- Konu Sahibi Lastromance ii
-
Ben evlendiğim zaman eşime de böyle insanlar yüzünden güvensizlik duyacağım hele de hamile kaldığım zaman.. Ne deseydim iradesi güçsüzdü kandın ona sıkma canını herşey iyi olacak mı ?Sadece hoş bir konu değil. Hangi kadın ister ki eşinin dışarıdan gelip bir kadınla birlikte olmasını üzerine utanmadan burada bir kaç zamandır cinsellik konuşmuyoruz demesi ne kadar normal. Kadın kadına bunu yapması? Ben onun iyiliği için diyorum belki kendine iyi gelecektir. Emir kipiyle konuştuğumun farkında değildim kusura bakmayın lütfen.
Demek istediğii bile istiye evli olduğunu bildiği halde görüşüp o kadını düşünmediği için kişi yaşattığını yaşamadan ölmezmiş bu sebeple öyle sölüyor ama tabi emir kipiyle demesi hoş değil.
Ben cinsellik yaşamıyorum ya da konuşmuyorum.. Evli biriyle birlikte değilim..allahım da beni korusun böyle şeylerden. İbadet etmek ona iyi gelecektir ben söylerim yapar ya da Yapmaz kendisi bilir.
İnsan sinirli halde herşeyi söleyebilir bende konu sahibini onaylamıyorum yaptığı kesinlikle doğru değil.. Büyük konuşmamakla bir ilgiside yok bunun evli bir erkek bikere bana yaklaşıcak olsa o adamın dürüstlüğünden şüphe ederim ben nasıl evli bir erkek ki her kadına yanaşıyor benim gözümde o tip erkekler y.vş.k'tır.. konu sahibinin sadece bu adam hakkında 'iyi bir insan' tabiri kullanması beni şaşırttı.. böyleleri iyi biri OLAMAZ..!!Sadece hoş bir konu değil. Hangi kadın ister ki eşinin dışarıdan gelip bir kadınla birlikte olmasını üzerine utanmadan burada bir kaç zamandır cinsellik konuşmuyoruz demesi ne kadar normal. Kadın kadına bunu yapması? Ben onun iyiliği için diyorum belki kendine iyi gelecektir. Emir kipiyle konuştuğumun farkında değildim kusura bakmayın lütfen.
Ben evlendiğim zaman eşime de böyle insanlar yüzünden güvensizlik duyacağım hele de hamile kaldığım zaman.. Ne deseydim iradesi güçsüzdü kandın ona sıkma canını herşey iyi olacak mı ?
Bende öyle söyledim zaten arkadaş ta emir kipiyle yazdığımın farkında değilim dedi insan bianlık sinirle bazen neler söylediğinin farkında olamayabiliyor biraz daha usturuplu yaklaşılabilir bu tarz durumlara.Ne olursa olsun birine emir kipiyle ibadet et diyemezsiniz.
Saygisizca hem de.
Inancli insan baskasinin yanlistan donmesini saglar.
Yanlisa itmez.
.
fakat bu birlikte olmani gerektirmiyor sonuctaEşinin maddi durumu iyi. Hatta at yarışı borçlarını bile eşinin ailesi ödüyomuş
Tabiki bunun onunla bi alakası yok.fakat bu birlikte olmani gerektirmiyor sonucta
Bak şimdi senin burada ki tek hatan bu adamın düzenli aldatan biri olduğunu bilerek bunu kabul ederek görüşmen doğru değil.. ilk sayfada bir arkadaşında yazdığı gibi senin düşüncen benimle de aldatsın karsını nolucak sanki diye düşünmüş olman he bel ki düşünmedin ama davranışın bunu gösteriyor.Böyle insanlar yüzünden diyeceğine eşini iyi tanı öyle evlen. Sen algılayamamışsın galiba. Adam zaten düzenli aldatan biriydi. Hep kadınlar suçlu zaten. Hırsızın hiç suçu yok!
Yol yakinken vazgec yapmaTabiki bunun onunla bi alakası yok.
Bak şimdi senin burada ki tek hatan bu adamın düzenli aldatan biri olduğunu bilerek bunu kabul ederek görüşmen doğru değil.. ilk sayfada bir arkadaşında yazdığı gibi senin düşüncen benimle de aldatsın karsını nolucak sanki diye düşünmüş olman he bel ki düşünmedin ama davranışın bunu gösteriyor.
Yani seni kullanıyor ve sen de buna göz yumuyorsun ,hem de yuva yıkan kadın olmayayım diyorsun ?! Çok ilginç, tezat !Hatayına biri girer de evlenene kadar, gittiği yere kadar gidelim diyor.
Mantıklı olarak bitmesi gerektiğine inandırdım kendimi. Duygusal yönden acı çekmekten korkuyorum. Ve bir de onun için 20 bin tl lik kredi çektim. Onun borcunu ödüyoruz. Onu nasıl halledicem bilmiyorum. Çünkü ödeme için iletişime geçiyoruz. Psikiyatri aklıma geldi fakat yüksek lisans öğrencisiyim derslerim çok ağır ilaçlarında derslerimi etkilemesinden de çekiniyorum
Şimdikinden daha kötü durumda olmazsınız emin olun. İlaçlara da maksimum 1 ay içinde alışırsınız. Doktora ders çalışmanız gerektiğini söyleyin, yan etkileri oldukça az olan ilaçlar var artık. O halde artık sadece bu ödeme işiyle ilgili iletişim kuracağınızı söyleyin ve kararlılığınızı gösterin.
Düşünmedim deme sen bu duruma bile isteye geldin. Ve bir vebal aldın bana göre o adamın karısı her ne kadar bilmese de seni sen büyük bir vebal aldın.. Hiç kırılma darılma gücenme de bana bu noktaya geleceğini düşünecektin ama sen düşünmek istemedin canın istedi denemek istedin görüşmek istedin bile istiyee.. Şimdide yaptığının yanlış olduğunun farkındasın bu yoldan dönmek istiyosun nasıl dönücem diyosun.. 27 yaş bunu bilmek için çok cahil bir yaş değil aklı selim (aklı eren) birisin senin kalbini değil aklını dinlemen gerekiyor çünkü inan bana bu vebalin ağırlığını taşıyamazsın ileride mutlaka tokat gibi çarpılır yüzüne kaldıramazsın.Tabiki niyetim aldatmaya ortak olmak değil ki ben zaten zamanında aldatılmış biriyim. Ama bu noktaya geleceğimi hiç düşünmedim.
Ne olursa olsun birine emir kipiyle ibadet et diyemezsiniz.
Saygisizca hem de.
Inancli insan baskasinin yanlistan donmesini saglar.
Yanlisa itmez.
Konu cinsellik degil evlilik oncesi el ele tutusmak bile yanlis savundugunuzu iyi arastirin ve ogrenin.[/QUOT
Bende öyle söyledim zaten arkadaş ta emir kipiyle yazdığımın farkında değilim dedi insan bianlık sinirle bazen neler söylediğinin farkında olamayabiliyor biraz daha usturuplu yaklaşılabilir bu tarz durumlara.
Teşekkür ederim demek istediklerimi demişsiniz bir an nasıl anlatayım diye düşünmüştüm. Sinirlendiğim nokta kadının bir kadına bunu yapmasıydı biraz kaba davrandım başında bir anlık sinir yüzünden zaten kusura bakmayın dedim Neyse sizede anlayışınız için tekrar teşekkür ederimDiktorya Secret ne demek istediğimi anlayan biri varmış. (Kötü bir amaçla söylemek istemediğimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?