Evli insanların çoğu neden mutsuz?

Ülkenin ekonomik durumu bence aile içi geçimsizliği doğrudan etkiliyor lakin benim durumumu bilirsiniz çok farklı bir hale geldi. Günümüzde kocalar evine eşine bakmak istemiyor bir bencillik aldı başını gidiyor. Eşine zerre değer vermiyor ama her konuda kusursuz olmasını bekliyor. Kadın çalışsın parayı versin , yemek de yapsın , temiz de olsun , kaynanası gelini yönetsin , anne babasına hürmette eksiksiz olsun , her konuda hep kadına yükleniyorlar. Bu kayınvalideler de bir zaman gelindi niye aynı eziyeti bizlere de yaşatıyorlar bile bile. Kızım biz çektik siz çekmeyin demiyorlar. Çoğu gelin diyor Kİ vallahi kusur etmedim saygısızlık etmedim ama kendimi kabul ettiremedim diyor burda. Bu neden böyle yaa? Sayıca çok fazla bunlar yemin ederim evlilikten soğudum artık. Bazen düşünceden işin içinden çıkamıyorum.

Şimdi şöyle bir durum var , evlilik için acele etmemek gerekiyor. Nişanlılık veya flört dönemini biraz uzun tutacaksın ki adamı da ailesini de tanıyasın. Baktın bu sürede adam sorumluluk almak istemiyor, kaynana gümbür gümbür geliyor hemen kaçacaksın , arkana bile bakmayacaksın.

Ben bişey istemedim ailemde istemedi eşimin ailesi evlendik 1 hafta hemen bize yatılı kalmaya geldiler sürekli böyle gelip kalma derdindeler hamileyim yine geldiler 1 ay torun tombalak kaldılar o zaman bende ipler koptu eşimi eş olarak göremedim gelmeyin diyemedi 1 ay midesi rahatsızlandı yattı içine atmaktan. Ben böyle düşünmemiştim bana bu kadar gelip gideceklerini söyleseler evlenmezdim. Ha annesi yine geldi kalıyır şuan yine bize müsait misiniz geleceğim demek yok gelmeye karar vermiş geldi

Beni ilginç bi şekilde manipüle ettiler acele ettirdiler seni çok seviyoruz istiyoruz dediler , düğünden sonra da kendi yoluna bakarsın dediler ayrılalım böyle olcaksa falan dedi eşim ( kartımı vermedim diye )
Birden zengin olma planlarını suya düşürdüm sanırım. Sonra da kan kusturdular bunlar çok kısa sürede oldu. İnanamıyorum başıma gelenlere.

Siz neden biz müsait değiliz demiyorsunuz ?

Reactions: The
Ay böyleleri çok güzel saklanıyor ya, düğüne kadar her şey canım gülüm, iki yüzlülükte zirve resmen

İşte bizim ülkemiz niye böyle avam ya? Kişisel alan , yeni evlilere saygı , utanma arlanma yok . Rezil insanlar yaa.

Sen davanda sonuna kadar haklısın , hatırlıyorum konunu, maaş kartını vermedin diye eşin fazla akıllısın sen falan demişti

Boşver gerçekten yok yakınken , cocuk da olmadan ayrılman en doğrusu olmuş, adak dağıt , kurban kestir :)

Belki de içimin acısı geçtiği zaman nelerden kurtulmuşum diyeceğim, şuan biraz üzgünüm hala başıma neler geldi film şeridi gibi gözümün önünden geçip duruyor. İçim ne zaman soğur benden ayrılıp imansız bir gelin bulurlar da bu dinsizlerin hakkından gelirse anca ozaman belki biraz içimin yangını söner.

Ne kadar ayıp yahu insan bir sorar müsait misiniz , gelelim mi der eee siz evde olmasanız ne yapacaklar ?
Bazıları anahtar çıkarttırıyor izinsiz girip evi karıştırıyorlarmış. Ya benim bildiğim insan izinsiz hiç kimsenin evine giremez bu kanun gibi bişeydir. Kayınvalidem geldiği zaman eşimle ikisi uyuyor diyenler var.

Zamana bırak . Zamanla hafifleyecek , bir bakmışsın “ayyy ben buna mı üzülmüşüm, ne kadar saf mısım yahu .”diyeceksin, emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…