- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi gulmevsimi
-
Evlenme sevgili ol diyenleri anlamıyorum.Bu mutlu etmezki bir kadını.Kadın daim ister güven ister.Gerçek ister .Topluma ters bir ilşki onu ancak yaralar..Bu da ancak sonu evliliğe gidebilecek bir ilşkiyle olur.Ben evliliği tavsiye ediyorum size..Bir arkadaşım pn yaöındaki oğluyla kendinden 4yaş küçük hiç evlenmemiş yakışıklı ve de çok ilgili bir adamla evli.Şimdi hamile.Adam 1500tl maaş alıyor ama arksdaşım da çalışıyor gül gibi geçiniyorlar .Adam çok mutlu ediyor ikisini de Mümkün yani.Arkadaşım dışarıya farklı bir imaj verseydi böyle olmazdı mesela.(işyerinden evlendiği kişi)
Mutlumuzun peki :)
Arkadaşlar, ben yaklaşık 5 sene önce boşandım. Eşimle mantık evliliği yapmıştık ama yürümedi maalesef. Severek ayrılmadık. Yani boşandığımda eşime karşı içimde bir şey yoktu zaten. Yürümemesinde biraz o suçlu biraz ben. Hatalarımı görebiliyorum aradan 5 sene geçince. Tekrar dönüşü de yok her ikimiz için de. Yani şimdiden eski eşine dönmek niyeti vb. soracak olanlara cevabımdır. Bu yol hem benim açımdan hem onun açısından kapalı. Çünkü istemiyorum o da istemiyor. ildiğim kadarı ile hayatında da biri var zaten. O kişi hakkında tek düşüncem kızımı sevsin, kızımı üzmesin. Mutlu olsun.
Olay şu ki, maalesef beceremedim psikolojisi içindeyim. Her evlilikte sorunlar var biliyorum ama ben yürütemedim diyorum. Hem güçlü kadını oynuyorum hem de için için evli ve mutlulara imreniyorum.
Boşanan bayanların hayatı kötü diye düşünmeyin. Saat sıkıntım yok, evde yemek var yok sıkıntım yok. Ev temiz düzenli dağınık derdim yok. Kızımla ben küçük bir dünya kurduk, mutlu mutlu yaşıyoruz. Babası gayet ilgili. Her hafta içi hafta sonları alır mutlaka. Gezer tozar eğlenirler. Bu zamanlarda da ben kafa dinlerim alışveriş yaparım. Film izlerim. Arkadaşlarımla buluşurum. Evim arabam var maaşım iyi. Kendimce güzelim, bakımlıyım. Bıcır bıcırım. Yani bir erkek sohbetimden hoşlanır. Sıkmam onları. (annem babam başka şehirde)
Uzattım biliyorum ama bunların üzerine inşa edeceğim bazı şeyleri.
Hayatıma bu sürede birini almadım. Buna ne ihtiyacım oldu ne de imkanım. Evet ben de isyitorum birisi olsun. Deli gibi seveyim, beni çok sevsin. Gecenin bir yarısı arayıp hatırımı sorsun. Gün içinde sıcak bir mesaj. Herşeyi geçtim baş başa verip fikir sorayım, fikir alayım. Yani bana destek olsun. Ben de ona öyle.
Ama gel gör ki nerede nasıl tanışılır bilmiyorum. İş yerinde bile boşandığımı bilmeyenler çoğunlukta. yeni yeni bayanlar duyuyor. Diğerleri evliyim biliyor. Zaten iş yerinde herkes evli.
Bulsam bile hayatıma alır mıyım, dağınık mı toplu mu bunları düşünüyorum. çorabını çıkarır atar mı? dişlerini fırçalar mı? sürekli uyumayı mı ister? ne bileyim bir sürü şey.
İstiyorum ki arada buluşalım sinemaya gidelim. çünkü ben bir anneyim. zamanında evde olmam lazım. kızım her şeyden önemli. belki 1-2 gün tatil yaparız ama gerisi olmasın. evlenmeyelim aynı evi paylaşmayalım. ama çok sevelim. kızım büyüyor. ergenlikte vb kızımı kısıtlamak istemem. heryer sapık dolu. ve işin garibi öyle becerikliler ki bu sapıklar ancak çocuklarda yaralar açtıktan sonra farkedilebilenler var. korkuyorum açıkçası. ayrıca kızımı kıskanmasını istemem yani kızımla arama girmesin. ben iki tarafı da idare ederim diye düşünüyorum.
Çok mu çelişiyorum. Benim gibi ikilemde olan var mı? hem hayatında birini isteyip hem de belli mesafede durmasını? ne yapmak lazım? Bazen çok yalnız hissediyorum bu kadar dolu bir hayat yaşamama rağmen.
İşte benim sorunum o. Malesef ki emekli oluncaya kadar ailemden uzaktayım. Tayin vb imkanı yok. Olsa da istemem çünkü kızım babasını göremez başka segre gidersem.
Burada eşimşn işi dolayısı ile geldiğimiz için hem sehre hem insanlara yabancıyım. Arkadaşlarım 1-2 senelik. Akrabem yok sayılır. Yani yalnızım ne yazık ki.
Canım çok teşekkür ederim. Dans kursuna giden erkekler ne bileyim genelde ya asosyal tipler ya da kadın tavlamaya giden tipler ya da kazanova azgın erkeklermiş gibi geliyor. Dansı şimdilik eliyorum. Bu arada gençliğimde salsa, bachata yapmışlığım vardır (oradan biliyorum tipleri)
.
siz hangi şehirdesiniz bende yalnızımah aynı şehirde olsak sana yoldaş olurdum beraber giderdik turlara vs
bende sendenim
malesef bende kapalı bir kutuyumm
bir oğlumla hayatta tuttundum
ohhh be aynı düsüncede olan bi sürü kadın varmı ne güzell bu düsüceti anneme söylesem intihar eder heralde :)))Kızınız var evlenmiş ayrılmışsınız ne gerek var bidaha evlenmeye.. çocuğunuz olmasa evlenin evlat sahibi olun derdim. Ben bugün boşansam kesinlikle evlenmem.. bu birilerini hayatıma almayacağım anlamına gelmiyor. Gezerim,tozarım,aşık olurum ama evlenmem.. ne gerek var ki..
içinizi titreten birini bulursanız korkmayın ilişkiden canınız ne istiyorsa yaşayın. Adamada açık açık söyleyin,evlilik istemiyorum diye.. hep erkekler mi diyecek :)
Saçmasapan konuşma der annem :)ohhh be aynı düsüncede olan bi sürü kadın varmı ne güzell bu düsüceti anneme söylesem intihar eder heralde :)))
ayyy en azından isin iyi ayrısın bide ailende otursan en iyisine bile bu düsünceyi anlatamazsın vallaSaçmasapan konuşma der annem :)
Of kimin olmuyor ki , şimdi ne geçti aramızda mesela ; annem benım ıcın bısey yapıyormuş ev eşyası ona söyledim oda pek umursamadı kızdım bende insan Allah razı olsun der sonra lafı cevırdı teşlekur edıyor falan ne kadar duygusuz bu erkeklermutluyum.arada kafasını gozunu patlatasım var tabı ..o da oluyor yanı :) ama cok iyi anlasıyoruz yanı eşim olmasaydı ıyı bır kankam olurdu...
Yok kız ben ayrı değilim :) allah ayırmasın diyeyim :) olurda ayrılırsam evlenmem diyorum :))ayyy en azından isin iyi ayrısın bide ailende otursan en iyisine bile bu düsünceyi anlatamazsın valla
bende sınava giricem tekrar üni icin insallah güzel bi bölüm kazanırım da ilersi icin yatırım olurr
yok ayrısın dememdim zaten düsüncen hosuma gitti bende cocuk yok ama olupta ayrılsa aynen evlenmem zaten derim cocugum var evlenip alemin adamını mı cekicem :)))Yok kız ben ayrı değilim :) allah ayırmasın diyeyim :) olurda ayrılırsam evlenmem diyorum :))
Hiçbişeyim olmasada işim var,ne aileye nede bi erkeğe boyun eğmem. İnşallah istediğin bölüm olur,istersen zaten olur
Çok aşık olmam lazım bidaha evlenmek için o da imkansız gibi bişey :)yok ayrısın dememdim zaten düsüncen hosuma gitti bende cocuk yok ama olupta ayrılsa aynen evlenmem zaten derim cocugum var evlenip alemin adamını mı cekicem :)))
Valla istesek de istemesek de öyle.Ben dikkate alırım kardeş.Bu konudaki fikrimi de değiştiremezsin.Toplumun fikrini de mantıklı buluyorum bu konuda.bundan 200 sene önce kadınların oy kullanması da topluma tersti. sosyal hayata karışmalaarı, spor müsabakalarına katılması hatta bir lokantada yemek yemeleri bile topluma tersti.
siz zannediyorsunuz bunlar bir anda oldu, zaten hep elimizdeki haklardı..
hayır. yıllar süren mücadelelerle bu haklar elde edildi.
eğer sizin gibileri dinleyip otursalardı hiçbiri olmazdı.
böyle topluma ters adı altında saçmalıklarınızı yaymayın rica ediyorum. o toplum denen şeye uysaydık bugün bir sürü hakkımızdan mahrum kalırdık!!
Valla istesek de istemesek de öyle.Ben dikkate alırım kardeş.Bu konudaki fikrimi de değiştiremezsin.Toplumun fikrini de mantıklı buluyorum bu konuda.
Mantıklı bulıyorum dedim.Mantıklı bulmadığıma boyun eğmem .Evlilik dışı ilşki sağlıklı birşey değil kadın ruhuna.Toplumun evlilikdışı ilişki olmaz düşüncesine katılıyorum.Şeytan dürtebilir ama doğrusu böyle:)demek yarın toplum sokağa çıkmanı yanlış bulsa evinde oturup kalacaksın öyle mi?
bugün bazı toplumlarda kadının araba kullanması hoş görülmüyor hatta yasak araban olsa bunu da doğru bulacak mısın?
ben dikkate alırım derken ben güçsüzüm dik duramıyorum başka kadınlar çalışsın bunu değiştirsin ben de keyfini sürerim anlamı çıkar burdan. bu da karakterini ele veriyor... sizin gibi ezilmeyi baştan kabul eden kadınlar oldukça çok sorun yaşarız biz..
Mantıklı bulıyorum dedim.Mantıklı bulmadığıma boyun eğmem .Evlilik dışı ilşki sağlıklı birşey değil kadın ruhuna.Toplumun evlilikdışı ilişki olmaz düşüncesine katılıyorum.Şeytan dürtebilir ama doğrusu böyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?