Evli insanların çoğu neden mutsuz?

Ölümden başka herseye çözüm var , sakın unutma. Zamanla alışacaksın ve unutup gideceksin. Biraz zamana bırak ve durumun müsaitse destek al.
Şuanda travmanın etkisinden kurtuldum bu yaklaşık 5 ay kadar sürdü çok yoğun bir travmatik süreç geçirdim. Vücudum artık kaldırmadğı için şuan canım yanmıyor sanırım.

Çekişmeli dava açabilirsiniz, sonra anlaşmaya yanaşırsa anlaşmalı boşanırsınız.
Çekişip ne yapacağım , onların seviyesine inmiş olurum. Ortak mal mülk yok zaten. Sadece yıpranmışlığım var. Ama çekişme sürecinde daha çok yıpranacağım. Kim medeni kimin gözü tok görsünler istiyorum benim intikamımı Allah alacak.

Anlamazlar. Bunların canını ancak para yakar.

İnsanlar artık emek vermeyi istemiyor, tüketmeyi daha çok seviyoruz. Bu nedenle sevgi saygı bile çabuk tükenen, tüketilince de çöpe atılan bir şeye dönüşmüş. Evlilik gerçekten zor zanaat, iki tarafın da çaba harcayıp emek göstermesi gerek yoksa tükenmeye mahkum oluyor maalesef. Umarım karşınıza kıymet bilen, size emek veren, değer gösteren bir insan çıkar bundan sonra

Ben çok emek verdim daha da vermeye hazırdım aslında ama karşınızdaki sizi enayi yerine koyuyor salak gibi kullanmaya çalışıyor ve ailesine de ezdiriyorsa ne yapsanız boş. Tek taraflı çabayla olmuyor. Yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Bütün hayallerim yıkık dökük. Yeniden hayata döneceğim günü bekliyorum bir umut.

Kızlara böyle davranmazlar , erkek çocuk olunca aklını kaybediyorlar resmen , kadınlarımız ne zaman cehaleti yenerse bu toplum o zaman düzelecek..

Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye, mutlaka bunun da bir sebebi vardır. Biraz zaman sonra inşallah her şeyi unutur, bu da benim için bir tecrübe oldu dersiniz

Hani derler ya her şerde bir hayır vardır diye, mutlaka bunun da bir sebebi vardır. Biraz zaman sonra inşallah her şeyi unutur, bu da benim için bir tecrübe oldu dersiniz
Benim bir önceki konumu okursanız daha iyi anlayabilirsiniz. Nelerle uğraştım 21. Yy da bir evlilik bir hiç uğruna bitti….

Benim bir önceki konumu okursanız daha iyi anlayabilirsiniz. Nelerle uğraştım 21. Yy da bir evlilik bir hiç uğruna bitti….
Evlilik bir hiç uğruna bitmedi , siz anlaşamadığınız ve mutlu olmadığınız için bitti. Avukatım ve boşanmalarda özellikle kadın tarafinda çok görülen bir durumu yaşıyorsunuz. Siz karşınızdaki insanla mutlu değildiniz, mutlu olmadığınız bir ilişkiyi bitirmek sizi bu kadar yıpratmamalı. Asıl sizi yıpratan evlilik kurumunda başarıyı yakalayamamak duygusu ,yani evlilikte başarısız olduğunuzu düşündüğünüz için bu kadar üzülüyorsunuz. Peki neden evlilik kurumunun ilişkisinin yurumemesi sizi bu kadar mutsuz ediyor? Çünkü hayatta kendinize verdiğiniz değeri, hayatta başarı kavramınızı bir erkeğin sizinle evli kalmak istemesine endekslemişsiniz. Hala evliliginizin bir hiç yüzünden bittiğini düşünüyorsunuz ama aslında sizin mutsuz olduğunuz bir evliliğin devam etmesi zaten sizin zarariniza . Hiç yüzünden bitmedi evliliğiniz kocanizin davranışları yüzünden bitti. Zamanla anlatacaksınız, arkanizda aileniz var , ona sahip olmayanlar daha zor durumda .

Böyle bir durumda ayrılarak doğru yaptığıma eminim. Zaten sürdürülmeyecek kadar kötüydü herşey yani istesem de sürdüremez dayanamazdım. Kadın tarafında cok görülen bir bir durumdasınız derken neyi kastetmiştiniz bu maaş kartı olayı mı avukat olduğunuz için daha iyi bilirsiniz tabii ki. Geçen gün yargıtaydan da karar çıktı bu suçtur diye ama bir etkisi yok galiba. Evin içinde olan biteni kanıtlamak da zor.

Sizin durumunuz çok görülüyor demek istedim , mutsuz olduğu evlilik bittiği halde evlilik bittiği için çok üzülenler.

Bir Sebebi insan kendini tanımadan ve karşısındaki de daha kendini tanımayı tamamlamadan evleniyorlar. Sonra kişilerin karakteri ve kişiliği zamanla oluşuyor e birbirinize uygun değilsiniz anlaşılıyor . ayrılmıyorlar da maalesef artık birde olamıyorlar

Tabi ki de kendime verdiğim değeri bir erkeğe endekslemedim eğer öyle olsaydı ayrılamazdım. Sadece sıradan insan gibi evlilikte mutlu olacağımı sevdiğim insanlar hayat arkadaşı olacağımı Ümit ederek bu yola çıkmıştım ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadım kısa sürede. Belki başka insanların 2-3 yıl içinde yaşadığı entrikaları çok çok kısa zamanda hızlandırılmış olarak yaşattılar annesiyle beraber. Mutlu olmadım mutluluğu geçin resmen eziyet yaşadım psikolojik eziyetler vb. Ben elimden gelen aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım ama eşimin proje evliliğinin kurbanı oldum malesef yaşadığım şey evlilik değildi….

Sizin durumunuz çok görülüyor demek istedim , mutsuz olduğu evlilik bittiği halde evlilik bittiği için çok üzülenler.
Ama bu cok üzücü birşey ki. Ne kadar iyi de olsa kötü de olsa ayrılık her zaman acı vericidir. Evliliğin öncesi de var yaşanmışlıklar hayaller , sonradan hızlıca yıkılan hayaller insanı üzer illa Kİ üzer. Evliliği bitirmek çok zor bir olgu. BAzen herşey açık seçik belliyken bile insanın kalbi eziliyor böyle olmak zorunda mıydı diye. Duygusal yıkım bir anda gitmiyor Kİ. Hayatta her zaman mantıkla hareket etmek kolay değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…