Evli, çocuksuz , üniversite mezunu, işsiz ev hanımları

İstediğin şeyleri Ailen alsın gene .evlisin diye anne babalık bitmiyor ki.
Bizimkiler oyle degil iste. Evliyim diye hersey bitti sanirim. Birde is bulmadan evlenmemi istemiyorlardi. Sanirim burnumun surtmesini buyuk bir zevkle izliyorlar su an ailem. Desem bana sunu alin biz sana demistik kocan alsin derler.

Bizimkiler oyle degil iste. Evliyim diye hersey bitti sanirim. Birde is bulmadan evlenmemi istemiyorlardi. Sanirim burnumun surtmesini buyuk bir zevkle izliyorlar su an ailem. Desem bana sunu alin biz sana demistik kocan alsin derler.
Senin durumun da zormuş. Daha kendi isteklerini gerçekleştiremezken çocuk masrafı da yapma bence . Tek işsiz sen değilsin. Stres olmadan bir şekilde bir yerden başlarsın bir işe inşallah

Keske benimde yuksek lisans gibi bir ugrasim olsa ama yok onuda yapmadimm. Temizlik yemek isi de cok olmuyor. Iki kisi cok bir is cikmiyor. Dedigin gibi yeni tariflerde artik sikti. Kendimi evde hicbir ise yaramayan birisi olarak goruyorum. Stresten yalnizliktan sikintidan yemeye veriyorum kendimi evlendigimden beri 10 kilo aldim. Davula doncem yakinda

Biz de iki kişiyiz öyle çok eşya hali yok evde ama ben zorlanıyorum. Havalar ısınınca yürüyüşe başlayacağım. Bir ara evde pilates yapıyordum ondan da sıkıldım aslında çık sıkılmadım da evde internet sorunu var cep telefonu yeterli olmuyor. Sen de spor yap iyi geliyor .

Senin durumun da zormuş. Daha kendi isteklerini gerçekleştiremezken çocuk masrafı da yapma bence . Tek işsiz sen değilsin. Stres olmadan bir şekilde bir yerden başlarsın bir işe inşallah
Haklisin aslinda ama saskinlik diyelim. Esimin arkadaslari geliyor. Bizimle ayni xamanda evlenen cocuklari olacak yakinda. Gerci onlarin esi ev hanimi is bulma dertleri yok ama. Iste sikintidan bende cocugum olunca onla vakit gecer die dusundum. Yanlis bor dusunce belkide

Bende cikiyorum yuruyorum sma su ara cok soguk hava kis malum evde tikildim.

Çocuklu arkadaşlar biraz da çocuk tapma fikri sokuyor akıla. Bana artık Zaman'ı gelmiş dediklerinde diyorum ben çocuk severim ama bakmak ayrı bir şey. Onlar da evde bunalıyorum diyorsun çocuk olunca onunla vakit geçer diyorlar

5 senelik evlilik ve yaş 29 cocuk zamaniniz gelmiş bence artık. Yapın gitsin

Bana da kayinvalidem diyor. Oyle baski gibi degilde. Cocuk olursa sikilmazsin die. Ama is bulsam kendimi her anlamada daha iyi hissedecegim sanirim. Cocuk icin en dogru zaman belkide o zaman olacak. Boyle ise gireyim kendi paramla cilginlar gibi alisveris yapmak istiyorum. Esimde oyle cimri bir insan degil ama kira giderler derken birsey kalmiyor elinde

İnşallah bulursun ama iş bulmak evli ve çocuksuz olunca zor oluyor. Çocuk düşünüyorum deyince zaten almıyorlar

Yani evde boş boş oturup Zaman geçirmekte zorlanan evde boş oturmasa da yaptığı şeyden artık tat almayan üniversite bitirmiş işsiz biri isen tabiki katılabilirsin.

4 senedir aralıklı dönemlerde olsa komple evde boş oturmaktan sıkılmış bi olarak. Bu işe son vermek adına kafamda ne yapmak istiyorum/neler yapabilirim diye planlar yaptım uzun ve kısa vadeli. İlk önce evde oturmaktan totoşu göbüşü birbirine karışmış halimden bıktığımdan sağlıklı beslenmeye başladım. Daha iki ay olmasına karşı 10 kilo gitti bile yolun başındayım tabii. Haliyle de küçük küçük evde spora başladım. Bu da beni baya bir teşvik etti diğer planlar için. Bu hafta bilgisayar kursuna yazıldım hem kendime yeni bir meşgale edinmek hemde işe girdiğimde bana artı kazandırması için. Aylık dersen mesela ayda en az 4 kitap 4 film izleme-bitirme hedefi koydum. Ama bu işi kural değil keyifli hale getirebilmek için . Eğer nasip olursa da seneye, 24 yaşımda yeniden üniversiteye girmek hedefim. Evlilik falanda uzuuuunca bir süre de niyetli değilim

Evliyim, üniversite mezunuyum,işsizim ve tedaviyle hamile kaldım inşallah kaybetmem bebeğimi korkuyorum... şuanda işler bitmiyor demenize şaşırdım çünkü kışın ev daha az kirleniyor daha az çamaşır çıkıyor.. sıkılma konusuna gelince spora yazıldım bir ara çok uzak olduğu için bıraktım daha oraya varmadan yoruluyordum üç kez kpss çalıştım 84 78 80 aldım(son sınavda çok çalıştım kursa gittim ancak son gün hastaydım) şimdi düşünüyorum kısmet olmadıktan sonra ne yapsan boş.. kitap okuyorum hergün IDX izliyorum çooookkk sıkılıyorum Allahtan maddi problemim yok çok bunalınca alışverişe çıkıyorum falan ama ne yapsan bir boşluk var dolmuyor

İnşallah bulursun ama iş bulmak evli ve çocuksuz olunca zor oluyor. Çocuk düşünüyorum deyince zaten almıyorlar
Aynen zqten benm simdiye kadar is bulamamin tek sebebi evli olmam. Evli olunca cocugu olur isi birakir izin alir die direk eliyorlar. Ben hemsireyim bide vardiyali nobetli sistem olunca bekarlar daha cazip oluyor isveren icin.
Kpss kursuna gidecem onumuzdeki sene sinav 2018 de nassilsa bu sene yok bizim. Anca devlet isi olursa ole ise girebilcem.

Sizi cok iyi anliyorum. Motivasiyonumu tamamen bitmisti, depresiyona girmeye basladim. Issiligi dusunmekten biktim, cocuk dusunmekten, avm leri dolastiktan... Hatta da EV islerinden nefret etmeye basladim. Kendimi cok caresiz hisettmeye basladim. Sonra kendine dedimistim en azindan elimden geleni yaparim, ondan sonra Ne olursa olsun! Haftaya savunma tarihim var, ve evet kendimi mutlu hisediyorum. Master tezimin konusu icin kaynaklari anadilimde yoktu, hep Ingilizce kitaplari okudum. Sonuc olarak Ingilizcemi gelistirdim. Yazdigimda en cok dipnotlarla ugrastim, ama en azindan akademik yazma sekilleri gelistirdim. O yuzden, caninizi sikmayin, bir kere yazmaya basladiniz mi, is bitmis sayilir! :)

Yasim 34. 8 senelik evliyim 10 sene once atandim memur oldum. Onun oncesinde de universitede falan hep calistim. 2 sene once oglum için ucretsiz izne ayrildim. 2 ay sonra işe baslamam gerek. Eger memur olmasaydim ise falan baslamazdim. Evde de oyle boş oturan biri degilimdir. Cocukla oyun oyna evin işini yap. Vakit kalirsa incik boncuk sepet falan biseyler yaparim. Calismak zor gelmiyo aslinda is ortamlari, insanlar, saçma egolar, saçma diyaloglar beni yoruyor. Oyle para pul bi yere kadar diyorum, çalışmak ruhuma eziyet etmek gibi diyorum sonra vaz geçip calisan hatun kostümümü giyip olumlu şeyler dusunmeye calisiyorum. Konu sahibi kusura bakma ben de icimi döktüm buraya

İnşallah ben de savunmamı vereceğim günlere gelirim. Burada konuşmak bile iyi geldi.

Merhabalar belki o boşluk bebiş de gelince dolar sizin durumunuz benimkine çok benziyor ben de Bebek yok henüz karar veremedik. Korkmayın siz ne kadar rahat gebelik geçirirseniz Bebek de doğduktan sonra o kadar rahat büyür.

Ben de geç kaldım ama yinede okuyorum ikinci üniversiteyi hem de master yapıyorum. İnşallah mesleğinizi yapabileceğini bir bölüm kazanırsınız

Merhabalar belki o boşluk bebiş de gelince dolar sizin durumunuz benimkine çok benziyor ben de Bebek yok henüz karar veremedik. Korkmayın siz ne kadar rahat gebelik geçirirseniz Bebek de doğduktan sonra o kadar rahat büyür.
İnş canım moralini bozmak istemem ama biz hep sınav falan derken çocuğu erteledik istediğimizde de olmadı inan hiç bir sorun yok hatta bir dr(o kadar çok dr a gittim ki...)yumurtalıkların harika çift yumurta atıyorsun demişti ama olmadı olmadı... işsizlik derdime birde infertilite eklendi. Çocuk senin kararın kendini hazır hissettiğinde inşallah hemen olur ancak kendini bu duyguya biraz yaklaştırmanı isterim kiminle konuşsam çocuğumuz olmuyor diyor sadece küçük bir tavsiye umarım yanlış anlamazsın herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…