Evlenmiş boşanmış ve çocuklular. Hem hayatımda birisi olsun istiyorum hem korkuyorum

bundan 200 sene önce kadınların oy kullanması da topluma tersti. sosyal hayata karışmalaarı, spor müsabakalarına katılması hatta bir lokantada yemek yemeleri bile topluma tersti.
siz zannediyorsunuz bunlar bir anda oldu, zaten hep elimizdeki haklardı..
hayır. yıllar süren mücadelelerle bu haklar elde edildi.
eğer sizin gibileri dinleyip otursalardı hiçbiri olmazdı.

böyle topluma ters adı altında saçmalıklarınızı yaymayın rica ediyorum. o toplum denen şeye uysaydık bugün bir sürü hakkımızdan mahrum kalırdık!!

çok mantıklı konusmussunuz zaten bıten evlılıkte mantık evlılıgı ımıs ve mantık cercevesınde bıtmıs ve bosanan ebeveynler olarak cocugunuzla ılgılı konularda anlayıssınız , ılerde hayatınıza bırı gırerse kızınıza karısmaması en dogrusu her konuda cunku onun anne ve babası sızlersınız o kısı bır abı olur ancak...

yalnız o kişi eski eşinizi kıskanabılır..

çocugunuz oldugundan ve önceliğiniz o olduğundan kendisine yeteri kadar zaman ayırmadıgınız anlarda size tepki gösterebilir..

yetişkin insanlarsınız sizinle izniniz dahilinde cinsellik vb yakınlaşmalar yaşamak isteyebilir siz buna ne kadar karşısınız yada ılımlısınız düşünmelisiniz, ayrıca adam ciddi olsun ama evlilik vs olmasın derseniz tek bulabileceğiniz sizinle öylesine takılacak adamlardır bunu söylemeliyim...

birde kızınız ve sevgili yada eş adayınızla aradaki dengeyi kurmanız tamamen size kalmış bunu becerebilirseniz mutlu olmak sizinde hakkınız...

ah aynı şehirde olsak sana yoldaş olurdum beraber giderdik turlara vs

bende sendenim

malesef bende kapalı bir kutuyumm

bir oğlumla hayatta tuttundum

aa ne kadar güzel eşimle bende dans ederiz. dereceliyizde.
hadi sizin dediginiz gibi tipler geliyor ama düzgünler arasından elenirler.
başlangıç. sınıfından da başlamassın. seviyeni tesbit ettikten sonra uygun sınıfa verirler seni.
ileri sınıflarda da senin dedigin gibi tipler kalmıyor..

boşanmış olsaydım sizin endişelerinizi ben de yaşardım. hayatımda biri olmalı diye kendimi koşullamazdım ama beni sevdiğine inandığım be benim de sevdiğim biri karşıma çıkarsa da uzun süre evlenmezdim. onu gerçek anlamda tanımaya, anlamaya çalışırdım. boşanmış ve çocuklu biri olmanız sevmek için engel olmamalı.

ohhh be aynı düsüncede olan bi sürü kadın varmı ne güzell bu düsüceti anneme söylesem intihar eder heralde :)))

Saçmasapan konuşma der annem :)
ayyy en azından isin iyi ayrısın bide ailende otursan en iyisine bile bu düsünceyi anlatamazsın valla

bende sınava giricem tekrar üni icin insallah güzel bi bölüm kazanırım da ilersi icin yatırım olurr

mutluyum.arada kafasını gozunu patlatasım var tabı ..o da oluyor yanı :) ama cok iyi anlasıyoruz yanı eşim olmasaydı ıyı bır kankam olurdu...
Of kimin olmuyor ki , şimdi ne geçti aramızda mesela ; annem benım ıcın bısey yapıyormuş ev eşyası ona söyledim oda pek umursamadı kızdım bende insan Allah razı olsun der sonra lafı cevırdı teşlekur edıyor falan ne kadar duygusuz bu erkekler

ay guldurdunuz beni kizlar. kafamiza gore takilalim diyorsunuz yani oylemi evlilik olmasin. sizde haklisiniz, cunku erkekler evlenince sorumsuz cocuk gibi birsey oluyorlar. birde sanirim insan o heyecanlari ariyor. bi msjla kalbin carpsin, gordugunde icin bi hos olsun vs vs vs..evlilikte bu cogu zaman kisa surede bitiyor...bosanmis olmak tabiiki sknti degil ama cocuklu olmak daha zor. cocuklar icin yurutulen once evlilik var, bosa degil...cocuklar onemli. cocuklar var diye kendi kandinligimizi unutmamak gerek diyorum ama dedigin gibi nerde kiminle nasil taniscaksin? biraz ortamlara gir diycem..

ayyy en azından isin iyi ayrısın bide ailende otursan en iyisine bile bu düsünceyi anlatamazsın valla

bende sınava giricem tekrar üni icin insallah güzel bi bölüm kazanırım da ilersi icin yatırım olurr
Yok kız ben ayrı değilim :) allah ayırmasın diyeyim :) olurda ayrılırsam evlenmem diyorum :))
Hiçbişeyim olmasada işim var,ne aileye nede bi erkeğe boyun eğmem. İnşallah istediğin bölüm olur,istersen zaten olur

yok ayrısın dememdim zaten düsüncen hosuma gitti bende cocuk yok ama olupta ayrılsa aynen evlenmem zaten derim cocugum var evlenip alemin adamını mı cekicem :)))

yok ayrısın dememdim zaten düsüncen hosuma gitti bende cocuk yok ama olupta ayrılsa aynen evlenmem zaten derim cocugum var evlenip alemin adamını mı cekicem :)))
Çok aşık olmam lazım bidaha evlenmek için o da imkansız gibi bişey :)

Valla istesek de istemesek de öyle.Ben dikkate alırım kardeş.Bu konudaki fikrimi de değiştiremezsin.Toplumun fikrini de mantıklı buluyorum bu konuda.

Valla istesek de istemesek de öyle.Ben dikkate alırım kardeş.Bu konudaki fikrimi de değiştiremezsin.Toplumun fikrini de mantıklı buluyorum bu konuda.

demek yarın toplum sokağa çıkmanı yanlış bulsa evinde oturup kalacaksın öyle mi?
bugün bazı toplumlarda kadının araba kullanması hoş görülmüyor hatta yasak araban olsa bunu da doğru bulacak mısın?

ben dikkate alırım derken ben güçsüzüm dik duramıyorum başka kadınlar çalışsın bunu değiştirsin ben de keyfini sürerim anlamı çıkar burdan. bu da karakterini ele veriyor... sizin gibi ezilmeyi baştan kabul eden kadınlar oldukça çok sorun yaşarız biz..

Mantıklı bulıyorum dedim.Mantıklı bulmadığıma boyun eğmem .Evlilik dışı ilşki sağlıklı birşey değil kadın ruhuna.Toplumun evlilikdışı ilişki olmaz düşüncesine katılıyorum.Şeytan dürtebilir ama doğrusu böyle:)

eskiden evlilik mi vardı?
ne demek sağlıklı değil ben hep evlilik dışı yaşadım ilişkilerimi hiç de sıkıntı yaşamadım oysa evlenip depresyonlardan depresyonlara giren çok tanıdığım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…