Evli insanların çoğu neden mutsuz?

Akraba çok burada ama oğlunun evi hiç gider mi kaynanaya falan herkes ben gibi enayi mi
Aynı şekilde kızlarının damatlarının evine gidemezler. Burada bir adaletsizlik var neden oğlan anaları böyle. Bizim analarımız ayda bir yemekli gelse gidene kadar bin tane laf sokarlar.

Ya da "anne sana oda açalım istersen böyle aklına estikçe geliyorsun" de, bu işin önünü kocan alamıyorsa sen alacaksın yapacak bir şey yok
Ayyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermiş

Bunu derse büyük tartışma çıkabilir eşi anlayışlıdır umarım.
Tartışma çıkmadan çözseydi beyefendi
Ayyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermiş
Bu durumda çok seçeneğin yok, ana oğulu başbaşa bırakman yakın gibi. Ne bencil insanlar var ya, allahım sen koru

Tartışma çıkmadan çözseydi beyefendi

Bu durumda çok seçeneğin yok, ana oğulu başbaşa bırakman yakın gibi. Ne bencil insanlar var ya, allahım sen koru
Valla hiç umrumda değil kendisi bilir zaten hamilelik döneminde bunlarıb saçma hareketlerinden dolayı soğudum eşimden hiç sevgim yok

Bizim yurdumuzda medeni konuşmalar prim yapmıyor illa Kİ çirkinleşmek gerekiyor
Sorma ya, insanlık bende kalsın, o yaptığından utansın dşye arkasını aramıyoruz ama bunlar onurlu insan davranışından anlamıyorlar. Ciğerlerini sökmek lazım ki ayaklarını denk alsınlar.

Ne güzel, akıllı kadınları seviyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…