Evli birine aşık olmak

Ne yazık ki insanlar bazı şeyleri yaşayarak tecrübe eder. Yine de teşekkür ederim iyi günler.

Senn durumun tek kalamam bak gor birsi ciksa umrunda olmaz senn heralde hosuna gitmesi yannda olmasi adam bu yonden kullanyr seni suan dustgn dueum metres durumu cok mumemnunsun birak adami ya adi pisligin teki

Adamın eşine inanılmaz üzüldüm.
Ama sadece eşine.

Bazi durumlarda kadinlar eslerini bilmesi tanimasina ragmen aldatmasina ragmen evleniyor veya evliligi surduruyor maddi imkani olmayan neyse fakat meslek sahibi olup bildigine ragmen devam edenler var.

Konu sahibine degineyim neden konu actiniz pismanlik cozum yolu ariyor musunuz onemli olan budur.
Erkekler her seyi yapar kullandim der esi affeder affetmezse yeni birini bulur olan size olur konu sahibi boyle erkeklere prim vermeyin ki azalarak bitsinler.
Bu adam gitse size kim yardim edicek arkanizdan soylenen laflarla kim yasayacak iyi dusunun.

Neden bilmiyorum ama senin yorumun beni çok ağlattı. Çok haklısın. Ama çok aciz durumdayım. İnanın böyle biri değildim ben.

Neden bilmiyorum ama senin yorumun beni çok ağlattı. Çok haklısın. Ama çok aciz durumdayım. İnanın böyle biri değildim ben.

Seni sevse seni evli adamla olan kadin durumuna sokmazdi.
Kendine hayat kur bekar birini bul derdi.
Kendi ailesi var cocugu var senin kimin var???
Keske bunu en basinda dusunseydin.
Iliskini bitir adamla bagini kopart ve bir daha sakin boyle seyler yapma o zaman eski sen olursun.

Bunu çok istiyorum ama o cesareti yapamıyorum. Daha doğrusu nasıl kopartacağımı bilmiyorum. Hiç yol gösterenim yok. Belki de bu yüzden böyle bir alçaklığı yaptım. Hayatta yalnızım. Başka birine yakıştıramıyorum kendimi. Masum ve temiz değilim artık. Derdimi anlatacak tek bir aradaşım bile yok.

Aileniz yok mu calisiyor musunuz?

Ailem var ama onlarla pek bir şey konuşmam. Anlamazlar beni. Evlatlıktan bile reddedilebilirim. Çalışmıyorum da yüksek lisans öğrencisiyim.

Dikkat ederseniz hata olduğunun farkındayım. Ve büyük konuşmamak lazım hayatın ne getireceği belli değil önemli olan yanlıştan dönmektir. Yargılamadan önce bunu düşünün.
Öfff yaaa sizin gibilerin klasik lafı oldu bu. Başına gelir büyük konuşma bilmemne. Bir kere yalancısınız. Evli adamla günde 5 saat konuş sonra masum ayağına yatıp duyguları olduğunu bilmiyordum de. Oh ne ala memleket!! Sonunun nereye gideceğini bilerek başlamışsınız görüşmeye. Adam eşini bıraksa zerre umurunuzda olmaz geride bıraktıkları.

Ailem var ama onlarla pek bir şey konuşmam. Anlamazlar beni. Evlatlıktan bile reddedilebilirim. Çalışmıyorum da yüksek lisans öğrencisiyim.

Ayrilsaniz yerinizi yurdunuzu biliyor pesinizi birakmayabilir.
Buna gore plan yapin biraz da siz cabalayin taniyan sizsiniz.

Adam bariz yalan söylüyor farkındasınız değil mi ? Size aşık falan değil,sadece takılıyor.Evine gidip karısına da diyordur ''seni seviyorum sana aşığım'' diye.Eşini önceden de aldattığını biliyormuşsunuz ne yazık ki sizi de aldatacak,böyle insanlar değişmezler çünkü.
Belki şu an bırakmak zor geliyor ama doğru olan bu.

Haklısınız. Bir şekilde kurtulmam lazım.

Birak esinj aldatan senide aldatir otekinkde aldatir. Bu iliskiden ne olabilirki. Kendini uzme yaziktir.kimsenin ahinida alma. O kadinin maddi imkani ve cesareti olsa belki uzun sure bu evlilige dayanmaz bosanirdi birde o kadin acisindan bakalim duruma belki kadin cocuk olunca esinin duzelecegini sandi ama esi duzelmedi. Ya cidden bu isler cok zor ve kotu seyler..

Eşiyle cinsel problemleri de hakikaten varmış bir çocuk bile yapmışlar karşınızda ki erkek kesinlikle hasta Kendinize bu yaptığınızı nasıl yakıştırıyorsunuz Adam sizi yedeğe almış Bir günde tekmeyi basıp sizi yüz üstü bırakıp gidecek o zaman da kandım bir şey olmaz diye mi karşılayacaksınız terkedilmeyi yoksa güzelim yıllarım gitti diye başınızı taşlara mı vuracaksınız

Eşinin maddi durumu iyi. Hatta at yarışı borçlarını bile eşinin ailesi ödüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…