Eskiden nasıl evlilik yoktu?Yoksa da şimdi var.
Neye göre bu kanıua vardım.Genel olarak böyle zaten.Etrafımdaki kadınlarla iletişim halindeyim.Boşanmış yada yaşı kemale ermiş veya birşekilde çoğu kadına böyle yaklaşan çok oluyor zaten.Bak ben bu düşüncedeyim ama bana bile ;böyle imaj vermedipim halde yaklaşan oldu.Bu konuda emin ol zorluk çekmeyiz bulmakta.Zibil gibi.Bir de senin gibi düşünsem öyle imaj versem nolurdu bilmyorum.Böyle bile kırılıyorum öyle nolurdu artık.İş daimi olacak gerçek olanı bulmakta.Bu da senle evliliği düşünecek fikirde erkekle olur. O kişi senle değil başkasıyla evlenirse kırılırsın
..Bu erkekler belli.
Senin gibi marjinaller nasıl kırılmıyor anlamıyorum.Neyse farklı düşünüyoruz.Ben düşüncemi değiştirmem istemem de değiştirmek.Sen de istemezsin.Burda bırakalım.Bunun gibi konularda zaten tek fikir olmaz.
kadınlığının tek amacını evlilik olarak almazsan kırılmazsın.
hayatını yaşamak, aşkı tatmak istersen, evlilik gibi anlamsız insan doğasına aykırı bağlara kendini kaptırmazsan kırılmazsın.
cinselliğin de insanın bir ihtiyacı olduğunu bilir ve buna göre yaşarsan hayatını kırılmazsın.
buradan sanki, ilk gördüğün erkeğin kucağına atlayacaksın anlamı çıkmasın.
bir erkeğin cinsellik isteğinin karşısındaki kadınla alakası olmaz. kendi öz kızına kardeşine saldıran erkekler var o zaman kardeşi öyle bir imaj mı veriyor diyeceğiz?
öyle alışmışsınız ki suçu kadında aramaya, hemen ''ama ben öyle imaj vermiyorum'' diye savunma ihtiyacı duyuyorsun.. oysa bunla alakası yok.
ayrıca neden kırılıyorsun?
cinsellik yaşamak ister bir erkek, onların fiziksel yapısı bizler gibi değil. cinsellik yaşamazlarsa sıkıntı yaşarlar.
sen istemezsen saygı duyabilir ancak uzun süre cinsellik yaşamadan durmasını beklemek haksızlık olur. ki kadın için de bir ihtiyaç.
ve erkekler evlilik kararını sonradan alırlar.
yani başlarken ben evleneceğim diye başlamaz erkekler. dilinde evlenmek isterim dese de kalben istemez. zamanla alışırsa bu karara ulaşır.
yaşı almış kadına yaklaşım diyorsun o erkekler de benzer yaşlardaysa atıyorum 35 ve üstüyse o yaştaki erkeğin ergenler gibi el ele gezmesini beklemek olmaz ki.
bunu neden anlayamıyor kadınlar?
marjinal değilim ayrıca ben. olması gerektiği gibi davranıyorum. dolayısıyla ne kırılıyor ne de üzülüyorum.
asıl biz tr de böyle flört sevgililik gibi şeyleri hiç bilmiyoruz.
masa tepesinde 2 saat lak lak etmeyi sevgililik sanıyoruz. sonra da evlenince adamın bin tane huyu çıktı deniyor.
e sen tam tanımadın ki?
evlenmeden anlayamayacağın şeyler olacak ama emin ol bu kadar şaşırtmayacak seni iyi tanırsan.
senin yetişme tarzın baştan yanlış.
erkek benle ciddiyse seks düşünmez diye şartlamışsın. oysa tam tersi. sevgililik sevişmekten gelir. sevişmek istemeyeceğin erkekle ne diye sevgili oluyorsun?
erkek seks isteyince de ''aaa bana basit kadın muamelesi ediyor'' diye kendi kendine üzülüyorsun. oysa bunlar o kadar saçma şeyler ki..
bizim erkekler olgun değil.
o yüzden iyi düşünmen lazım ancak seks istemesi anormal değil...
bir de şöyle bak, o erkek de sevişmekte keyif almayacağı bir kadınla neden evlensin?
dediğim o kendince ördüğün kalıpları kırmadan sen hep kırılacaksın.
kadın olmak bu değil.