- 18 Ekim 2014
- 37
- 13
- 13
- 41
- Konu Sahibi kandamlasi
-
Ya bu evli kadınlara ne oluyor.slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?
Aklima bir an dun okudugum bir konu gldi emre ve dilber hatirlayan bilir birden sizin o konu sahibesi olabileceginizi dusundum nedense. Neyse arkadadiniz istemefikce kim ne derse desin karisamazsiniz
Emre ve dilber kimAklima bir an dun okudugum bir konu gldi emre ve dilber hatirlayan bilir birden sizin o konu sahibesi olabileceginizi dusundum nedense. Neyse arkadadiniz istemefikce kim ne derse desin karisamazsiniz
slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?
dun okumustum sanırım o konudada aynı ıs yerınde calıstıgı cocuktan hoslanan bır bayan vardı , dılber ve emre takma ısımler tabıkı nese ordan geldı aklıma dedıgım gıb o ıstemedıkce hıcbır sey olmaz onyargılıda olmamak lazım amac ne bılemeyız yanlısta anlasılıyor olabılır
haklısın. ama bir bayan bir bayanı anlar sonuçta. son zamanlarda kendine iyi bakmalar daha güzel giyinmeler falan. bilemiyorum
ne yani iki kisi muhabbet ediyolar diye hemen kotu yakistirma mi yapmak lazim? ne kadar sacma. Sakin bu zanla yola cikip kadinla konusup kendinizi rezil rusva etmeyin. Zira agir konusur sindiremezsinizslm arkadaşlar.
Arkadaşsınız ama samimi değilsiniz tek taraflı arkadaşlık sanırım bu... Ya da arkadaşınız fazla ilgiye hasret... Ben olsam direk söylerim böyle söylentiler geliyor kulağıma aklı başındabir kadınsın uzulmeni istemem diye... Yine devam ediyorsa hic oralı olmam banane ben kendi hayatıma bakarım kendi tericihi sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?