Evlenmiş boşanmış ve çocuklular. Hem hayatımda birisi olsun istiyorum hem korkuyorum

zamanı gelen öğreniyor. Bir de sorulardan sıkılıyorum. Neden niçin? O yüzden kendi içimde yaşadım birçok şeyi.

Çok sağol
O konuda haklısın iyi biri çıkar inşallah karşına merhametli sadık güvenilir en önemlisi bu birde ayakları yere sağlam basan bu önemli ark çevrenin tanıdıkları vardır
Buarada kısmetın nereden gelecegı bellı olmaz ben yenı esımı metroda buldum

Bence iyi düşünüyorsun eğitimi hayat görüşü önemli

Cuteee Hamilesin öyle mi?

Buarada 5 senedır hıc bu tarz bı durum gelısmedımı , cok gayet aklı basında bır bayansınız normalde kacırmamaları gerek sızı

canım bana mı sordun diğer arkadaşa mı anlamadım. Ben çalışıyorum. Kendi evim var halen kredisini ödüyorum ama olsun bir gün tamamen benim olacak inşallah.

canım bana mı sordun diğer arkadaşa mı anlamadım. Ben çalışıyorum. Kendi evim var halen kredisini ödüyorum ama olsun bir gün tamamen benim olacak inşallah.
Diğer eşi vefat eden arkadas ıcın sormustum canım .
Allah ınsallah ıyı guzel aklınızın kafanızın uyacagı arkadsalıklar nasıp etsın sıze

Maddi olarak üst seviyedeyim çok şükür evet eşimle sorunum çoktu ama güzelgünümüzde çoktu... Evim barkım gelirlerim çok kızım çok mutlu akıllı bir çocuk şimdi geceleri çocuğumla yatıyorum onu bırakıp başka bir adamla yatamam o ev bizim başka biri başkası olur sadece

ben de evlenmiş boşanmış hatta çocuklu olmasını tercih ederim. Belki başını ellerinin arasına alıp düşünmüştür benim gibi. ben nerede hata yaptım diye. İkincide yapmamaya dikkat edecektir belki. evlat nedir, ev nedir sorumluluk nedir bilir. Bir de bu yaşa kadar evlenmemiş bekar bir adamı cekemem. Bilsin evliliğin ne demek olduğunu. Bne onu adam etmeye calısmayayım.

Bu arada evlenmem dediysem yani öyle laylaylom flörtöz biriyle de sonsuza kadar çıkarım demiyorum. Ağır olmalı. Sorumluluk sahibi. Çok çok çok çok emin olmam lazım.

Bu arada bulursan bir tane bize de gönder dediğinizi duyar gibiyim:)

Bende oğlumla yatıyorum. Küçük herifim benim. İyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum ama onu kendi odasında yatırınca sanki o da bende garip oluyormuşuz gibime geliyor. Zaten o istemiyorda odasında yatmayı:) Benimde boşanalı iki ayı geçti ama alıştım vallahi. Bazen üzülüyorum, bazen ohhhhh diyorum. Ütü derdi yok, yemek yoksa makarna yap vs. çok iyi hayat:)))

Eşiniz vefat edeli epey oldu mu? Baksana profıl resmınde bıle gelınlık var , okudum bıraz basın sagolsun tekrardan . Kotu bahsedemıyorsun suanda ama umarım sende ılerde hakettıgın guzel mutlu gunlerı yasarsın.
Ana yuregı ıste bende oglumu bırakıp balayına gıttıgımde gıdemedım kalamadım yıyemedım gerı dondum. Cocugum kucuktu bılmıyorum ondanmı ama kolay olmustu ancak evlenmemıs olsaydım veya oglum daha buyuk olsaydı mesela sımdı 7 yasında sanıyorumkı evlenemezdım.
Bırde sunu unutmayın kızlar bende evladımı cok cok ama cok sevıyorum Allah bagıslarsa buyuyecek yuvadan ucacak kendı hayatını kuracak , o zaman ne olacak hepımız ıcın aynı sey belkı cok uzaklara gıdecek calısacak evlenecek baba olacak. O yuzden cokta cocukları dusunerek kalın kalın gardlarınızı almayın bırazcık denemeye musaıt olmak lazım

Evinin içine alma eğer birini bulursan kızın var.Sapık olmasa da dünyanın en iyi adamı olsa da kızın var,eve alma tekrar belirtiyorum.
Boşanmış bir anne ve boşanmış anneler topluluğunda büyüdüm.Bahsettiğin yaralar ben ve çevremde açıldı da annelerimiz bin kere tekrarla anladı,geri dönüşü olmuyor bu konunun.
Hayatına iyi birini almak en doğal hakkın.
Onun evinde buluşursunuz,gezersiniz vs.Baştan konuşulursa sorun olmaz.Adamın iyisi , zaten kendisi de bu şekilde karar vermelidir zira.
Çok güvendiğin arkadaşlarına yavaş yavaş söyle bekar olduğunu.
Elit çevrelerde takıl ki zaten böyle yaptığın işin vs den aşikar.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın ve gönlüne göre birisi çıkar karşına.

nasıl buldunuz cidden merak ettim:)

Valla ne yalan soylıyım cok yakısıklıydı , basta hersey boyle basladı . Sonra tanıstık sevıstık nısanlandık evlendık derken bugun 5 senedır evlıyız. Kısmet ıste yepyenı bır ınsan olsun ıstedım ben bırının tanıstırmasıyla yapmayacaktım bu defa evlılıgımı. ılk esım bırz bu sekılde olmustu

yaa işte bu işler cok zorr cocuk olunca iş karısıyor
ahh keske ömür boyu anlastıgımz eslerimzle saygılı sevgili yasasak
olmayınca olmuyor ama cocuga oluyor simdi konu sahibi cok genc daha kızına kendini adasa onada günah
evlense bir türlü baska bir baba
velhasıl iki ucu bo...lu degnek
bence evlenmeyin hadi asık oldunz kıznzı var buda yakısık almıyor insan kendini kötü hissediyor offff

Aslında ben bu sekılde ılıskıde gereklı manevı duyuma ulasacagını sanmıyorum
Eger bu bastan konusulursa evlenmeyecegız, takılacagız ben senın evıne gelecegım ya da evıme asla gelemezsın derse acaba ılıskının boyutu sadece cınsellık olarak kaymaz mı, Elbette cınsellık yasayabılırler ama pekı ya cıdden sevılmeyı haketmıyormu hanımefendı veya yenı beyfendı?

hahaha bulursunuz bulursunuz. siz bir anne olarak tabi ki en harikasını seçmek zorundasınız. evet kuzucuğun babası var ona baba lazım değil. ama annesini sevecek, mutlu edecek, bir aile ortamı oluşturacak amca ya da abi lazım
ayyy hadi inş öyle birileri çıkar karşınıza içinizde istek varken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…