- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Bence durumu ailene anlat, ben set cektim gelmiyolar yada cagirmiyolar beni, ama eltim var benle yasit ikiz çocukları var tup bebekle oldu para verdik diye oraya gidiyorlar sirf bebekler icin her gün 2 senedir ya orda.kaliyolar ya sabahtan aksama.gidiyolar , esime dedim yazık kiza belki esiyle vakit gecirmek istiyor bıraksınlar artık benim başıma gelse ben istemezdim dedi anladi belki de beni, kaynanamada dedim birak anne kendi baksin sanki sen dogurdun dedim biaz ogrensin filan diye aman benden uzak olsunlardaHerkese merhaba kızlar yalnız değilmişim buna sevindim eşimin ailesine yürüme 10 dk uzaklıkta bir yerde oturuyoruz benim ailem biraz uzak yine aynı şehirdeyiz ama eşimin ailesi kadar yakında oturmuyorlar. Allah için eşimin ailesini seviyorum. Ama eşim orta yolu bulamıyor kendisi benim aileme de gelip gidiyor ama benim aileme haftada bir gidiyorken onun ailesine haftanın altı günü gidiyoruz. Daha dün tartışma çıktı bu akşam yemeğe anneme gidelim yarında kahvaltıya gideriz dedi Ben de bugün evde oturmak istiyorum dedim bütün moralimi bozdun şimdi dedi ne var ya benim evde oturmak istemem suç mu dedim neyse yolda tartışa tartışa eve gittik tabii evde de kavga etmeye devam ettik dedim ben Bu suratı çekmek istemiyorum madem sen git annene öyle de gitmedi. sabaha kadar konuşmadık.. sabah baktım annesini arıyor kahvaltı ettiniz mi çaya geleceğim diye annesi kahvaltı etmiş ben de gittim çay koydum hiçbir şey söylemeden Ne yapıyorsun dedi Ben de çay koyuyorum dedim anneme gideceğiz dedi ben gelmeyeceğim dedim Tamam ben gidiyorum dedi gitti annesi aradı neden gelmedin diye Ben de karnım ağrıyor dedim bir yandan da kahvaltı hazırlıyordum kendime o sesler ne dedi takır takır Ben de bir şey yok dedim sonra tamam dedi kapattı. saat 4'te eve geldi ondan beri de bu zamana kadar konuşmadık. Sürekli annesine gitmek istemesi canımı sıkıyor bundan 2-3 ay önce 2 gün üst üste anneme gideyim dedim daha yeni gittin ya diye lafını yaptı halbuki onun annesine her seferinde gidiyoruz hiçbir zaman lafını yapmadım her zaman gittim ama şimdi en kötüsü ben oldum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar kayınvalidemlerin yan tarafında bina var aynı bahçe içinde oraya bizim için ev yapılacak hiç istemiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir gün kayınvalidemlere gitmesek neredeydiniz neden gelmediniz diye soruyor canım sıkılmaya başladı artık