin aldığı terbiye ilede alakali sanırım
Terbiyeyle değil, içinde bulunduğu ortam ve hayata bakış açısıyla alakalı.
Bazı insanlar kadınla erkeğin arkadaş olmasını normal karşılar, kötü gözle bakmaz. Dışarıdan ne gözle bakıldığı da çok problem değildir. Kendini bilir, eşini bilir. Sosyal bir insandır ve arkadaşlıkları vardır. Bu kadar basit.
Hem evlenince insan neden her şeye dikkat etmek zorunda olsun ki? Ben de evliyim, hiç dikkat etmiyorum. Kötü kadın mı oluyorum böyle olunca?

Bunlar iki is arkadasi arasinda gayet normal davranislar. Kadinin namusuna laf etmen normal degil. Sen kac yildir is hayatindasin? Köyden hic cikmamissin gibi bi nosyonun var da?

Anlatırken sanırım gördüklerim kadar yansıtamıyorum. 4yıldır iş yaşamındaym ve bir erkek ile kadın arasındaki İŞ ARKADAŞI ilişkisinin ne düzeyde olabileceğini gayet iyi biliyorum

korkunc ya... kesinlikle karismayin derim .. cunku ayni sey benim isyerinde de olmustu ve buyuk rezalet cikmisti ... en sonunda hepsini ayri yerlere (semtlere)surmuslerdi ...ayrıca bu tarz erkekler bi taneyle yetinmezler ... Bu gidişle Ordan bi kaç tane daha ayarlar o kendine...

Aynı şey derken anlatırmısın canım. Evli bekar ilişkisimiydi

Ben olsam emin olduktan sonra söylerdim, söyledim de onu kaybetme pahasına benimki üç çocuk annesiydi hal hareketleri değişmişti önce sadece inceledim delil topladım inkar edemedi sadece yokya diyebildi aylarca gözüme bakamadı insandır gaflete düşer dedim yanlıştasın dedim, sanırım korktu en azından olay dönüşmez yollara girmeden bitti.. Şimdi konuyu açmıyorum bile bu tarz ilişki yaşayanların gözleri kör oluyor halbuki onlar dışında herkes farkında..

Aynen işte farkında olanlar var ve daha farkedecek çok insanlar var.

Bir kadınla bir erkeğin arkadaşlığı her zaman yanlış anlaşılır. Evli ya da bekar farketmez, bir kadınla bir erkek arkadaşsa,muhabbet ediyorsa, bişeyler paylaşıyorsa muhakkak aralarında bir şey var olarak dedikodusu yapılır bazı küçük zihniyetler tarafından. Benim bunu anlamam mümkün değil.

İşini ona yaptırıyormuş, birlikte gidip geliyorlarmış, sigara molasına birklikte çıkıyorlarmış, kadın farklı giyiniyormuş (aşık olduğu anda gardrobunu yeniledi heralde) falan bunlar ne kadar farazi şeyler aralarında ilişki var diyebilmek için.

Ama tabi bizim kültürümüzde bir kadın bir erkeğin arabasına binmez, hele ki evliyse hiç binemez. Kadın erkek arasındaki sohbet merhabadan öteye gitmez. Kadın sigara içiyorsa kesin aranıyordur, hele ki erkeklerle içiyor, sohbet ediyorsa kesin yolludur. Nasıl bir kafada yaşıyorsunuz bazen merak ediyorum. Allahtan eşim bu zihniyette bir adam değil ve çevremde de bu zihniyette insanlar yok.

Sizin adınıza mutlu oldum ozaman.

Aklima bir an dun okudugum bir konu gldi emre ve dilber hatirlayan bilir birden sizin o konu sahibesi olabileceginizi dusundum nedense. Neyse arkadadiniz istemefikce kim ne derse desin karisamazsiniz

Ne diyorsunuz siz yahu?
O bahsettiğiniz konu benim konum,emreden de ben hoşlanıyorum.Dilberle aralarında bişey yok.
Tekrar ediyorum,Emre'den hoşlanan benim ve Emre de ben de bekarız!
Konuyu uzun yazdığım için tam anlaşılamadı bazılarınca sanırım ama bu konuyla uzaktan yakından alakası bile yok!!

Üniversiteden bir erkek arkadasim ayni durumu yasadi. Is yerinde evli bir bayanla yakinlastilar zamanla ilerlettiler. Ve kadin boşandı iki de çocuğu var. Hep suclu erkekler olacak degil ya o eski kocasi ki o da meslektasimiz oylece kalakaldi ortada şu an psikolojik tedavi goruyor[/QUOTE

Al işte

Bazı insanlar kadınla erkeğin arkadaş olmasını normal karşılar, kötü gözle bakmaz. Dışarıdan ne gözle bakıldığı da çok problem değildir. Kendini bilir, eşini bilir. Sosyal bir insandır ve arkadaşlıkları vardır. Bu kadar basit.
Hem evlenince insan neden her şeye dikkat etmek zorunda olsun ki? Ben de evliyim, hiç dikkat etmiyorum. Kötü kadın mı oluyorum böyle olunca?

Israrla yanlış anlaşılıyorum. Benim iş yerinde erkek arkadaşlarla aram iyidir. İşten geç çıktığım çoğu zaman arkadaşlar bırakır bizi evimize. Kocamında iş yerindnki erkek arklar ile muhabbeti gayet iyidir. Medeniyetten uzak yaşadığımız falan yok.

Aa yapma arkadaşım bak kötü bir şey falan mı demeyi bekliyorsunuz? Birilerinin demesiyle mi vazgeçecek? Ya da vazgeçtiğinde kocasını aldattığı gerçeği değişecek mi? Eğer öyleyse olan olmuş. Bir an önce pisliği ortaya çıksın da kocası kurtulsun. Aldatanın kadınından da erkeğinden de tiksiniyorum. Net!

Evli arkadaş konu sahibi olsa, arkadaşım böyle bir durumda ne yapmalı diye sorar.
Bu uyarayım mı uyarmayayım mı diye soruyor.
Konu gerçek mi sahte mi bilemem. Ama konu sahibinin sorusu bambaşka.
arkadasım işte anlaşilmasın diye direk bu durumda ne yapmalıyım diye sormuyor nabiz yoklamak için konuyu anlatıyor arkasındanda uyarmalimiyim diye soruyor diyelim ki konuyu arkadası için açtı o zaman soyle bi soru sorayım arkadasını uyarsa ne uyarmasa ne yani arkadası bişeyleri kafaya koyduysa uyarmanın bir faydası olacakmidir sizce ???

:KK62: Kötü kadın:KK62:

Okuduğum kadarıyla değilsiniz:KK14: Erkeklerle normal arkadaşlıklar kurmak, hatta yeri gelip derdini sıkıntını paylaşmak sizi kötü kadın yapıyorsa, ben de kötüyüm o zaman. El şakaları yapmıyorum, birlikte oturup alttan üstten, terbiye sınırını zorlayan atışmalara da katılmıyorum fakat bunlara zaten her zaman dikkat ediyordum. Sadece evli olduğum için değil.

Son düzenleme:
Back