Evlenmiş boşanmış ve çocuklular. Hem hayatımda birisi olsun istiyorum hem korkuyorum

Dogru diyosun internettekilere kesinlikle guvenmemek lazim kurs fikri iyiymis en iyisi izgilizce mi ki diksiyon bilgisayar felan nasil gidipte bicki nakis kursunda bulamayiz tabi

hahahha :) bak mesela mutfak sanatları kursları var gunluk workshop tarzı onlar da olabılır... ayy diksiyon olmaz bee..gelen adam asosyaldır acılmak ıcın gelıyordur. bı de onu açmaya uğraş :) diksiyonu eledik...

yazılım kursları olabılır.atıyorum bılgısayar ıle ılgılı calısıyorsun ,yazılım yada program kursu...

muhasebe uzerıne calısıyorsan; yenı guncel gelen programlama ıcın kurslar oluyor onları takıp edıp katılabılırsın .maksat bı taşla iki kuş.hem koca bulup hem kendını geliştiriyosun :)

bu uzaaaaaaaar gıder.ama koca bulmak ıcın buyuk sehır böyüüük niğmet :)

hangi şehirdesiniz çok merak ettim :) bencede hiç düzeninizi bozmayın. benimde kızım var ve kızım 5 aylıkken boşanma davası açmıştı eşim. annem bile gençsin evlenirsen alırım kızını ben bakarım dedi. çocuk olunca ok zor. ama gerçekten merhametli biri de çıkabilir karşınıza gerçekten öyle iyi adamlar da var. şansınız bol olsun

Çocuk sahibi olup ayrıldıktan sonra tekrar evlenmek bence saçma. Evi var gelir var arabası var daha ne olacak ? Aşk için evliliğe gerek yok,hatta evlenmeden daha iyi yaşıyor biçok insan aşkı

Kiz vallahi diksiyon dusunuyodum baska amacli ama aklimda o da vardi dogru diyosun ya asosyal adami napiyim dur not aldim ben canim tesekkurler

dans kursunu da eleyin oraya gelen erkekler genç ve pek güvenilmez olur gibi

aaaaa bak sımdı ben ozman 19 yasındayım kadıkoyde yoresel foklör kursuna gıttım.harmandalı ogrenmek ıcın.2.günde 3 erkekle bakıştım.1 tanesını garantılemiştim :) ama üsengecliğim oyle zırvedeydı kı kursu bıraktım cocukla da gorusmedım.gıtsem kesın olurdu bısey..bak dans ıcın yöresel oyunlar olabılır... :) ege yoresi tabikiiiiiiii

Bosanmak iyi guzel de sonra 180 derece degisen fikirlere alismak zor

Biz kadinlar duygusal oldugumuz icin duygusal acligimiz da olabiliyo seveyim sevileyim vs

Ama hayatin gercekleri ortada ne yazik ki hayal edilen iliskileri yasayanlar bi elin parmaklarini gecmeyecek kadar az

Asil ikilem bu bence

Evlenme sevgili ol diyenleri anlamıyorum.Bu mutlu etmezki bir kadını.Kadın daim ister güven ister.Gerçek ister .Topluma ters bir ilşki onu ancak yaralar..Bu da ancak sonu evliliğe gidebilecek bir ilşkiyle olur.Ben evliliği tavsiye ediyorum size..Bir arkadaşım pn yaöındaki oğluyla kendinden 4yaş küçük hiç evlenmemiş yakışıklı ve de çok ilgili bir adamla evli.Şimdi hamile.Adam 1500tl maaş alıyor ama arksdaşım da çalışıyor gül gibi geçiniyorlar .Adam çok mutlu ediyor ikisini de Mümkün yani.Arkadaşım dışarıya farklı bir imaj verseydi böyle olmazdı mesela.(işyerinden evlendiği kişi)

Hem oğlum hem kızım var.. Gün olur da boşanır ayrılırsam büyük konuşmak istemiyorum da hiiiiçç evlenmeye niyetim olmaz.. Kaç yıldan beri beraber olduğumuz insanı anca anlıyor yola getirebiliyoruz da elin adamı ile kaç yaşıma gelmiş halimle kesinlikle uğraşamam.. Bi de çocuklarımın yanına gelecek??! Bu hayatta kimseye güvenmem ben.. Kimilerinin sapık manyaklıkları o kadar zaman öyle güzel saklanıyor ki.. Nerden bilicem nasıl güvenicem?

Sizin de kızınız varmış.. Gezin dolaşın keyif yapın ama bence evlilik sakat.. Erkekler belli yaştan sonra evliliği evine hizmetçi almak gibi görüyor..

ama işte her zman böyle olmuyor ,inşallah konu sahıbıne de öyle bir evlilik nasip eder mevlam..

bende boşanıyorum davam yakında
çocuğum yok ama bir sürü korku vs hepsi var
ben ayrı düzende de yaşayamıyorum şu an
ailemle yenıden kurdugum duzende bile bir erkeğin kahrını çekemem gibi geliyor
ama bi yandan sevmek sevilmeyi bende çok arzu edeceğim ve bunun ıcın yenıden evlenmek gerekıyor gıbı gelıyor
tabi kısmet Allah hayırlı yazgılar yazsın ınsallah hepımıze

Mutlumuzun peki :)

Canım çok teşekkür ederim. Dans kursuna giden erkekler ne bileyim genelde ya asosyal tipler ya da kadın tavlamaya giden tipler ya da kazanova azgın erkeklermiş gibi geliyor. Dansı şimdilik eliyorum. Bu arada gençliğimde salsa, bachata yapmışlığım vardır (oradan biliyorum tipleri)

İşte tüm korkum bu. Erkekler özellikle boşanmış bayanları sadece cinsellik için isteyebiliyorlar. Etrafımda gördüğüm en kararkterli erkekler bile aldattı buna kendi ailem de dahil. Hiç yıkılmaz dediğim evlilikler yıkıldı. O yüzdene erkeklere güvenim de kalmadı.

2. şansımı iyi değerlendirmek istiyorum.

önerilerin için çok teşekkürler. Eğitim, maaş & inanç durumu benim için öenmli. Ben inançlı bir insanım. Değerlerime uygun hatta beni geliştirecek birisini isterim hayatımda. Bizde kurs değil de, eğitim, seminer veriyoruz bazen. Şehir içi olanlara gönüllü olabilirim. Şehir dışına kızım sebebiyle çıkmıyorum. Çok hassas bana çok düşkün. zaten başka sehirdeki de bana yaramaz. ne benim için iş değiştirsin ne de ben onu sehrine gideyim çünkü tayin durumumuz olmuyor.

Diğer tatil, tur vb çok mantıklı. hemen bakıyorum. Bir de yürüyüş grupları falan oluyor. onları araştırayım.

inşallah canım. aniden çıksın. işte o diyeyim.

Ankaradayım.

Çocuk sahibi olup ayrıldıktan sonra tekrar evlenmek bence saçma. Evi var gelir var arabası var daha ne olacak ? Aşk için evliliğe gerek yok,hatta evlenmeden daha iyi yaşıyor biçok insan aşkı

Evleneyim diye bir derdim yok:) ama karsıdakininb de sakın evlenmeyelim diye bir derdi olsun istemem. Yani ilişki öyle bir noktaya gelir ki iki taraf da evlenmek ister. O zaman tamam. Ana diğer taraf ben hayatımı yaşarım bugün onla yarın bununla derse bana ters o ilişki zaten.

bende ankaradayım :) çevre konusunda gayet avantajlı bir şehirdesiniz. her ne kadar burayı sevemeyip memleketime özlem duysam da büyük şehir olmasının avantajları var. kluplere üye olmanız daha mantıklı gibi rotary lions gibi oralarda bekar ve yaşı oturmuş erkekler çok oluyor maddi gelirleride mükemmel oluyor tabi ya da siyasete girebilirsiniz hem zevkli hem aktif hem çevre açısından çok avantajlı olabilir. yani sevgili olmasa da iyi arkadaşlıklar edinebilirsiniz. bazen onlarda çok güzel boşluk doldurabiliyorlar. yani siz aslında ilgi ist,yorsunuz her kadının beklediği tarzdan ilişki olmasada bir erkeğin sizle ilgilenmesi size iyi geli eminim.

iş yoğunluğundan kelimeler hep eksik oluyor kusura bakmayın :) uzun zamandır girmiyordum bu siteye şimdi girince kendimi alamadım :)

Bu mesajınıza bayıldım. İnşallah istediğinzi gibi birisi çıkar karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…