- Konu Sahibi kandamlasi
Baskasinin isine burnumuzu sokmamayi ogrendigimiz zaman hayat daha yasanilir olacak..
Burası cadı kazanına dönmus yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baskasinin isine burnumuzu sokmamayi ogrendigimiz zaman hayat daha yasanilir olacak..
Evli bir kadin bir erkekle is yapti arabasina bindi sigara icti diye namussuz yaftasi yiyor, ben bunu elestirince beni ayipliyosunuz. Asil sizin zihinlerinize ayip, yazik.Çok ayıp ne biçim konuşmadir bu aklıma Aysun Kayacınin sözü geldi bir an demiştiya benim oyum ile Dağdaki çobanın oyu nasıl aynı olur.eğer evliysen oturmana kalkmana erkeklerle olan muhabbetine dikkat edeceksin sadece evlilerin değil Bekarlarinda dikkat etmesi lazım tabi bu birazda kişinin aldığı terbiye ilede alakali sanırım
Gören de sanır sigara içerken bir strip club havası yaratıyoruz. Birbirimizin suratına duman üflemeler; g-stringlerin, jartiyerlerin havalarda uçuşması... Tey allam yaBir kadınla bir erkeğin arkadaşlığı her zaman yanlış anlaşılır. Evli ya da bekar farketmez, bir kadınla bir erkek arkadaşsa,muhabbet ediyorsa, bişeyler paylaşıyorsa muhakkak aralarında bir şey var olarak dedikodusu yapılır bazı küçük zihniyetler tarafından. Benim bunu anlamam mümkün değil.
İşini ona yaptırıyormuş, birlikte gidip geliyorlarmış, sigara molasına birklikte çıkıyorlarmış, kadın farklı giyiniyormuş (aşık olduğu anda gardrobunu yeniledi heralde) falan bunlar ne kadar farazi şeyler aralarında ilişki var diyebilmek için.
Ama tabi bizim kültürümüzde bir kadın bir erkeğin arabasına binmez, hele ki evliyse hiç binemez. Kadın erkek arasındaki sohbet merhabadan öteye gitmez. Kadın sigara içiyorsa kesin aranıyordur, hele ki erkeklerle içiyor, sohbet ediyorsa kesin yolludur. Nasıl bir kafada yaşıyorsunuz bazen merak ediyorum. Allahtan eşim bu zihniyette bir adam değil ve çevremde de bu zihniyette insanlar yok.
Terbiyeyle değil, içinde bulunduğu ortam ve hayata bakış açısıyla alakalı.Çok ayıp ne biçim konuşmadir bu aklıma Aysun Kayacınin sözü geldi bir an demiştiya benim oyum ile Dağdaki çobanın oyu nasıl aynı olur.eğer evliysen oturmana kalkmana erkeklerle olan muhabbetine dikkat edeceksin sadece evlilerin değil Bekarlarinda dikkat etmesi lazım tabi bu birazda kişinin aldığı terbiye ilede alakali sanırım
Bunlar iki is arkadasi arasinda gayet normal davranislar. Kadinin namusuna laf etmen normal degil. Sen kac yildir is hayatindasin? Köyden hic cikmamissin gibi bi nosyonun var da?
EvetSen evli misin?
korkunc ya... kesinlikle karismayin derim .. cunku ayni sey benim isyerinde de olmustu ve buyuk rezalet cikmisti ... en sonunda hepsini ayri yerlere (semtlere)surmuslerdi ...ayrıca bu tarz erkekler bi taneyle yetinmezler ... Bu gidişle Ordan bi kaç tane daha ayarlar o kendine...
Ben olsam emin olduktan sonra söylerdim, söyledim de onu kaybetme pahasına benimki üç çocuk annesiydi hal hareketleri değişmişti önce sadece inceledim delil topladım inkar edemedi sadece yokya diyebildi aylarca gözüme bakamadı insandır gaflete düşer dedim yanlıştasın dedim, sanırım korktu en azından olay dönüşmez yollara girmeden bitti.. Şimdi konuyu açmıyorum bile bu tarz ilişki yaşayanların gözleri kör oluyor halbuki onlar dışında herkes farkında..
Bu ne demek ya koyden cikmamak falan sizde onunuze gelenle bu derece samimi oluyorsunuz heralde ortada normal olmayan bir durum varki dikkat cekmis.neler oluyor hayatta sizin hic haberiniz yok galiba..
Bir kadınla bir erkeğin arkadaşlığı her zaman yanlış anlaşılır. Evli ya da bekar farketmez, bir kadınla bir erkek arkadaşsa,muhabbet ediyorsa, bişeyler paylaşıyorsa muhakkak aralarında bir şey var olarak dedikodusu yapılır bazı küçük zihniyetler tarafından. Benim bunu anlamam mümkün değil.
İşini ona yaptırıyormuş, birlikte gidip geliyorlarmış, sigara molasına birklikte çıkıyorlarmış, kadın farklı giyiniyormuş (aşık olduğu anda gardrobunu yeniledi heralde) falan bunlar ne kadar farazi şeyler aralarında ilişki var diyebilmek için.
Ama tabi bizim kültürümüzde bir kadın bir erkeğin arabasına binmez, hele ki evliyse hiç binemez. Kadın erkek arasındaki sohbet merhabadan öteye gitmez. Kadın sigara içiyorsa kesin aranıyordur, hele ki erkeklerle içiyor, sohbet ediyorsa kesin yolludur. Nasıl bir kafada yaşıyorsunuz bazen merak ediyorum. Allahtan eşim bu zihniyette bir adam değil ve çevremde de bu zihniyette insanlar yok.
Aklima bir an dun okudugum bir konu gldi emre ve dilber hatirlayan bilir birden sizin o konu sahibesi olabileceginizi dusundum nedense. Neyse arkadadiniz istemefikce kim ne derse desin karisamazsiniz
bnce o iş yerindeki evli arkadas aslında sensin... Yeni uye olmuşun sırf bu konu için ...
Üniversiteden bir erkek arkadasim ayni durumu yasadi. Is yerinde evli bir bayanla yakinlastilar zamanla ilerlettiler. Ve kadin boşandı iki de çocuğu var. Hep suclu erkekler olacak degil ya o eski kocasi ki o da meslektasimiz oylece kalakaldi ortada şu an psikolojik tedavi goruyor[/QUOTE
Al işte
Terbiyeyle değil, içinde bulunduğu ortam ve hayata bakış açısıyla alakalı.
Bazı insanlar kadınla erkeğin arkadaş olmasını normal karşılar, kötü gözle bakmaz. Dışarıdan ne gözle bakıldığı da çok problem değildir. Kendini bilir, eşini bilir. Sosyal bir insandır ve arkadaşlıkları vardır. Bu kadar basit.
Hem evlenince insan neden her şeye dikkat etmek zorunda olsun ki? Ben de evliyim, hiç dikkat etmiyorum. Kötü kadın mı oluyorum böyle olunca?
arkadasım işte anlaşilmasın diye direk bu durumda ne yapmalıyım diye sormuyor nabiz yoklamak için konuyu anlatıyor arkasındanda uyarmalimiyim diye soruyor diyelim ki konuyu arkadası için açtı o zaman soyle bi soru sorayım arkadasını uyarsa ne uyarmasa ne yani arkadası bişeyleri kafaya koyduysa uyarmanın bir faydası olacakmidir sizce ???Evli arkadaş konu sahibi olsa, arkadaşım böyle bir durumda ne yapmalı diye sorar.
Bu uyarayım mı uyarmayayım mı diye soruyor.
Konu gerçek mi sahte mi bilemem. Ama konu sahibinin sorusu bambaşka.
Terbiyeyle değil, içinde bulunduğu ortam ve hayata bakış açısıyla alakalı.
Bazı insanlar kadınla erkeğin arkadaş olmasını normal karşılar, kötü gözle bakmaz. Dışarıdan ne gözle bakıldığı da çok problem değildir. Kendini bilir, eşini bilir. Sosyal bir insandır ve arkadaşlıkları vardır. Bu kadar basit.
Hem evlenince insan neden her şeye dikkat etmek zorunda olsun ki? Ben de evliyim, hiç dikkat etmiyorum. Kötü kadın mı oluyorum böyle olunca?