- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Aynı şekilde kızlarının damatlarının evine gidemezler. Burada bir adaletsizlik var neden oğlan anaları böyle. Bizim analarımız ayda bir yemekli gelse gidene kadar bin tane laf sokarlar.Akraba çok burada ama oğlunun evi hiç gider mi kaynanaya falan herkes ben gibi enayi mi
Bunu derse büyük tartışma çıkabilir eşi anlayışlıdır umarım.Ya da "anne sana oda açalım istersen böyle aklına estikçe geliyorsun" de, bu işin önünü kocan alamıyorsa sen alacaksın yapacak bir şey yok
Aynen zemherinin dediği gibi giderken “Bir daha ki sefere haber verin, çat kapı olmuyor böyle.” diye lafı sokusturuverin.Akraba çok burada ama oğlunun evi hiç gider mi kaynanaya falan herkes ben gibi enayi mi
Ayyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermişYa da "anne sana oda açalım istersen böyle aklına estikçe geliyorsun" de, bu işin önünü kocan alamıyorsa sen alacaksın yapacak bir şey yok
Bizim yurdumuzda medeni konuşmalar prim yapmıyor illa Kİ çirkinleşmek gerekiyorAynen zemherinin dediği gibi giderken “Bir daha ki sefere haber verin, çat kapı olmuyor böyle.” diye lafı sokusturuverin.
Allah sabır versin temelli yerleşmeye çalışıyor olabilir mi ?Ayyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermiş
Amaaan çıksa ne olacakBunu derse büyük tartışma çıkabilir eşi anlayışlıdır umarım.
Oğluyla kalmak istiyorsa kalsın ben kızımı da alıp giderimAllah sabır versin temelli yerleşmeye çalışıyor olabilir mi ?
Tartışma çıkmadan çözseydi beyefendiBunu derse büyük tartışma çıkabilir eşi anlayışlıdır umarım.
Bu durumda çok seçeneğin yok, ana oğulu başbaşa bırakman yakın gibi. Ne bencil insanlar var ya, allahım sen koruAyyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermiş
Benim eşime ben böyle bişey desem beni boğar balkondan atardıAmaaan çıksa ne olacak
Eeee kocanı gönder , kalsın anasıylaAyyy kocam anasına bişry olacak diye korkuyor. Babasını yazın koronadan vefat etti. Kendi evi var kalmıyor kızıyla gitmişti bayramdab sonra bizde kalmaya karar vermiş
Valla hiç umrumda değil kendisi bilir zaten hamilelik döneminde bunlarıb saçma hareketlerinden dolayı soğudum eşimden hiç sevgim yokTartışma çıkmadan çözseydi beyefendi
Bu durumda çok seçeneğin yok, ana oğulu başbaşa bırakman yakın gibi. Ne bencil insanlar var ya, allahım sen koru
Sorma ya, insanlık bende kalsın, o yaptığından utansın dşye arkasını aramıyoruz ama bunlar onurlu insan davranışından anlamıyorlar. Ciğerlerini sökmek lazım ki ayaklarını denk alsınlar.Bizim yurdumuzda medeni konuşmalar prim yapmıyor illa Kİ çirkinleşmek gerekiyor
Yakın olsak yollardım ama ilçede olunca illa bi gelecek oğlunun evine oğlunun evi sonuçtaEeee kocanı gönder , kalsın anasıyla
Ne güzel, akıllı kadınları seviyorum.:)Sen davanda sonuna kadar haklısın , hatırlıyorum konunu, maaş kartını vermedin diye eşin fazla akıllısın sen falan demişti
Boşver gerçekten yok yakınken , cocuk da olmadan ayrılman en doğrusu olmuş, adak dağıt , kurban kestir :)
Geçmiş olsun o zaman, çok ucuz atlatıyorsunBenim eşime ben böyle bişey desem beni boğar balkondan atardı
Yok canım o kadar da değil vallaBenim eşime ben böyle bişey desem beni boğar balkondan atardı
Ben deNe güzel, akıllı kadınları seviyorum.:)
Benim eşim annesini peygamber sanıyorYok canım o kadar da değil valla
Bunun bedeli ağır oluyor ama , kendimi kurtardım belki ama yüreğim çok üzgün zamanla geçer inşallah .Ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?