Evli birine aşık olmak

Aklına öcüüü sen ne yapıyorsun ?
diye en başta deseydin iyiydi..

büyük konuşma cümlesinin arkasına sığınmayın artık..
kader vardır..
ama irade bizdedir..
kul istemedikçe Allah böyle bir kader yazmaz..
irademiz sağlam niyetimiz temiz olursa
gelecekte bir o kadar parlak olur....
ama karısı ile iyi değilmiş
ama cinsellikleri yokmuş(1 yaşında bebeği ebem getirdi)
ama duygularını bilmiyordum...
bunları geç..
herşeyi biliyordun bile isteye girdin bu yola
şimdi nasıl çıkıcam deme..
bıçağın ipi kesitiği gibi
bir çırpıda keseceksin bu ahlak dışı bağı...

Öncelikle merhaba,
Yaşıtımmışsınız. Evli bir erkeğe aşık olmak çok çirkin bir şey. Az kalsın aşık oluyordum ben de ama adama asla açık kapı bırakmadım. Ki ruh ikizim kendisi. Fikirlerimiz ve hayata bakışımız aynı. Benim karakterimden ve fikirlerimden çok etkilendi. O dayısının kızıyla erken yaşta evlendirilmiş. Ama bu benim evli barklı adamı ayartmamı gerektirmez. Çok iğrenç bir şey! Açık açık ona "Ben bir kadının gözyaşlarının üzerine mutluluk kuramam. Üstelik iki çocuğun var. Aramızda bir ilişki olamaz" dedim. Eşiyle arasını düzeltip, mutlu bir hayata devam etmesini ve dost olarak yanında olacağımı ama asla aşk ilişkisini aklından bile geçirmemesini söyledim. Biraz da nasihat verdim koskoca adama. Bir kız çocuğunun babasını hiçbir kadınla paylaşmak istemeyeceğini ve bu rezilliği yapmayacağımı açıkladım. Bana hak verdi ve çok utandı. Gözünde çok asil olduğumun farkındayım. Şimdi evliliğine gayet güzel devam ediyor. Allah ayırmasın.

Şimdi size gelince;
Bu saflık falan değil güzel kardeşim. Sen düpedüz isteyerek adamla beraber olmuşsun. Ben bana hayatta en çok benzeyen adamı reddettim. Değil cinsel, duygusal bir ilişki bile yaşamadım. Bunu hem kendime ve değerlerime yakıştıramam hem de evde çocuklarına bakan masum bir kadının hayatını mahvedemem. Onun vebali adamı cehenneme göndermese bile (yani bir cehennem var mı bilmiyorum ama) vereceği vicdan azabı cehennem ateşinden beterdir. Kendine gel. Herkesin nefsi var evet. Ama İRADE de boşuna verilmemiş.

Karısıyla cinsel anlamda sorunları var ama çocuk yapmayı ihmal etmemiş, üstelik kocası sağda solda aşk oyunlarına dalmışken hamile kadın kim bilir ne acılar çekmiştir. Herşeyden önce keşke biraz empati kursaydınız. Karısını aldatan erkek her türlü yalanı söyler ve en büyük yalanlarından biri de şu meşhur "karımla aramız çok kötü birlikte bile olmuyoruz" zırvasıdır. Aklınız varsa bu adamdan bir an önce uzaklaşın, böyle hikayelerin sonu hep hüsran olur ve ortaya çıkarsa emin olun olan size olacak.

Yani her türlü kullanmış sizi, işin özeti bu. İnsan babasına bile kredi çekmez şu zamanda ama bu adam belli ki aşığım diye maddi olarak da işini görmeye ihmal etmemiş.

karımla beraber olamıyoruz diyor adam?
1 çocuk var bu beraber olmamış halleri mi ?
böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz hayret..
evli barklı cinselliğe varana kadar bütün iğrençliğini anlatıyorlar nasıl yakıştırıyorsunuz yanınıza?

kendinize saygınız olsun....

Konu hakkında yorum yapmayacagım. acı çekmekten söz etmişsiniz ya bir hafta önce 27 yaşında yakın akrabamızın oğlu şehit oldu. o annesinin acısı bence gerçekten acıdır OĞLUM GİTME diye bağırması kulağımdan gitmiyor hala acıyı orada hissettim ben.. bence bir an önce yolunuza bakın.. umarım doğru karar verirsiniz

Eşiyle cinsel sorunları var ve bir yaşında çocuğu var iyi ki sorunları varmış olmasa nasıl okurlardı kim bilir? Adam siz başkasıyla evlenene kadar takılmak niyetinde bunu da gayet açık ifade etmiş. Şu ayrılamıyorum ölüyorum bitiyorum olayı da beni bitiriyor. Kim aşktan ölmüş ya hem de evli midesiz biri için. İleride evlenip aldatılırsan neden diye sormazsın.

Durumu romantikleştirip dramatik hale getirmek bir işe yaramaz. Bi halt etmişsiniz bir an önce doğru olanı yapın. Karısıyla sorunları olması sizin adama yapışmanızı gerektirmez.

1yaşındaki bebek esiyle cinsel iliskisiz mi olmus.madem sorunlu bir evliligi varmis cocuk. Neden olmus?
Sizin gencliginizi duygularinizi somuruyor.emin olun siz de mutlu degilsiniz sadece bagimlisiniz.hayat ona guzel.

Yani her türlü kullanmış sizi, işin özeti bu. İnsan babasına bile kredi çekmez şu zamanda ama bu adam belli ki aşığım diye maddi olarak da işini görmeye ihmal etmemiş.

Maddi manevi cinsel her yonden kullanmis pislik adam normalde ikinci kadina para yedirilir burada bir de kiz ustune para vermis.
Adamin keyfine bakin.

Elalemin adamına 5 saat ne dert anlatılır ki...Ben kocama 5 saat konuşamıyorum.Zararın neresinden dönsen kardır.Tövbe et yuva yıkan sen olma.Yuva yıkanın yuvası olmadığını sen de bilirsin.Belki dediğin gibi büyük konuştun böyle bişey yaşadın olabilir.Ama zararın neresinden dönersen kardır.Dua et atlatırsın,aşk, cinsellik bir insanın onurundan önemli değil!

Merhaba.İnsanız herşey bizim için,sizi kınamıyorum.Ruh halinizi anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.Kendinize bunu nasıl yapıyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

Birincisi adam 10 yılımı çöpe atamam karımı seviyorum demiş.Siz onunla yıllarınızı heba edin.

İkincisi hayatına biri girene kadar gittiği yere kadar gidelim demiş.Hayatınızda o varken nasıl biri girecek ve sizi başkasıyla gayet rahat düşünebiliyor.Çünkü siz asıl değil yedeksiniz.

Üçüncüsü Nasıl kaldırıyorsunuz yedek olmayı.Adam besbelli sizin olmayacak.Bir yaşında çocuk ta olduğuna göre cinsel yaşamları da gayet devam ediyor.

Siz onu sevmiyorsunuz oda sizi sevmiyor bu net.Cinsel arkadaşsınız yanlızca.Zira karısının yatağından çıkıp size geldiğini bile bile devam edemezdiniz.Seven insan paylaşamaz.Hayali bile çıldırtır insanı.Her aldatan erkeğin klişe replikleri vardır.Eşi psikolojik rahatsızdır,çirkindir,pistir,cinsel sorunları vardır,anlayışsızdır,huzuru sizde buluyordur.O dünyanın en iyi eşidir,dünyanın en iyi babasıdır ki çocuğu için katlanıyordur.E tabi öyle söyleyecek yoksa nasıl ikna edecek sizi.Hoş bunlar doğru olsada yaptığınız çok yanlış.

Ben annesi defalarca aldatılan,başka iki kadından birer kardeşi olan,babasız büyüyen bir evlat olarak yazıyorum.Bedelini ağır ödersiniz,ahı yakanızı bırakmaz.Bir kadının ve çocuğunun mutsuzluğunun üzerine kendinize bir mutluluk kuramazsınız.Kuramayın da zaten.Buna hakkınız yok.Her zaman dualarım arasındadır.Kendi nefsi için bir kadına buna yaşatan her kadın (ve adam)bunun bedelini en ağır şekliyle ödesin.

Adam resmen seni cinsel anlamda kullanıyor. Karımı da seviyorum sana aşığım ne demek ya. Cinsel yaşamları yoksa çocuk nasıl oluyor 1 yaşında. Bide kendin diyon daha önce de eşini hastalık derecesinde aldatmış. Adamın niyeti bariz belli sen evlenene kadar seni kullanacak sonrası Allah kerim.
Sana de acıdım. Başka bekar erkek yok muydu da evli bir adamdan medet umuyorsun yazık etme kendine. Öyle ya da böyle unutursun. Bunun vebali cok büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…