- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.450
- 548
Kuzum sözünü bende kullanırım çok ta sevimli gelir bana göre,herkese söyleyemem bunu,bildiğim arkadaşıma yada küçük kardeşlerimize söylerim,Nieden söyledin dese keser atarım anında biter benim için.ben bazen kuzum diye hitap ediyorum yaşıma yakınlara ya da küçüklere.kimseden de bir tepki almadım.samimiyetimden sevdiğimden hitap ettiğimi anlıyorlar çünkü.her sen diyeni de siz de diye azarlamıyorum sosyal hayatımda.önemli olan tavrı diyorum.zaten yorgunluktan bayılmak üzere olan market çalışanı bana sen dese ne olacak?pazarcı da abla diyor 15 yaşlarımdan beri.onları da hiç bozmadım.ama imalı imalı teyze demekle çocuğum demenin arasındaki farkı bu konuda çok iyi anladım.biri iyi niyetli diğeri iğneleme amaçlı.bunları anlayabilecek zekalardayız çok şükür.
tek maaşla geçinmek imkansız hale geldi gelir çok yüksek değilse.erkekler artık yana yakıla çalışan eş arıyorlar tercih ediyorlar.bir de boşanma anında kadın mağdur oluyor çalışmıyorsa ve ailesi varlıklı değilse.kendi ayaklarının üzerinde duran kimseye minnet etmeyen gençler istememiz suç mu?pembik gelin devri biteli çok oldu.el ele verilerek yuva kurma devri artık.23 yaşında evlenilmesini diye doğru bulmuyorum çünkü iş yok okul yok çevreden kaçmak için aman çevremde herkes sevgili evli bende evde kalmayım da evleneyim . Evlenince aman herkesin çocuğu var bende yapayım da olmuyor demesinler o da oldu . Sonra günün birinde Allah korusun aldatma ya da dayak olunca iş yok güç yok ömür boyu çile çekiyorlar . 23 yaşında aşık olsam denilir seveceğim insan karşıma çıksa nasıl biri olacak denilir artık ununu elemis elegini asmis gibi evlilik düşünüyorsan o noktada sıkıntı var
Evet bencede öyle .biz tek maaşa düştük dört ay anca olmuştur olmuyor yani geçinmek imkansız gibi birşey. Mecbur çalışmak lazımtek maaşla geçinmek imkansız hale geldi gelir çok yüksek değilse.erkekler artık yana yakıla çalışan eş arıyorlar tercih ediyorlar.bir de boşanma anında kadın mağdur oluyor çalışmıyorsa ve ailesi varlıklı değilse.kendi ayaklarının üzerinde duran kimseye minnet etmeyen gençler istememiz suç mu?pembik gelin devri biteli çok oldu.el ele verilerek yuva kurma devri artık.
Bir ufleyeyim,nefesim kuvvetlidir.
Baht,kader,şans,talih ve yazıya iyi gelirim.
Ancak nefesim biraz kuvvetlidir,oturma odasinin pencelerini ört ki cereyan yapmasın.
Ayrıca 2300 TL'de Sean ücreti reca edeceğim,malum nefesimizi harciyoruz.
Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Once sevgili yapsaniz?Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
henüz 23 yaşındaki kız da 40 ını geçmiş gibi ben evlenemedim arkadaşlarım nişanlandı evlendi üüü derseHanimKelesimiGetir de çocuğum sen ne yapıyorsun bir dur der.
20 yaşında kız komiserKime göre erken neye göre erken konu sahibi hazırsa kim ne diyebilir. Tavsiye verin büyüklük taslayıp alay etmeyin. Ayrıca yaş mevzusunda kendinizden 20 yaş küçük olan bir holding sahibine veya bir komisere sen diye mi hitap ediyorsunuz ? Bu hanımın ne farkı var? Mesleği yok diye saygıyı haketmiyor mu? Siz saygı bekliyorsanız saygı göstereceksiniz
işte ben de 23 yaşında bu ekonomide işsiz güçsüz bir kadının eş aramasını normal bulmadım.bir sevgilin olur ilişkin ilerler beraber hedefleriniz olur amenna.ama arkadaşlarım evlendi nişanlandı ben de yalnız kaldım evlenmem lazım geç kaldım türü bir konuya ponçik yorumlar yapamam.sonra boşanıyorum 1 2 çocukla ortada kaldım diye konu açılıyor seneler sonraYaş konuşulmasına çoğu zaman itiraz edip, bu yorumda yaşla kıyas yapmak hoş olmamış.
18 yaşını geçmiş reşit bir kadın konu açmış ve kendi isteğini belirtmiş.
aman boşver bu polemik hiç bitmeyecek anlaşıldı20 yaşında kız komiser
Burda istediğimiz soruyu sorabiliriz böyle saçma demen falan bilemedim... İlla bişey yazacaksan da doğru üslupla söyleyebilirsin. Belki de okuma yada çalışma gibi bi imkanım yok keşke biraz düşünseydiniz.
orası önemli değilmiş.sormasaydın iyiydi?Egitim hayatinizi bitirdiniz mi? Calisiyormusunuz?
işte ben de 23 yaşında bu ekonomide işsiz güçsüz bir kadının eş aramasını normal bulmadım.bir sevgilin olur ilişkin ilerler beraber hedefleriniz olur amenna.ama arkadaşlarım evlendi nişanlandı ben de yalnız kaldım evlenmem lazım geç kaldım türü bir konuya ponçik yorumlar yapamam.sonra boşanıyorum 1 2 çocukla ortada kaldım diye konu açılıyor seneler sonra
orası önemli değilmiş.sormasaydın iyiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?