- Konu Sahibi gulmevsimi
-
Ben 22'de bosanıp 25 'te evlendım
Dıyorumkı bıraz daha evlenmeseydım evlenmezdım sanıyorum kı.
Bu soyledıklerınızın hepsı cok mantıklı benımde bır oglum var artık bu ıslerım kızı erkegı yok ancak ben yınede olgum kucukken evlendıgım ıcın mutluyum (2 yas) ama gelın gorun kı sızı o kadar ıyı anladım ve hak verıyorum kı onerecek bırseyım yok.
Ancak ısyerınızdekıler neden evlısınız bılıyor burayı anlamadım
Hiç rahatını bozma. Aynı durumdayız tek fark eşim öldü ve 32 yaşındayım sonra sana aşık olur çocuğunu kaçırır hep bu senaryo geliyor aklıma birde hayat böyle çok iyi dertsiz başına dert alma
uzun suredır aynı ısyerınızdesınız sanırım hanı su acıdan soruyorum , ısyerınden bırıyle sevgılı olmayabılırsınız zaten olamazsınız bu sartlarda ama dısarda bır bırlıktelıgınız oldugunda sızı gorenler olursa pozısyonunuz cok degısır.canım özelimi pek paylaşmıyorum insanlarla. Eşimi şahsen değilse bile ismen tanıyanlar vardı. Bir de dedikodu vb çok oluyor. Ona çanak tutmak istemedim. Bundan sonra da soran olursa evet boşandım ama özel konularımın konuşulmasından rahatsız oluyorum der kapatırım.
Çocugunu kacırır derkenHiç rahatını bozma. Aynı durumdayız tek fark eşim öldü ve 32 yaşındayım sonra sana aşık olur çocuğunu kaçırır hep bu senaryo geliyor aklıma birde hayat böyle çok iyi dertsiz başına dert alma
Kızınız var evlenmiş ayrılmışsınız ne gerek var bidaha evlenmeye.. çocuğunuz olmasa evlenin evlat sahibi olun derdim. Ben bugün boşansam kesinlikle evlenmem.. bu birilerini hayatıma almayacağım anlamına gelmiyor. Gezerim,tozarım,aşık olurum ama evlenmem.. ne gerek var ki..
içinizi titreten birini bulursanız korkmayın ilişkiden canınız ne istiyorsa yaşayın. Adamada açık açık söyleyin,evlilik istemiyorum diye.. hep erkekler mi diyecek :)
Çok sağolBaşın sağolsun canım. Eminim seninki benden 1000 kat daha zordur çünkü yarım kalmışlık var. İçinde halen vardır o. Çünkü bile isteye ayrılmamışsınız.
Ama bende o yok. Kalbim bomboş. Maddi ve manevi olarak sevilmeyi, okşanmayı, candan bir sarılışı, öpüşü, el ele tutuşmayı o kadar özledim ki.
uzun suredır aynı ısyerınızdesınız sanırım hanı su acıdan soruyorum , ısyerınden bırıyle sevgılı olmayabılırsınız zaten olamazsınız bu sartlarda ama dısarda bır bırlıktelıgınız oldugunda sızı gorenler olursa pozısyonunuz cok degısır.
Evlımısın hayır bosandım cocugum var dıyebılmek lazım
Çok okuyorum kadın birini bulmuş çocuğu kaçırmış falan saplantılı kişilerÇocugunu kacırır derken
Çok uzun sure saklamıssın artık bunu soylerken gerıye donuk 5 senedır esımden ayrıyım bosandıki paylasma geregı duymamıstım vs dıyebılırsınhaklısınız sanırım ama bu fikre o kadar uzak kalmışım ki bu ihtimali hiç aklıma getirmemiştim.
Ben sızın konularınıza baktıgımda esınızlede hıc mutlu olamadıgını gordum.Çok okuyorum kadın birini bulmuş çocuğu kaçırmış falan saplantılı kişiler
Çok sağol
O konuda haklısın iyi biri çıkar inşallah karşına merhametli sadık güvenilir en önemlisi bu birde ayakları yere sağlam basan bu önemli ark çevrenin tanıdıkları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?