Yaş 23 herhalde,neyin kafasını yaşıyorsun çocuğum ne evlenmesinden bahsediyorsun sen öyle.Evlenmek istiyorum ama hayatımda biri yok çevremdekilerin ya sevgilisi var yada evli
Şimdi haber salmış olduArkadaşlarınıza , çevrenize haber salabilirsiniz uygun biri olursa tanışmak istiyorum diye
Daha düzgün şekilde söyleyebilirsin teyzecim sen kaç yaşındasın 50 falan mıYaş 23 herhalde,neyin kafasını yaşıyorsun çocuğum ne evlenmesinden bahsediyorsun sen öyle.
Beğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.Daha düzgün şekilde söyleyebilirsin teyzecim sen kaç yaşındasın 50 falan mı
Pardon yaşınızın büyük olduğunu atlamışım teyze.Beğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.
Birşey söylerim utanırsın şimdi,sen en iyisi uslu uslu yazışmana devam et,derdine çare bul..Pardon yaşınızın büyük olduğunu atlamışım teyze.
Ben çocuk değilim 23 yaşında bi gencim sen de bana siz diye hitap etmek zorundasın yaşın büyük ama işte bunu bilmiyosunBeğenmedin mi yoksa,gayette anlayabileceğin tarzda söyledim.
Sen değil siz diyeceksin,senin karşında mahalle arkadaşın yok.
Çok çocuksun.Pardon yaşınızın büyük olduğunu atlamışım teyze.
Evlenmeği acil olarak düşünecek yaştasın demi,bak sen birde bana nasihat vermeye kalkıyorsun .Ben çocuk değilim 23 yaşında bi gencim sen de bana siz diye hitap etmek zorundasın yaşın büyük ama işte bunu bilmiyosun
Saygı kelimesinin anlamını bilmiyor daha..Çok çocuksun.
Ben çocuk değilim 23 yaşında bi gencim sen de bana siz diye hitap etmek zorundasın yaşın büyük ama işte bunu bilmiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?