Evlenmiş boşanmış ve çocuklular. Hem hayatımda birisi olsun istiyorum hem korkuyorum

Her bir cümlemizin altına imzamı atıyorum.

Ayağımın dibi. 15 dakika mesafe. 30 senede bulamadığım kocayı bana 10 dakikada kadınlar kulübü arkadaşım bulurmuş Dev hizmet

az yırtık olun valla koca bulunur..

misaal kursta ben esımden numarasını aldım :) hayatımda ılk yemınle ılk..o da eşıme kısmet..

esım benım numaramı almazdıııı cok cekıngendı yenı yenı actım herıfı.o yuzden baktınız dogru adam yapışın anam yapışın

Gözümden yaş geldi gülmekten. Konu sahibesinin de konusunu sabote ettik. Tamamdır mesaj alındı. Utangaçlığı kenara bırakıp, yapışıyoruz bekarlar

Bende hep bunu düsünüyorum. Ben hayatima devam ederim etmesine ama kizim icin endisele4niyorum. Yani evime aldigim insanin gercekden özünde iyi bir insan oldugunu nerden anlayabilirim ki.

Ama konu sahibi hayatiniza imrendim resmen, umarim bende bu kadar rahat yasayabilirim.

Boşanmış ve bir oğlu olan biriyim ben de. Böyle çok rahatım ama ben de bazen aynı sizin hissettiğiniz şeyleri hissediyorum. Ne istediğimi tam olarak ben de bilmiyorum. Korkuyorum da sanırım. biraz da bu rahatlığımın bozulmasından korkuyorum. Öte yandan yalnızlık da zor. Sevilmek ve sevmek istiyor insan. Ben de tam olarak ne istediğimi bilmiyorum. Yalnız değilsiniz yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…