- Konu Sahibi gulmevsimi
bu arada okumayıp kaçırdığım mesajlar olmuş. ne güzel öneriler gelmiş. Çok sevindim vallahi. Yarın itinayla okuyup teker teker olabilirliklerini inceleyip harekete gececeğim. Çok öpüyorum. Muck.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru diyosun internettekilere kesinlikle guvenmemek lazim kurs fikri iyiymis en iyisi izgilizce mi kidiksiyon bilgisayar felan nasil gidipte bicki nakis kursunda bulamayiz tabi
![]()
Çocuk sahibi olup ayrıldıktan sonra tekrar evlenmek bence saçma. Evi var gelir var arabası var daha ne olacak ? Aşk için evliliğe gerek yok,hatta evlenmeden daha iyi yaşıyor biçok insan aşkıaçık konusayım bende aynı fıkırdeyım.hele benım ıkı kızım vaar..tabıkı asık olurum ama aynı eve almak evlenmek bana cok korkunc gelıyor...kız anası olunca paranoyak oldum sanırım...ama konu sahıbıne de hak verıyorum..cunku mantık evlılıgı yapmıs.artık ask ıstıyor sefkat ıstıyor
Kiz vallahi diksiyon dusunuyodum baska amacli ama aklimda o da vardi dogru diyosun ya asosyal adami napiyim dur not aldim ben canim tesekkurlerhahahha :) bak mesela mutfak sanatları kursları var gunluk workshop tarzı onlar da olabılır... ayy diksiyon olmaz bee..gelen adam asosyaldır acılmak ıcın gelıyordur. bı de onu açmaya uğraş :) diksiyonu eledik...
yazılım kursları olabılır.atıyorum bılgısayar ıle ılgılı calısıyorsun ,yazılım yada program kursu...
muhasebe uzerıne calısıyorsan; yenı guncel gelen programlama ıcın kurslar oluyor onları takıp edıp katılabılırsın .maksat bı taşla iki kuş.hem koca bulup hem kendını geliştiriyosun :)
bu uzaaaaaaaar gıder.ama koca bulmak ıcın buyuk sehır böyüüük niğmet :)
dans kursunu da eleyin oraya gelen erkekler genç ve pek güvenilmez olur gibi![]()
Kiz vallahi diksiyon dusunuyodum baska amacli ama aklimda o da vardi dogru diyosun ya asosyal adami napiyim dur not aldim ben canim tesekkurler![]()
Sagol canim opuldunhahahahahha :) ne demek bebeğim ya...sıkıştın mı gel :)
Evlenme sevgili ol diyenleri anlamıyorum.Bu mutlu etmezki bir kadını.Kadın daim ister güven ister.Gerçek ister .Topluma ters bir ilşki onu ancak yaralar..Bu da ancak sonu evliliğe gidebilecek bir ilşkiyle olur.Ben evliliği tavsiye ediyorum size..Bir arkadaşım pn yaöındaki oğluyla kendinden 4yaş küçük hiç evlenmemiş yakışıklı ve de çok ilgili bir adamla evli.Şimdi hamile.Adam 1500tl maaş alıyor ama arksdaşım da çalışıyor gül gibi geçiniyorlar .Mümkün yani.Arkadaşım dışarıya farklı bir imaj verseydi böyle olmazdı mesela.
Mutlumuzun peki :)oooooff asırı mukemmelliyetci bir anne gördüm..canım benım cok guzel bır hayatın var cok guzel de bır annesın analdıgım kadarıyla.ama corabını yere atar mı dusuncesıne kadar ırdelemen senı cok yorar...tikli temiz adamla da evlensen seni yorar.su saatten sonra senın bakacagın krıterler;
1.kız annesısın.hayatına alacagın erkeğe coook guvenmen lazım..aynı evın ıcınde yasayacaksınız... gerektıgınde yalnız kalacaklar..sana tavsıyem olursa eger kız babası bırıyle evlen.tabıkı karpuz degıl secemezsın ama oncelıgın o olsun kı bırbırınızı anlayabılesınız...
2.senın bu kadar maddı ımkanların yerınde ıken sakın dusuk gelırlı bırını dusunme..burda cok okuyoruz ;benım parama geldı kesın benımle bu yuzden evlendı dıye..maddı anlamda da eşitlik olması acısından..ne bileyim bir memur olabilir..
3. siyasi ,mezhep farklarını dusunerek birini seç..bana göre tabıkı cok sacma.ınsan ınsandır! ama bu ayrımı gozetmem herkes benım nezdimde eşittir dıyorsan sıkıntı yok...
4.daha oncekı gecmısını cok ıyı arastır... ve ınsallah da mumkun olur da severek evlenırsın. o zman ter kokusu sana cennet kokusu gelir...
Ha dıyeceksın kı böyle bır eşi ben nereden bulacağım..
bi kere öyle facebook da ınstagram da falan bulamazsın.bulanlar ender kısıler.onlara da bız halk arasında ballı dıyoruz :)
cafelerde de bulamazsın....
bulacagın yerler tatıl turları...kişisel gelişim kursları( atıyorum insan kaynakları egitimi cart curt)
yada maşukiye gunu birlik seyahat turları.. dıyeceksın kı kızımla nasıl gıdeyım..haftasonları babası alıyor dıyorsun.gunu bırlık kartalkaya ,kartepe bolu vs etkınlıklerını takıp et..ayy kaç kişiye koca bulmuşluğum var yahu..dinle beni :)
ben de ingilizce kursunda buldum :)
yardımcı olabıldım umarım.sevgiler..
kardeş erkeklerin arayıp da bulamadıgı bir ilişki tarif ediyorsun
benimle olsun ama az olsun. gerektiginde yanımda olsun ama gerekmediginde olmasın.
bak bir ilişki kesinlikle kendini deliler gibi kaptırmadıktan sonra yaşanacak en en mantıklı ilişki şekli.
neden kaptırma. çünkü sen veya karşında ki 5 gün sonra ayrılabilirsiniz. bunu bilerek ilişkiye başlarsan gittiginde veya aramadıgında üzülmessin.
kurslara git. örnek dans kursları ( sosyal latin dansları ) hem de spor yapmış olıursun... hemde yeni kişiler ile tanışıp kurs içinde olmasa o kurslar veya başka kurslar geceler düzenlenler dans geceleri her bilen gelir. başka başka insanlar ile tanışma fırsatı bulursun.
düşünürsen ve ist. isen benim bir tanıdıgımın dans kursu var. işlerinde ve mesleklerinde cok profesyonel, güzel insanlardır.
özelden isimlerini yazabilirim. araştırabilirsin.
Eger basta ben evlenmek istrmiyorum gezip sevilmek sevmek istyrm felan derseniz direk erkek cinsellik dusunur ve seviyomus gibi yapar sonra kendinizi kotu hissedersiniz bi de evlenmis cocuklu biri olmasi mantikli bence ama 5 sene de daha calistiginiz yerdekiler bilmiyorsa tabi bulamazsiniz zaten evden ise isten evedirr hayatiniz bence cekinmeyen herkes duysun nolcak bi de filmlerdeki gibiolmuyor maalesef eger karsi taraf bosandiginizi duyarsa ve evlilige yonelik bi iliski olmazsa sadece cinsel obje gozuyle bakiliyo adi pislikler
oooooff asırı mukemmelliyetci bir anne gördüm..canım benım cok guzel bır hayatın var cok guzel de bır annesın analdıgım kadarıyla.ama corabını yere atar mı dusuncesıne kadar ırdelemen senı cok yorar...tikli temiz adamla da evlensen seni yorar.su saatten sonra senın bakacagın krıterler;
1.kız annesısın.hayatına alacagın erkeğe coook guvenmen lazım..aynı evın ıcınde yasayacaksınız... gerektıgınde yalnız kalacaklar..sana tavsıyem olursa eger kız babası bırıyle evlen.tabıkı karpuz degıl secemezsın ama oncelıgın o olsun kı bırbırınızı anlayabılesınız...
2.senın bu kadar maddı ımkanların yerınde ıken sakın dusuk gelırlı bırını dusunme..burda cok okuyoruz ;benım parama geldı kesın benımle bu yuzden evlendı dıye..maddı anlamda da eşitlik olması acısından..ne bileyim bir memur olabilir..
3. siyasi ,mezhep farklarını dusunerek birini seç..bana göre tabıkı cok sacma.ınsan ınsandır! ama bu ayrımı gozetmem herkes benım nezdimde eşittir dıyorsan sıkıntı yok...
4.daha oncekı gecmısını cok ıyı arastır... ve ınsallah da mumkun olur da severek evlenırsın. o zman ter kokusu sana cennet kokusu gelir...
Ha dıyeceksın kı böyle bır eşi ben nereden bulacağım..
bi kere öyle facebook da ınstagram da falan bulamazsın.bulanlar ender kısıler.onlara da bız halk arasında ballı dıyoruz :)
cafelerde de bulamazsın....
bulacagın yerler tatıl turları...kişisel gelişim kursları( atıyorum insan kaynakları egitimi cart curt)
yada maşukiye gunu birlik seyahat turları.. dıyeceksın kı kızımla nasıl gıdeyım..haftasonları babası alıyor dıyorsun.gunu bırlık kartalkaya ,kartepe bolu vs etkınlıklerını takıp et..ayy kaç kişiye koca bulmuşluğum var yahu..dinle beni :)
ben de ingilizce kursunda buldum :)
yardımcı olabıldım umarım.sevgiler..
Eğer o kişi ise karşılaşınca zaten anlaşılıyor.Bende öyle olmuştu en azındanHiç aklımda bile yoktu evlilik,pat diye evlendim,çok şükür mutluyum.
Derler ya hani kısmetinde varsa çıkar karşına diye,gerçekten olur.Bu kadar kapalı kutu iseniz zaten Allah onu sizin gözünüze gözünüze sokar ,anlamazsınız bile ne zaman nasıl oldu.
Akıllı mantıklı kadınsınız,umarım 'o kişi ' çıkar karşınıza.
hangi şehirdesiniz çok merak ettim :) bencede hiç düzeninizi bozmayın. benimde kızım var ve kızım 5 aylıkken boşanma davası açmıştı eşim. annem bile gençsin evlenirsen alırım kızını ben bakarım dedi. çocuk olunca ok zor. ama gerçekten merhametli biri de çıkabilir karşınıza gerçekten öyle iyi adamlar da var. şansınız bol olsun![]()
Çocuk sahibi olup ayrıldıktan sonra tekrar evlenmek bence saçma. Evi var gelir var arabası var daha ne olacak ? Aşk için evliliğe gerek yok,hatta evlenmeden daha iyi yaşıyor biçok insan aşkı
Bu mesajınıza bayıldım. İnşallah istediğinzi gibi birisi çıkar karşınızaben de evlenmiş boşanmış hatta çocuklu olmasını tercih ederim. Belki başını ellerinin arasına alıp düşünmüştür benim gibi. ben nerede hata yaptım diye. İkincide yapmamaya dikkat edecektir belki. evlat nedir, ev nedir sorumluluk nedir bilir. Bir de bu yaşa kadar evlenmemiş bekar bir adamı cekemem. Bilsin evliliğin ne demek olduğunu. Bne onu adam etmeye calısmayayım.
Bu arada evlenmem dediysem yani öyle laylaylom flörtöz biriyle de sonsuza kadar çıkarım demiyorum. Ağır olmalı. Sorumluluk sahibi. Çok çok çok çok emin olmam lazım.
Bu arada bulursan bir tane bize de gönder dediğinizi duyar gibiyim:)